0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ' το hellenic history εγκεκριμενο απ' το παιδαγωγικό ινστιτουτο:Το ταξίδι του Μανουήλ ξεκίνησε με τη συνοδεία του Boucicaut στις 10 Δεκεμβρίου 1399. Τον Απρίλιο του 1400 επισκέφτηκε τη
Νομίζω ότι πλέον όσα καινούργια πράγματα γράφονται περί λαθών αρχίζουν να αγγίζουν την υπερβολή .Τελικά μάλλον πρέπει ο καθένας να αρχίσει να στέλνει προσωπικές επιστολές στο ΑΣΕΠ ,για να διασφαλίσει το βαθμό του.Κ θα γράψω κάτι που το έχω σημαία πολλά χρόνια στη ζωή μου κ ταιριάζει κ εδώ μάλλον:"Μάθε πόσο αξιοθαύμαστο πράγμα είναι να υποφέρεις κ όμως να παραμένεις δυνατός" κ "Αd ASTRA PER ASPERA"
Παράθεση από: green ice στις Φεβρουαρίου 18, 2009, 11:21:13 amΝομίζω ότι πλέον όσα καινούργια πράγματα γράφονται περί λαθών αρχίζουν να αγγίζουν την υπερβολή .Τελικά μάλλον πρέπει ο καθένας να αρχίσει να στέλνει προσωπικές επιστολές στο ΑΣΕΠ ,για να διασφαλίσει το βαθμό του.Κ θα γράψω κάτι που το έχω σημαία πολλά χρόνια στη ζωή μου κ ταιριάζει κ εδώ μάλλον:"Μάθε πόσο αξιοθαύμαστο πράγμα είναι να υποφέρεις κ όμως να παραμένεις δυνατός" κ "Αd ASTRA PER ASPERA"Το θεμα δεν ειναι αν καποιος προσπαθει να διασφαλισει μια σωστη ερωτηση παραπανω, αλλα οτι με τη δικαιολογια της αντικειμενικοτητας των πολλαπλων επιλογων φτασαμε να νιωθουμε οτι συμμετεχουμε σε τηλεπαιχνιδι οπου το "τερας" προσπαθει να σε μπερδεψει για να μην κερδισεις. Ειναι ερωτησεις αυτες που ταιριαζουν σε διαγωνισμο εκπαιδευτικων? Και τι λογικη εχει οι ερωτησεις να μην προσδιοριζονται με ημερομηνια? Δεν ειναι λογικο μεσα σε 20, 50, 100 ή χιλια χρονια πολλες προσφυγες να γινουν , πολλοι αυτοκρατορες να ξεμεινουν και παει λεγοντας...? και σε τελικη αναλυση εχω απαιτηση απο αυτον που με κρινει να εχει ψαξει τη βιβλιογραφια ή να θετει ερωτηματα απο τομεις γνωσης που κατεχει καλα. Το προβλημα ειναι οτι η ενωση φιλολογων δεν επεμβαινει, το παιδαγωγικο ινστιτουτο δεν επεμβαινει, οι καθηγητες μας στο πανεπιστημιο δεν επεμβαινουν, ασε που ισως ειναι και οι αδιαφοροι και βιαστικοι -για μια τετοια ασημαντη διαδικασια- θεματοθετες.
εγω θα ηθελα να προσθεσω οτι και το θεμα των 2-3 ερωτησεων για την εξασφαλιση καποιων μοριων παραπανω δεν ειναι ασημαντο.Για μενα προσωπικα που και τις 2 ερωτησεις ιστοριας τις απανρησα "λαθος", καθως απαντησα του
Παράθεση από: iamlost στις Φεβρουαρίου 18, 2009, 06:30:03 pmεγω θα ηθελα να προσθεσω οτι και το θεμα των 2-3 ερωτησεων για την εξασφαλιση καποιων μοριων παραπανω δεν ειναι ασημαντο.Για μενα προσωπικα που και τις 2 ερωτησεις ιστοριας τις απανρησα "λαθος", καθως απαντησα του