0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τοτε κ αν ειχαμε τρεξει.. αλλα μας εγραψαν ολοι κανονικα... και συγκεκριμενα μια διοριστηκε και απο τα μορια που της χαρισε η προσαυξηση. αυτο κ αν ειναι
Συνάδελφε! έστειλα e-mail στο zougla.gr χθες πληροφορήκα απο το alfavita τις κινητοποιήσεις συναδέλφων στο παδιόφωνο και τα mail τους προς τον ΑΣΕΠ! Θέλω σε παρακαλώ να δώσεις το mail του ΑΣΕΠ για να στείλω κι εγώ!
αν κ εγώ θεώρησα ως λιγότερο λάθος την εκδοχή " με τη συνθήκη των Σεβρών " κ αυτή έδωσε το ασεπ ως σωστή , διαβάστε το παρακάτω για να μην αισθάνεστε άχρηστοι όσοι δεν γράψατε καλά..κ αυτό γιατί άσχετα με το αν είναι τελικά αυτή η σωστή απάντηση ή όχι, το άρθρο είναι ενδεικτικό για το πόσο μπερδεμένα θέματα βάζουν κ κυρίως για το πώς η διατύπωση μπορεί όταν δεν είναι ακριβής να αλλάξει όλο το νόημα...Σφάλμα στις απαντήσεις του ΑΣΕΠ στην ΙστορίαΑπαράδεκτο και τρελό επίσης! Στην ερώτηση 65 στο γνωστικό αντικείμενο των Φιλολόγων για το μάθημα της Ιστορίας (Με ποια Διεθνή Συμφωνία παραχωρήθηκαν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στην Ελλάδα) οι..... διανοούμενοι του ΑΣΕΠ δίνουν τη.....Συνθήκη των Σεβρών!!!! Εντάξει κύριοι εγώ είμαι ανιστόρητος και δεν το γνωρίζω, ενώ εσείς οι..... περισπούδαστοι το ξέρετε μια χαρά! Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας όμως οφείλω μια απάντηση στους ανιστόρητους ΑΣΕΠίτες:- Με καμία από τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ έγινε η παραχώρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου στην Ελλάδα.- Αντιθέτως, με το Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας (Δεκέμβρης 1913) προβλέπεται η παραχώρησή τους στην Ελλάδα, αφού πρώτα αποχωρίσει ο ελληνικός στρατός από τη