0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: green ice στις Φεβρουαρίου 18, 2009, 09:17:45 pmΠαράθεση από: iamlost στις Φεβρουαρίου 18, 2009, 06:30:03 pmεγω θα ηθελα να προσθεσω οτι και το θεμα των 2-3 ερωτησεων για την εξασφαλιση καποιων μοριων παραπανω δεν ειναι ασημαντο.Για μενα προσωπικα που και τις 2 ερωτησεις ιστοριας τις απανρησα "λαθος", καθως απαντησα του
Παράθεση από: iamlost στις Φεβρουαρίου 18, 2009, 06:30:03 pmεγω θα ηθελα να προσθεσω οτι και το θεμα των 2-3 ερωτησεων για την εξασφαλιση καποιων μοριων παραπανω δεν ειναι ασημαντο.Για μενα προσωπικα που και τις 2 ερωτησεις ιστοριας τις απανρησα "λαθος", καθως απαντησα του
εγω θα ηθελα να προσθεσω οτι και το θεμα των 2-3 ερωτησεων για την εξασφαλιση καποιων μοριων παραπανω δεν ειναι ασημαντο.Για μενα προσωπικα που και τις 2 ερωτησεις ιστοριας τις απανρησα "λαθος", καθως απαντησα του
Ας ενημέρωσουν τουλάχιστον τους Χίους και τους λοιπούς νησιώτες ότι λ.χ. το 1914 ανήκαν στην Τουρκία!
Πιθανότατα αρκετά μετά τη Συνθήκη των Σεβρών, φίλη Morgan! Γιατί η γιαγιάκα σου το 1920 θα ήταν 4 χρονών (άρα, δε νομίζω οι αναμνήσεις της να αφορούν μόνο τα προνηπιακά της χρόνια). Υποθέτω, τουλάχιστον...
Ωχ, πολύ "αλλιώς" μου βγήκε το μήνυμα. Δεν υποκρύπτει καμία ειρωνεία. Συγγνώμη αν έτσι φαίνεται! Απουσιάζουν τα εξωγλωσσικά στοιχεία, βλέπεις. Συγγνώμη, πάντως αν φάνηκε "κάπως" αυτό που είπα...
Λοιπόν, εμένα η διαμαρτυρία αφορά το γεγονός ότι από το άγχος μου ενώ ήξερα τη σωστή απάντηση β σημειώνω στο απαντητικό τη δ . Στη στιγμή κατανοώ τη μ... που έκανα και ρωτάω τον επιτηρητή αν μπορώ να την αλλάξω και τι απάντηση παίρνω "έπαιξες και έχασες" (καθηγητής του τεχνικού λυκείου, χωρις να θέλω να θίξω κανένα).Το πιστέυετε; Επιμένω ότι θέλω να την αλλάξω και φωνάζουν μία γυναίκα και τι μου λέει "αφού είναι μόνο μία δεν πειράζει" .Πώς είναι μόνο μία αφού θα προστεθούν και οι άλλες. Τελος πάντων οι λάθος ερωτήσεις μου στην ιστορία είναι 4 ενώ θα μπορούσαν να είναι 3. Αλλά αυτό το πράγμα να μην μπορείς να αλλάξεις την ερώτηση ή να μην έχουν ένα 2ο απαντητικό είναι απαράδεκτο, γιατί δεν το έκανα μόνο εγώ αλλά το άκουσα και από άλλους.