0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ζουμε σε μια χωρα που κυριαρχει το χαος,το ρουσφετι και το βισμα...πανε μπροστα αυτοι που εχουν καποιος να τους σπρωξει κι οσοι ξεσκιζονται και πανε με το σταυρο στο χερι παντα οπως εγω και αυτο με ενοχλει...φυσικα και ετσι θα πραξω...δεν θα ανεχτω αλλο την κοροιδια...και δεν φοβαμαι και τιποτα... >:(κι αν εχω και μορια σαεπ εκει να δειτε γλεντια..γι αυτο σας λω ξυπνηστε??εμεις μαλωνουμε για το ποια απαντηση ειναι σωστη ενω απο πισω μας αλλοι βισματωμενοι γελανε!συναδελφοι αν δεν αντιδρασουμε τιποτε δεν θα λυθει...και την πεομενη φορα θα χωνονται στη δικη μας θεση ατομα με πολυ λιγοτερα προσοντα και την επομενη φορα η υλη του ασεπ να ναι αχανης κια παλι δεν θα μας δωθει βιβλιογραφια γιατι αυτο τους συμφερει και παλι εδω θα μαστε και θα χτυπιομαστε για τις λαθος απαντησεις...εμεις οι ιδιοι με την απαθεια μας διαιωνιζουμε αυτη την αρρωστημενη κατασταση... το θεμα κατ εμε λοιπον δεν ειναι το ποια απαντηση ειναι σωστη ή οχι ή αν τα θεματα ειναι ευκολα ή δυσκολα αν αν πρεπει επιτελους να σταματησουμε αυτο το θεατρο του παραλογου...
Καλημέρα! Η επιστολή για τα 2 θέματα της ιστορίας στάλθηκε στο ΑΣΕΠ και την έχω στείλει και εδώ. N.Π. ας ανοίξει το θέμα,αλλά η ΠΕΑΕ δεν είναι φορέας, είναι σύλλογος. Επομένως, το ζήτημα δεν είναι αν θα σταλθεί κείμενο στο σύλλογο με αιτήματα, αλλά αν είμαστε στο σύλλογο και συμμετέχουμε στις συνελεύσεις του, όπου εκεί αποφασίζονται όλα. Επίσης, υπάρχει συνολική τοποθέτηση του συλλόγου και για το ΑΣΕΠ, τους διορισμούς κλπ. Και επειδή πρόκεται για γραπτό μήνυμα να διευκρινήσω ότι το ύφος μου είναι επεξηγηματικό και όχι νουθεσίας. Και για άλλη μια φορά να πω ότι πρέπει να αλλάξουμε σαν κλάδος νοοτροπία και να αντιληφθούμε ότι τα λόγια, οι επιστολές κλπ είναι το ελάχιστο. Το πιο σοβαρό και σημαντικό, αυτό που μπορεί να αλλάξει κάτι είναι η φυσική παρουσία. Ενημερωτικά, θα κανονιστεί συνέλευση του συλλόγου μάλλον μέσα στο Μάρτιο