Σύνολο ψηφοφόρων: 55
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα.σεβαστή η αποψή σου συνάδελφε,μόνο που ξέχασες να μας πεις κάτι:είσαι διορισμένος ή αδιόριστος?και αν είσαι διορισμένος πως διορίστηκες(εννοώ με εννιαίο ,με ΑΣΕΠ,με ΠΔΣ?)
Φίλε mac,αν εσύ ήσουν Υπουργείο και έπρεπε να διαλέξεις π.χ. 500 μαθηματικούς επί συνόλου ας πούμε 6000, πώς τελικά θα τους διάλεγες;Με το πιο παλιό πτυχίο; Με την ηλικία;(Με καλή πρόθεση ρωτάω για να καταλάβω την άποψή σου, δεν ειρωνεύομαι)
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Απριλίου 06, 2009, 12:05:35 pmκαλημέρα.σεβαστή η αποψή σου συνάδελφε,μόνο που ξέχασες να μας πεις κάτι:είσαι διορισμένος ή αδιόριστος?και αν είσαι διορισμένος πως διορίστηκες(εννοώ με εννιαίο ,με ΑΣΕΠ,με ΠΔΣ?)Μα είπα ότι έδωσα σε ΑΣΕΠ (και διορίστηκα). Στον πρώτο, του '98. Μια μικρή τροποποίηση:
Όσον αφορά τις απόψεις που ακούστηκαν -και ακούγονται και έξω απ' αυτό το forum- για δαιμονοποίηση και προφανώς κατάργηση του "κακού", "άδικου", "αναξιοκρατικού" κτλ ΑΣΕΠ, θα πω μόνο ότι "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια" (εξάλλου δεν ακούω τίποτα εναλλακτικό, παρά την επιστροφή της ξεπερασμένης επετηρίδας...).Είμαι ένας από εκείνους που "δαιμονοποιοούν"τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ...αλλά όχι γιατί είμαι "αλεπού"...Καταρχήν πιστεύω πως θα έπρεπε ήδη από το πανεπιστήμιο να υποχρεωνόμαστε να επιλέξουμε "΄κατεύθυνση εκπαιδευτικός"...οπότε έτσι μόνο όσοι ήθελαν πραγματικά να γίνουν εκπαιδευτικοί θα γίνονταν(άρα λιγότεροι υποψήφιοι)...και ενδεχομένως αν υπήρχε μια τέτοια κατεύθυνση να γινόντουσαν και περισσότερα μαθήματα διδακτικής, παιδαγωγικών κ.λ.π με αποτέλεσμα την καλύτερη κατάρτιση μας...στην καλύτερη περίπτωση...(γιατί κι εγω πέρασα όλα τα ΔΔΜ μαθήματα (αν και δε μου χρειάζονταν) αλλά δε θεωρώ ότι με έκαναν καλύτερη σαν εκπαιδευτικό....) Και όσοι θα είχαν επιλέξει αυτήν την κατεύθυνση να πρέπει να κάνουν "την πρακτική τους" στην τάξη και να βαθμολογούνται πάνω σε αυτό και ως προς τις γνώσεις τους και ως προς την παιδαγωγική τους επάρκεια...και ο βαθμός τους αυτός να είναι "τα μόρια" που θα χρειάζονται για διορισμό...και όχι μόρια από "το παράθυρο"....όυτε τα μόρια και η επίδοση τους από μία τετράωρη εξέταση....
Αυτό λέω και ξαναλέω… γιατί ο πήχης δυσκολίας να είναι στο 60 και να μην είναι στο 80;
Και μια παρατηρηση ,στην ψηφοφορια ειδα 2 ατομα να εχουν επιλεξει την επιλογη 90 στο γνωστικο ,τι εγινε ?ψεματα εγραψαν η λαθος εκαναν?