0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας παραθέτω το νέο e-mail έστειλα στον ασεπ: "Ο ΑΣΕΠ έχει αδιαφορήσει για τις πολλές διαμαρτυρίες των φιλολόγων σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο στο διαγωνισμό 2Π, είτε μεμονωμένες είτε μέσω των αρμοδίων οργάνων τους . Θεωρώ αδικαιολόγητο μία ανεξάρτητη αρχή, όπως ο ΑΣΕΠ, να μην απαντά στους διαμαρτυρόμενους πολίτες και να μην είναι σε θέση να αιτιολογήσει τις επιλογές της κεντρικής επιτροπής θεμάτων. Είναι λογικό όσοι αισθανόμαστε αδικημένοι να απαιτούμε ο ΑΣΕΠ να δημοσιεύσει βιβλιογραφία επιστημονικώς τεκμηριωμένη που να αιτιολογεί τις επιλογές του, δηλαδή να αποδεικνύει ότι προσφυγή για το Κυπριακό έκανε μόνο η κυβέρνηση Παπάγου και όχι και η κυβέρνηση Καραμανλή (ερώτηση 70), ότι τα νησιά του Αιγαίου παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα με τη Συνθήκη των Σεβρών και όχι τη διακοίνωση των Μ.Δυνάμεων ( ερώτηση 65), ότι ο Αρχίλοχος χρονολογείται αποκλειστικά από μία έκλειψη και όχι σε συνδυασμό με ιστορικά γεγονότα ( ερώτηση 5) και τέλος ότι στο Λουκή Λάρα ο αφηγητής είναι μόνο αυτοδιηγητικός και όχι κατ΄εξαίρεση και παντογνώστης (ερώτηση 25). Ελπίζω να υπάρξει η στοιχειώδης ευαισθησία και διάθεση για αποκατάσταση της αλήθειας ώστε να μην υπάρχουν αδικίες, που θα μας οδηγήσουν σε διεκδίκηση των αδίκως χαμένων ερωτήσεων μέσω της δικαστικής οδού. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ε.Ζ. φιλόλογος".
Προσωπικά δηλώνω πορωμένη με τον ΑΣΕΠ. Γνωρίζω καλά ότι για να περάσω πρέπει να κοπιάσω ... όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς δικαιολογίες για μένα!Οσο για την επετηρίδα που πήρε το μάτι μου πιο πάνω ... θεωρώ ότι καλύτερα που ακυρώθηκε.. το να διορίζομαστε μετα από μια αναμονή τουλάχιστον 10 χρόνων - διαψευστε με αν κάνω λάθος - θα μας καθιστούσε μόνο βολεμένους και καθόλου εκπαιδευτικους ... το διάβασμα που έριξα φέτος και στα παιδαγωγικά και στο γνωστικό - ακόμα κι αν δεν αρκούσε για να περάσω - μου πρόσφερε αρκετές γνώσεις τις οποίες χρησιμοποιώ στα ιδιαίτερα και πραγματικά νιώθω ότι γίνομαι όλο και καλύτερη...
Παράθεση από: Nema στις Μαρτίου 06, 2009, 02:39:27 pmΠροσωπικά δηλώνω πορωμένη με τον ΑΣΕΠ. Γνωρίζω καλά ότι για να περάσω πρέπει να κοπιάσω ... όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς δικαιολογίες για μένα!Οσο για την επετηρίδα που πήρε το μάτι μου πιο πάνω ... θεωρώ ότι καλύτερα που ακυρώθηκε.. το να διορίζομαστε μετα από μια αναμονή τουλάχιστον 10 χρόνων - διαψευστε με αν κάνω λάθος - θα μας καθιστούσε μόνο βολεμένους και καθόλου εκπαιδευτικους ... το διάβασμα που έριξα φέτος και στα παιδαγωγικά και στο γνωστικό - ακόμα κι αν δεν αρκούσε για να περάσω - μου πρόσφερε αρκετές γνώσεις τις οποίες χρησιμοποιώ στα ιδιαίτερα και πραγματικά νιώθω ότι γίνομαι όλο και καλύτερη... Nema, δε χρειαζομαι εναν ασεπ για να διαβασω, διαβαζω απο παιδι και πραγματα πιο χρησιμα απο την υλη του ασεπ. Σου εύχομαι να διοριστεις πιο γρηγορα απο αυτα τα 10 χρονια που λες, γιατι αλλιως θα με θυμηθεις.