0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη βαθμολογία της α θεματικής. Η papagalia εδώ στο pde μου είπε ότι και να έχεις κοπεί για παράδειγμα στην ιστορία δεν υπάρχει πρόβλημα, αν έχεις γράψει καλά στα άλλα. Ωστόσο, μία συνάδελφος επιμένει ότι δεν είναι έτσι κα ότι πρέπει να πιάσεις και στα τρία (αρχαία, νέα και ιστορία το 50). Τι ισχύει;
σχολικη συμβουλος αλλα νομιζω και σε καποιο βιβλιο καθηγητη τον αναφερει αυτοδιηγητικο. το εχω δει σε αρκετα βιβλια. συγκεκριμενα ελεγαν οτι ειναι ομοδιηγητικος και πιο συγκεκριμενα αυτοδιηγητικος. εχω ξαναπει στο παρελθον οτι δεν ξερω κατα ποσον μπορουμε να βασιζομαστε στο βιβλιο της δητσα ( εστια) καθως το εχει απορριψει η πανεπιστημιακη κοινοτητααν δεν κανω λαθος παντογνωστης εξωτερικη εστιαση, ανω στο λαρα εχουμε εσωτερικη
Επιτέλους!
κι εγω το ηξερα.. αλλα ελα μου που διαβασα Ο Ραγκκαβης εγραψε τον αυθεντη του μορεως.. και λεω ολοσωστη αυτη. ηξερα οτι και ο σεφερης εγραψε μυθιστορημα.. και δεν μου κολλουσ ετιποτα.. νομιζω αναπαντητη την αφησα.
Παράθεση από: swtia στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 03:15:30 pmκι εγω το ηξερα.. αλλα ελα μου που διαβασα Ο Ραγκκαβης εγραψε τον αυθεντη του μορεως.. και λεω ολοσωστη αυτη. ηξερα οτι και ο σεφερης εγραψε μυθιστορημα.. και δεν μου κολλουσ ετιποτα.. νομιζω αναπαντητη την αφησα.ακριβως το ιδιο επεθα κ γω...λες κ διαβασα αυθεντη...κ το ξερα καλα!εσυ καλυτερα,εγω εβαλα τον καζαντζακη!ποτε δεν αφηνω αναπαντητα....