0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια στο θεμα με το σπηλαιο σε ειδικη διδακτικη με ποιο χωριο απο ομηρο το συσχετισατε?
Δεν ξέρω αν πρέπει να το εμπιστευτείτε αλλά ο Κολλίντζας έχει ανεβάσει απαντήσεις γνωστικού φιλολόγων. Κάντε κλικ στο έκτακτες ανακοινώσεις κ θα το βρείτε...καλά αποτελέσματα!
Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιες απαντήσεις σας φαίνονται πιο σωστές για τα νέα, αυτές του alfavita, ή του Κολλιντζά(πιο τσαπατσούλικες απαντήσεις δεν έχω ξαναδεί...Μίσά πράγματα)...
Είμαι, πια, αναπληρωτής, αφού εξασφάλισα 17.16 καθαρά μόρια στον προηγούμενο ΑΣΕΠ. Έδωσα για λίγα μόρια και περισσότερη εξασφάλιση στον επόμενο πίνακα αναπλ/των. Ήταν ο 5ος και τελευταίος διαγωνισμός για μένα. Η προετοιμασία μου ήταν ανεπαρκής και η ψυχολογία μου αρνητική. Εντούτοις το πάλεψα.Θεωρώ πως, πια, ο διαγωνισμός δεν αφορά φιλολόγους, αλλά μάντεις ή τζογαδόρους. Λυπάμαι για τον κόπο τόσων άξιων ανθρώπων. Αλήθεια, για να τοποθετήσεις σε σειρά 4 "χριστιανούς", δε χρειάζεσαι και τα μικρά τους ονόματα. Εκτός και αν ο Νάνος
Παράθεση από: moca στις Φεβρουαρίου 01, 2009, 09:55:24 pmΔεν ξέρω αν πρέπει να το εμπιστευτείτε αλλά ο Κολλίντζας έχει ανεβάσει απαντήσεις γνωστικού φιλολόγων. Κάντε κλικ στο έκτακτες ανακοινώσεις κ θα το βρείτε...καλά αποτελέσματα!ποιο είναι αυτο το λινκ;; μπορείς να το παραθέσεις;;
Παράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 01, 2009, 10:00:18 pmΠαράθεση από: moca στις Φεβρουαρίου 01, 2009, 09:55:24 pmΔεν ξέρω αν πρέπει να το εμπιστευτείτε αλλά ο Κολλίντζας έχει ανεβάσει απαντήσεις γνωστικού φιλολόγων. Κάντε κλικ στο έκτακτες ανακοινώσεις κ θα το βρείτε...καλά αποτελέσματα!ποιο είναι αυτο το λινκ;; μπορείς να το παραθέσεις;;Εγώ πάντως διαφωνώ με ορισμένες απαντήσεις .http://www.kollintzas.gr/ΦΑΚΕΛΟΣ%20ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ%20ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ/ΘΕΜΑΤΑ%20ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ%20AEI/ΘΕΜΑΤΑ%202009/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ%202009/Απαντήσεις%20Γνωστ.%20Φιλολόγων%202009.pdf
Στην ερώτηση 65 για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τι βάλατε; Νομίζω πως το σωστό είναι η συνθήκη του Λονδίνου .