0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ ρίσκαρα σε πολλές..1 στους 3 απείχε και νομίζω ότι οι επιτυχόντες δεν θα είναι πολλοί..απορώ με τους 480! Υπάρχουν αυτοί?
Χαίρομαι, τρόπος του λέγειν, που έχουμε την ίδια άποψη. Έβγαιναν έξω από το εξεταστικό υποψήφιοι και έλεγαν σχετικά εύκολα, όταν ρωτούσα για την ιστορία τις μισές δεν τις είχαν απαντήσει. Στα παιδαγωγικά είχε πολλές παγίδες. Καθίστε να ανακοινωθούν οι απαντήσεις και βλέπουμε. Δεν είχαν σχέση με το 2007. Εκεί οι απαντήσεις ήταν πιο ξεκάθαρες.
Παράθεση από: N.Π. στις Φεβρουαρίου 01, 2009, 09:27:25 pmεγώ ρίσκαρα σε πολλές..1 στους 3 απείχε και νομίζω ότι οι επιτυχόντες δεν θα είναι πολλοί..απορώ με τους 480! Υπάρχουν αυτοί? δε νομίζω ότι απείχε ένας στους τρεις δυστυχώς!!σε μας είχε 80% προσέλευση νομίζω..
Τελικά η απάντηση στην στατιστική μεθοδο για τα ιαμβικά τρίμετρα ποιά είναι ;Στα νέα στην ερώτηση για τον Λ.Λάρα η απάντηση είναι παντγνώστης ή αυτοδιηγητικός ;Τέλος στην ιστορία σχετικά με τα νησια του Ανατολικού Αιγαίου η σωστή απάντηση είναι η συνθήκη των Σεβρών ή του
Παράθεση από: Νίκος στις Φεβρουαρίου 01, 2009, 09:34:21 pmΤελικά η απάντηση στην στατιστική μεθοδο για τα ιαμβικά τρίμετρα ποιά είναι ;Στα νέα στην ερώτηση για τον Λ.Λάρα η απάντηση είναι παντγνώστης ή αυτοδιηγητικός ;Τέλος στην ιστορία σχετικά με τα νησια του Ανατολικού Αιγαίου η σωστή απάντηση είναι η συνθήκη των Σεβρών ή του
ερώτηση από ιστορία: αυτή για μετά την έκβαση του κριμαϊκού, τι απαντήσατε?