0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον Μπόνια, που πήρα προηγουμένως και ρώτησα, μου απάντησαν ότι οι απαντήσεις των θεμάτων θα βγουν από τον ίδιο τον ΑΣΕΠ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Παράθεση από: npanag στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:49:52 pmΣτον Μπόνια, που πήρα προηγουμένως και ρώτησα, μου απάντησαν ότι οι απαντήσεις των θεμάτων θα βγουν από τον ίδιο τον ΑΣΕΠ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους.. Δεν το ρισκάρουν, γιατί στον προηγούμενο ΑΣΕΠ είχαν δώσει λάθος απαντήσεις..Ο Κολλιντζάς είπε ότι θα ανακοινώσει..Μπείτε στο www.proslipsis.gr .. Καλύτερα ομως να περιμένετε τις επίσημες από τον ΑΣΕΠ
Παράθεση από: RETA. στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 05:37:51 pmΠαράθεση από: npanag στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:49:52 pmΣτον Μπόνια, που πήρα προηγουμένως και ρώτησα, μου απάντησαν ότι οι απαντήσεις των θεμάτων θα βγουν από τον ίδιο τον ΑΣΕΠ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους.. Δεν το ρισκάρουν, γιατί στον προηγούμενο ΑΣΕΠ είχαν δώσει λάθος απαντήσεις..Ο Κολλιντζάς είπε ότι θα ανακοινώσει..Μπείτε στο www.proslipsis.gr .. Καλύτερα ομως να περιμένετε τις επίσημες από τον ΑΣΕΠ δεν τις βρισκω με τιποτα ρε ρετα!μπορεισ να γραψεις το λινκ?