*

Αποστολέας Θέμα: Απαντήσεις γνωστικού ΠΕ60;;;  (Αναγνώστηκε 17596 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

marigoula

• Επισκέπτης
Απ: Απαντήσεις γνωστικού ΠΕ60;;;
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:12:47 pm »
ναι αλλά το λέει στα χαρακτηριστικά της νηπιακής ηλικίας...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:04:46 »

Αποσυνδεδεμένος laz_edu

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:13:10 pm »
Γιατί ρε παιδιά, η 34; Δηλαδή υπάρχουν σύνθετες γλωσσικές δραστηριότητες στις οποίες κάποια παιδιά ΔΕΝ συμμετέχουν και απλώς... "απασχολούνται"; Ή μήπως η 56; Περισσότερο θα συμβάλει το μουσείο και όχι η οργάνωσή από τον εκπαιδευτικό;
Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε
από ψηλά αν το κοιτάξεις
θα σου φανεί τόσο ασήμαντο
που στη στιγμή θα το ξεχάσεις..

Αποσυνδεδεμένος laz_edu

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:15:27 pm »
Ερώτηση 23: ΔΕΠΠΣ, σελίδα 594 (οι υποθέσεις είναι κάτι που επιδιώκεται!).  Επίσης, αναφορικά με την ερώτηση 35 με τα πρόσωπα... ξέρεις πόσο με βολέυει να είναι το δ;;;; (ο Κιτσαράς, όμως, σελ.109, το διατυπώνει ΑΚΡΙ
Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε
από ψηλά αν το κοιτάξεις
θα σου φανεί τόσο ασήμαντο
που στη στιγμή θα το ξεχάσεις..

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:17:17 pm »
τον Κιτσαρα μου μεσα  >:( >:( >:( ;D ;D ;D ;D ποτε επιτελους θα παψουν να βαζουν Κιτσαρα
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:04:46 »

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:17:38 pm »
στην 23 το α δεν είναι σωστό βρε κορίτσια?

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:22:50 pm »
Και συνεχίζω αυτό με την Αναστασία μάλλον τελικά θα είναι το α αλλά εγώ έβαλα το δ.. Στην 9 νομίζω πως έβαλα το β, γιατί τόσος λόγος γίνεται για την αξιολόγηση και τη σύγκριση των γραφών του παιδιού στην αρχή της σχολικής χρονιάς, στη μέση και πάει λέγοντας.. Στη 10 νομίζω έβαλα α(τελικά άρχισα να ξεχνάω :-[).. Για τη 16 που έγινε λόγος και εγώ αυτό απάντησα, άλλωστε αυτή η άποψη προωθείται πολύ μέσα στον οδηγό.. Στη 17 έβαλα το β με το σκεπτικό ότι προσπαθείς να συνδέσεις τα μαθηματικά με τις καθημερινές μας πράξεις ώστε να καταλάβουν τα παιδιά ότι μας βοηθούν στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων και άρα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την κάθε ευκαιρία για να το αναδείξεις αυτό.. Στην 20 νομίζω έβαλα το β, γιατί η απαρίθμηση υπάρχει στο νηπιαγωγείο.. Στην 23 έβαλα το α, γιατί λέξεις του περιβάλλοντος μάλλον θα έχουν καταφέρει να ανγνωρίζουν, βλέπε πίνακες αναφοράς και διάφορες συσκευασίες προ'ι'όντων στο μαγαζάκι.. Την 26 την έκανα λάθος γιατί την πάτησα και δεν πρόσεξα ότι έλεγε φυσικό περιβάλλον.. Στην 27 έβαλα το β, γιατί έχω την αίσθηση ότι κάπου το διάβασα και η διατύπωση της απάντησης α δεν μου αρέσει.. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.. Αυτά και από εμένα, από τον ΑΣΕΠ πότε για να σιγουρευτούμε?? Εγώ απαντήσεις από φροντιστήρια δεν κοιτάω..  
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος andriaSP

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:23:35 pm »
καλησπερα σε ολους! οσον αφορα το γνωστικο, για αυτα που με προβληματισαν κ δεν εχω διασταυρωσει ακομα, δε μπορω να κατσω να τα σκεφτω αλλο γιατι δεν αντεχω! θα δουμε τι δινει ο ασεπ πολυ συντομα! οσον αφορα τη β ενοτητα ομως, χτες συνειδητοποιησα οτι οι περισσοτερες φιλες μου γραψανε τις βασικες αρχες, ενω εγω δε σκεφτηκα καθολου να γραψω μονο αυτα (τις 17 αρχες). ζητουσε χαρακτηριστικα και ετσι εγραψα για ολο το ΔΕΠΠΣ..και αρχες βεβαια,αλλα οχι ολες..τις συμπεριελαβα στα χαρακτηριστικα δηλαδη. ακομα σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω τι ηθελα τελικα. αν θελανε αρχες, προφανως θα θεωρησουν οτι βγηκα εκτος θεματος και θα κλαιω το καλοκαιρακι! που μαλλον ετσι θα γινει! μα αφου θελαν αρχες δε μπορουσαν να γραψουν "βασικες αρχες"??? ελεος, εκει βρηκανε να βαλουνε παγιδα? ??? απο την αλλη βεβαια νομιζω οτι μονο εγω τελικα δεν το καταλαβα.. τεσπα, ο,τι εγραψα εγραψα.. τελειωσε,την επομενη φορα καλυτερα προετοιμασμενη!

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:28:22 pm »
καλησπερα σε ολους! οσον αφορα το γνωστικο, για αυτα που με προβληματισαν κ δεν εχω διασταυρωσει ακομα, δε μπορω να κατσω να τα σκεφτω αλλο γιατι δεν αντεχω! θα δουμε τι δινει ο ασεπ πολυ συντομα! οσον αφορα τη β ενοτητα ομως, χτες συνειδητοποιησα οτι οι περισσοτερες φιλες μου γραψανε τις βασικες αρχες, ενω εγω δε σκεφτηκα καθολου να γραψω μονο αυτα (τις 17 αρχες). ζητουσε χαρακτηριστικα και ετσι εγραψα για ολο το ΔΕΠΠΣ..και αρχες βεβαια,αλλα οχι ολες..τις συμπεριελαβα στα χαρακτηριστικα δηλαδη. ακομα σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω τι ηθελα τελικα. αν θελανε αρχες, προφανως θα θεωρησουν οτι βγηκα εκτος θεματος και θα κλαιω το καλοκαιρακι! που μαλλον ετσι θα γινει! μα αφου θελαν αρχες δε μπορουσαν να γραψουν "βασικες αρχες"??? ελεος, εκει βρηκανε να βαλουνε παγιδα? ??? απο την αλλη βεβαια νομιζω οτι μονο εγω τελικα δεν το καταλαβα.. τεσπα, ο,τι εγραψα εγραψα.. τελειωσε,την επομενη φορα καλυτερα προετοιμασμενη!
συμφωνώ μαζί σου, αφού έλεγε χαρακτηριστικά 'επρεπε να αναφέρουμε και για την μεθοδολογία και για την αξιολόγηση και για τον ρόλο του εκπαιδευτικού κ.α.

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:37:03 pm »
πιστεύω ότι έχει πολλές απαντήσεις λάθος, κορίτσια μάλλον πρέπει να βρούμε καμιά πιο έγκυρη πηγή....

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:40:39 pm »
Και πως παιρνει ρε συ τετοιο ρισκο ?
τι να πω...εμενα παντως με συμφερει να ναι σωστες του κολλιντζα ;D ;D ;D ;D
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:42:53 pm »
Laz_edu σου βγάζω το καπέλο για τον κόπο σου!
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος andriaSP

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:48:23 pm »
ειπα δε θα δω τις απαντησεις του Κολλιντζα,αλλα τελικα δεν αντισταθηκα! παντως και πιστευω οτι εχει λαθακια.. μπορει και οχι ομως. το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι κανα 2 μερουλες ακομα υπομονη! ετσι κι αλλιως ο,τι γραψαμε γραψαμε,δεν αλλαζει, οποτε μη προβληματιζομαστε χωρις λογο!

Αποσυνδεδεμένος FREEEDOOM

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 12:07:36 am »
Να σας πω ομως κατι, αν ηταν να γραψουμε και ολο το ΔΕΠΠΣ δεν θα ελεγε η ερωτηση βασικα χαρακτηριστικά! Δεν ξέρω έχω απογοητευτεί από  την συγκεκριμενη! Μεγαλη παγιδα μου φαινεται!! Να ρωτήσω ο ασεπ θα βγαλει και για τη β Θεματική ή μόνο την πρώτη;

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 12:15:33 am »
Σε σχέση με τις απαντήσεις που έγραψε η laz_edu έχω τις εξής ενστάσεις:

1.δ (το έχω διαβάσει σ' ένα βιβλίο, είναι στοιχείο που έχει προκείψει από μία έρευνα/έρευνες), 7.δ (επίσης το 'χω διαβάσει. Έλεγε πως ένα παιδί μπορεί εκεί που παράγει συνέχεια γραπτά κείμενα, να σταματήσει ξαφνικά για κάποιο χρονικό διάστημα για λόγους που δεν μας είναι γνωστοί. Μπορεί εξίσου ξαφνικά ν' αρχίσει να ξαναγράφει. Έχει να κάνει με τους προσωπικούς ρυθμούς του κάθε παιδιού και την πορεία ανάπτυξής του), 17.β, 22.β (νομίζω κάτι παρόμοιο είχαν βάλει και πριν δυο χρόνια), 23.α, 31.γ, 33. β, 35.δ, 37.α, 38.β, 41.δ, 46. α, 54.γ (μέσα στον οδηγό έχει πολλά ομαδικά παιχνίδια), 60.β.

Για τα 1, 7, 23, 35, 37, 38 και 46 δεν είμαι σίγουρη. Για άλλα περισσότερο, για άλλα λιγότερο.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2009, 12:19:44 am από Demetroula »
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656