0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράψω αυτή τη στιγμή περισσότερα για το θέμα που υπάρχει, απλά να πω ότι η διόρθωση στους γεωλόγους έγινε με παρέμβαση του συλλόγου, την οποία και είχα ξεχάσει να στείλω εδώ για να "ανέβει". Άντε και στα δικά μας
Παράθεση από: Sun στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 08:45:41 amΡε, παιδιά δεν καταλαβαίνω τί προσδοκάμε από μια τέτοια αντίδραση. Είναι δυνατόν να δεχτεί ο ΑΣΕΠ να αναθεωρήσει απαντήσεις σε γραπτά που ήδη έχουν διορθωθεί ; Γιατί είναι σίγουρο ότι έχουν αρχίσει να διορθώνονται. Νομίζω πως είναι εντελώς ενέφικτο. Αν είναι να προσπαθήσουμε ,για να ...προσπαθήσουμε ,καλώς ! Είναι όμως παράλογο να πιστεύουμε πραγματικά ότι κάτι θα αλλάξει. Δυστυχώς ο ΑΣΕΠ έδειξε ότι δεν μπορεί να οργανώσει άψογα ένα διαγωνισμό. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα. Επαναλαμβάνω ότι αν αναθεωρηθούν οι ερωτήσεις που συζητάμε ,η βαθμολογία μου βελτιώνεται αισθητά. Αλλά δεν μπορώ να τρέφω φρούδες ελπίδες. Πάει τελείωσε. Ας το αποδεχτούμε . Όχι μοιρολατρικά. Με αγανάκτηση, με θυμό ,με οργή. Αλλά πάνω απ'όλα με αξιοπρέπεια. Αυτο που λες ως αδυνατο εχει συμβει με τις πανελλαδικες οταν υπηρξε αντιδραση απο τους ιδιους τους διορθωτες στο μαθημα της εκθεσης για το αν εχουμε επικληση στη λογικη ή στο συναισθημα και αναγκαστηκε το υπουργειο να δεχτει ως σωστες και τις δυο απαντησεις και ενω ειχαν ηδη διορθωθει πολλα γραπτα - να υποθεσω επανεξεταστηκαν.
Ρε, παιδιά δεν καταλαβαίνω τί προσδοκάμε από μια τέτοια αντίδραση. Είναι δυνατόν να δεχτεί ο ΑΣΕΠ να αναθεωρήσει απαντήσεις σε γραπτά που ήδη έχουν διορθωθεί ; Γιατί είναι σίγουρο ότι έχουν αρχίσει να διορθώνονται. Νομίζω πως είναι εντελώς ενέφικτο. Αν είναι να προσπαθήσουμε ,για να ...προσπαθήσουμε ,καλώς ! Είναι όμως παράλογο να πιστεύουμε πραγματικά ότι κάτι θα αλλάξει. Δυστυχώς ο ΑΣΕΠ έδειξε ότι δεν μπορεί να οργανώσει άψογα ένα διαγωνισμό. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα. Επαναλαμβάνω ότι αν αναθεωρηθούν οι ερωτήσεις που συζητάμε ,η βαθμολογία μου βελτιώνεται αισθητά. Αλλά δεν μπορώ να τρέφω φρούδες ελπίδες. Πάει τελείωσε. Ας το αποδεχτούμε . Όχι μοιρολατρικά. Με αγανάκτηση, με θυμό ,με οργή. Αλλά πάνω απ'όλα με αξιοπρέπεια.
ζιζουλι στειλε μου στο μαιλ μου τι τους εγραψες για να τους στειλω και εγω παρομοιο μαιλ. (θα αυτοσχεδιασω κιολας καταλαβαινεις... )
ας ελπίσουμε μόνο να ληφθούν σωστες κ οι δύο απαντήσεις για το θεμα του ΟΗΕ αλλιώς θα είναι άδικο για τα παιδιά που διαμαρτυρήθηκαν..κ δεν είναι κ σωστό να κοιτάμε τί μας συμφέρει προσωπικά..αν αλλάξουν κάτι, θα πρέπει να παραδεχτούν πως επειδή δεν υπήρχε χρονικός προσδιορισμός, δίκαιο είναι να θεωρηθούν κ οι δύο απαντήσεις σωστές...
Παράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 17, 2009, 10:58:25 pmας ελπίσουμε μόνο να ληφθούν σωστες κ οι δύο απαντήσεις για το θεμα του ΟΗΕ αλλιώς θα είναι άδικο για τα παιδιά που διαμαρτυρήθηκαν..κ δεν είναι κ σωστό να κοιτάμε τί μας συμφέρει προσωπικά..αν αλλάξουν κάτι, θα πρέπει να παραδεχτούν πως επειδή δεν υπήρχε χρονικός προσδιορισμός, δίκαιο είναι να θεωρηθούν κ οι δύο απαντήσεις σωστές... Εννοειται, αλλωστε σε μας δεν μπορουν να το κανουν αλλιως, προκειται για 2 σωστες απαντησεις, ενω στους γεωλογους η μια απαντηση περιλαμβανε την αλλη. Το θεμα ειναι να μην εχουν 2 μετρα και 2 σταθμα... ουτε να συγκινουνται μονο απο τη διεθνη βιβλιογραφια.
ερώτηση 54 Ο αυτοκράτορας που παρέμεινε υποχρωτικά στη Δυση επειδή δεν είχε τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μέσα για να γυρισει πισω είναι ο Μανουηλ ο οποίος το 1401 είχε παει στο Παρίσι για να εξασφαλισει αρωγή και αναγκάστηκε να μείνει παραπανω λογω της κακής οικονομικής κατάστασης της αυτοκρατοριας. Ως σωστη απάντηση δόθηκε ο Ιωάννης ο Ε ο οποίος αναγάστηκε να σταματήσει στη Δύση επειδή εμποδίστηκε απο τους ουλγαρους να περάσει απ' τα εδαφη τους. Εδώ δε χωρα ένσταση;