0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θα στοιχηματίσω υπέρ της συνθήκης του Λονδίνου στην ερώτηση με τα νησιά του Αιγαίου .Όχι πως είμαι σίγουρος , απλά πάω για την έκπληξη!
ΤΕλικά στην ερώτηση με το μέτρο στα νέα, ποια ήταν η σωστή απάντηση;
απ΄το πανεπιστήμιο ακόμη θυμάμαι την ίδια μιζέρια .. οι ΦΠΨ κατώτεροι, οι του Ιστορικού- αρχαιολογικού καλυτεροι και οι Φιλόλογοι οι ΤΟΠ..ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι όλοι μας βγήκαμε απ το πανεπιστήμιο αγράμματοι.. ξεχάσαμε κι αυτά που ξέραμε.. μεταξύ μας..τι κι αν τελείωσε κάποιος τη χ,ψ,ω, σχολή αν δεν ασχοληθεί και δε διαβάσει ας καμαρώνει για το πτυχίο που πήρε..εγώ τελείωσα ΦΠΨ και διδάσκω 13 ολόκληρα χρόνια ..και ναι είμαι φιλόλογος..οπως φιλόλογοι είναι όλοι που δουλεύουν στην παραπαιδεία όπως είθισται να λέγεται..τι διαβάζαμε μέχρι χτές ""ο καθείς και τα όπλα του..''' που λέει και ο ποιητής μα που πήγε αυτή η αγαστή συνεργασία που υπήρχε πριν τις εξετάσεις??είπα κι εγώ τότε .. μετάλλαξη έπαθε ο κλάδος??και τώρα να.. δεν κοιτάμε να είμαστε ενωμένοι μπας και κάνουμε τίποτα όλοι μαζί , με τόσα που γίνοντα γύρω μας, ι για μας χωρίς εμάς....
Παράθεση από: syrrahm στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 10:41:47 pmΕγώ θα στοιχηματίσω υπέρ της συνθήκης του Λονδίνου στην ερώτηση με τα νησιά του Αιγαίου .Όχι πως είμαι σίγουρος , απλά πάω για την έκπληξη!Που το διάβασες αυτό?Στη συνθήκη του Λονδίνου δεν πήρε κανείς τίποτα,αυτό ήταν το πρόβλημα κ έτσι ξεκινά ουσιαστικά ο β βαλκανικός...Τα νησιά με τη συνθηκη Λονδίνου είναι πλέον στη διαχείριση των μεγάλων δυνάμεων κ η Τουρκία χάνει την Κρήτη....Σεβρών πρέπει να είναι το σωστό.
Παράθεση από: green ice στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 10:59:30 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 10:41:47 pmΕγώ θα στοιχηματίσω υπέρ της συνθήκης του Λονδίνου στην ερώτηση με τα νησιά του Αιγαίου .Όχι πως είμαι σίγουρος , απλά πάω για την έκπληξη!Που το διάβασες αυτό?Στη συνθήκη του Λονδίνου δεν πήρε κανείς τίποτα,αυτό ήταν το πρόβλημα κ έτσι ξεκινά ουσιαστικά ο β βαλκανικός...Τα νησιά με τη συνθηκη Λονδίνου είναι πλέον στη διαχείριση των μεγάλων δυνάμεων κ η Τουρκία χάνει την Κρήτη....Σεβρών πρέπει να είναι το σωστό.Δεν είμαι σίγουρος , όπως είπα. Μόνο τη συνθήκη του Νεϊγύ αποκλείω .Με των Σεβρών απλώς επικυρώθηκε παλιότερη απόφαση για παραχώρησή τους στην Ελλάδα. Όταν έγινε η συνθήκη του Λονδίνου , ήδη είχαν απελευθερωθεί και κατέχονταν από τον ελληνικό στρατό .Με τη συνθήκη του
Παράθεση από: syrrahm στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 11:08:57 pmΠαράθεση από: green ice στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 10:59:30 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 10:41:47 pmΕγώ θα στοιχηματίσω υπέρ της συνθήκης του Λονδίνου στην ερώτηση με τα νησιά του Αιγαίου .Όχι πως είμαι σίγουρος , απλά πάω για την έκπληξη!Που το διάβασες αυτό?Στη συνθήκη του Λονδίνου δεν πήρε κανείς τίποτα,αυτό ήταν το πρόβλημα κ έτσι ξεκινά ουσιαστικά ο β βαλκανικός...Τα νησιά με τη συνθηκη Λονδίνου είναι πλέον στη διαχείριση των μεγάλων δυνάμεων κ η Τουρκία χάνει την Κρήτη....Σεβρών πρέπει να είναι το σωστό.Δεν είμαι σίγουρος , όπως είπα. Μόνο τη συνθήκη του Νεϊγύ αποκλείω .Με των Σεβρών απλώς επικυρώθηκε παλιότερη απόφαση για παραχώρησή τους στην Ελλάδα. Όταν έγινε η συνθήκη του Λονδίνου , ήδη είχαν απελευθερωθεί και κατέχονταν από τον ελληνικό στρατό .Με τη συνθήκη του