0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πω και γω τα δικά μου... Στο γνωστικό τα πήγα χάλια.... σήμερα στα παιδαγωγικά διδακτική τα πήγα πολύ καλά πιστεύω. Αλλά το χάλια γνωστικό δεν μου δίνει καμία ελπίδα. ι.[/i]
εγω πατωσα ιστορια....δυσκολο να πιασω το 50 στην α θεματικη.....στα αλλα πγα καλυτερα χωρις διάβασμα. Απλά φοβάμαι οτι του χρονου αν και θα εχω 23 μορ θα μείνω εκτος αναπλήρωσης....
Παράθεση από: swtia στις Φεβρουαρίου 01, 2009, 11:04:59 pmη πηγη στο σχολικο μιλα ξεκαθαρα για ρωσσοφοβισμο. ειναι πολυ διφορουμενες αυτες οι απαντησεις...Η πηγή ναι, αλλά το κείμενο του σχολικού βιβλίου μιλάει για άνοδο της Ρωσίας. Το ίδιο και το βιβλίο της κατεύθυνσης Γ' Λυκείου. Αν δε δώσουν απαντήσεις, εγώ θα αμφιταλαντεύομαι
η πηγη στο σχολικο μιλα ξεκαθαρα για ρωσσοφοβισμο. ειναι πολυ διφορουμενες αυτες οι απαντησεις...
Κατά τ' άλλα, εκπλήσσομαι που δε φαίνεται να έκανε εντύπωση σε κάνεναν άλλον το γεγονός ότι τρεις διαγωνισμούς τώρα στο γνωστικό των αρχαίων ρωτάνε - με μικροδιαφορές, τηρουμένων των αναλογιών - ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙ
Κατ' αρχάς καλά αποτελέσματα σε όλους από κάποιον που πριν δυο χρόνια ήταν στη θέση σας! Απολαύστε το αίσθημα ελευθερίας και ανακούφισης και υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των βαθμολογιών.Κατά τ' άλλα, εκπλήσσομαι που δε φαίνεται να έκανε εντύπωση σε κάνεναν άλλον το γεγονός ότι τρεις διαγωνισμούς τώρα στο γνωστικό των αρχαίων ρωτάνε - με μικροδιαφορές, τηρουμένων των αναλογιών - ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙ
Παράθεση από: daffyduck στις Φεβρουαρίου 01, 2009, 11:14:23 pmΚατά τ' άλλα, εκπλήσσομαι που δε φαίνεται να έκανε εντύπωση σε κάνεναν άλλον το γεγονός ότι τρεις διαγωνισμούς τώρα στο γνωστικό των αρχαίων ρωτάνε - με μικροδιαφορές, τηρουμένων των αναλογιών - ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙ