0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά επειδή είστε μεγάλοιι άσχετοι τελικά: το n(n+1)/2 είναι ο τύπος υπολογισμού του αθροίσματος, δηλαδή μας βρίσκει το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ο υπολογιστής όμως ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ. Εκτός και αν είσαστε π.χ. σε κάνα Matlab. Αλλά ακόμα και αν ήξερε τότε η πολυπλοκότητα θα ήταν Ο(3) γιατί θα έπρεπε ο υπολογιστής να κάνει ΜΟΝΟ 3 ΠΡΑΞΕΙΣ, μία πρόσθεση, ένα πολλαπλασιασμό και μία διαίρεση. Αισθάνομαι βλάκας που κάθομαι και το αναλύω σε τέτοιο βαθμό αλλά αφού δεν μπορείται να το καταλάβετε από μόνοι σας, τι να πω. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτό το πολύ απλό πράγμα ε τότε σε λάθος φόρουμ πρέπει να είμαι. Έλεος, σας δίνουν και πτυχία.
Παράθεση από: thymiaras στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:36:15 pmΠαιδιά επειδή είστε μεγάλοιι άσχετοι τελικά: το n(n+1)/2 είναι ο τύπος υπολογισμού του αθροίσματος, δηλαδή μας βρίσκει το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ο υπολογιστής όμως ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ. Εκτός και αν είσαστε π.χ. σε κάνα Matlab. Αλλά ακόμα και αν ήξερε τότε η πολυπλοκότητα θα ήταν Ο(3) γιατί θα έπρεπε ο υπολογιστής να κάνει ΜΟΝΟ 3 ΠΡΑΞΕΙΣ, μία πρόσθεση, ένα πολλαπλασιασμό και μία διαίρεση. Αισθάνομαι βλάκας που κάθομαι και το αναλύω σε τέτοιο βαθμό αλλά αφού δεν μπορείται να το καταλάβετε από μόνοι σας, τι να πω. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτό το πολύ απλό πράγμα ε τότε σε λάθος φόρουμ πρέπει να είμαι. Έλεος, σας δίνουν και πτυχία. Μήπως είσαι μαθητής?
Παιδιά επειδή είστε μεγάλοιι άσχετοι τελικά: το n(n+1)/2 είναι ο τύπος υπολογισμού του αθροίσματος, δηλαδή μας βρίσκει το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ο υπολογιστής όμως ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ. Εκτός και αν είσαστε π.χ. σε κάνα Matlab. Αλλά ακόμα και αν ήξερε τότε η πολυπλοκότητα θα ήταν Ο(3) γιατί θα έπρεπε ο υπολογιστής να κάνει ΜΟΝΟ 3 ΠΡΑΞΕΙΣ, μία πρόσθεση, ένα πολλαπλασιασμό και μία διαίρεση. Αισθάνομαι βλάκας που κάθομαι και το αναλύω σε τέτοιο βαθμό αλλά αφού δεν μπορείται να το καταλάβετε από μόνοι σας, τι να πω. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτό το πολύ απλό πράγμα ε τότε σε λάθος φόρουμ πρέπει να είμαι. Έλεος, σας δίνουν και πτυχία. Υ.Γ. Σταματώ μέχρι να μου ζητήσουν συγνώμη αυτοί που με προσέβαλαν ...Υ.Γ.2 Καλά τώρα σοβαρά δεν υπάρχει κάποιος που να συμφωνεί με αυτά που γράφω? ΗΜΑΡΤΟΝ
Τι μαθητής ρε συ;;; Σου λέει ότι είναι ο μεγαλύτερος επιστήμονας εδώ μέσα! Λοιπόν thymiara, ΣΥΜΦΩΝΩ! Είσαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και είναι Ο(n). Κι αν δώσει το ΑΣΕΠ το O(n^2) θα κανουμε όλοι μαζι ένσταση για σενα. Ηδη εστειλα μνμ στον υπουργο για να αλλαξει τα βιβλια μαθηματικών
Ρε παιδιά για τη 15, σε ένα δέντρο, ακμές δεν είναι και αυτές που συνδέουν τις κορυφές του προτελευταίου επιπέδου με τα φύλλα;Αν τα φύλλα είναι π.χ. 100000, τότε πόσες είναι οι ακμές;
Τι να πω...έμεινα άφωνη με την πρώτη ματιά των θεμάτων...Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι για άλλη μια φορά το υπουργείο μας εμπαίζει(και μας βάζει και τσακωνόμαστε μεταξύ μας ...δείτε τα προηγούμενα post..δεν αξίζει βρε παιδιά)..το γνωστικό είχε 2-3 γελοίες ερωτήσεις ναι μπορούσε να μην τις έχει ...είχε όμως ερωτήσεις παγίδες που νομίζω απλά υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας...είχε θεωρία αλγορίθμων πολύ που κανα δυό απο αυτές ήταν οκ αλλά οι κατά πλειοψηφία αυτά ήταν θέματα για να μας κόψουν ..απλά είπαν όταν κάθησαν να βάλουν τα θέματα πόσους θέλουμε να κόψουμε?2600 απο τους 2700..
Θα έπρεπε κάποιος απο τον κόσμο των πληροφορικών να βγεί κάποια στιγμή και να μιλήσει...δεν έχουμε συνδικαλισμό σαν κλάδος...κακώς..ακόμα και στις ειδήσαεις που έβλεπα προχθές σε κρατικό κανάλι έλεγαν τα ποσοστά συμμετοχής για όλους τους κλάδους εκτός απο τον δικό μας..έπαθα πλάκα..είμαστε ανύπαρκτοι φαίνεται και όποτε μας χρειάζονται (ακόμα και εκεί δλδ μας εμπαίζουν) τότε μας παρακαλάνε ή βάζουν αλλους στη θέση μας..