0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πας μακριά, αλλά αφού το πας θα συμφωνήσω φυσικά. όλα αυτά χρειάζονται και θα έπρεπε να λαμβάνουν υπ' όψη τους στο ανώτατο συμβούλιο επιλογής προσωπικού! τι τον έχουν τον τίτλο άλλωστε; τέτοιους σπουδαίους επιστήμονες πάντως έχω γνωρίσει. με IQ 192 και όλα τα υπόλοιπα μηδέν.. Αυτούς αν τους καλορωτήσεις δεν τους αρέσει η εκπαίδευση, τυχαία ή από ανάγκη βρέθηκαν σε αυτή..
Συμπερασματικά θα έλεγα ότι η λύση δεν είναι η απαξίωση του ΑΣΕΠ αλλά α) η βελτίωση του διαγωνισμού β) η αύξηση των ωρών διδασκαλίας στην ειδικότητα μας ούτως ώστε να αυξηθούν οι θέσεις και γ) η μείωση των αποφοίτων πληροφορικής ΑΕΙ και η ΤΕΙ σε ένα λογικό αριθμό ο οποίος θα μπορεί να απορροφηθεί και δ) η μετάταξη των εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων που βρίσκονται στην εκπαίδευση σε θέσεις ειδικότητας πληροφορικής στις ειδικότητες τους.
Ο ΑΣΕΠ στην Ελλάδα του 2009 είναι απο τους λίγους τρόπους να μην χρωστάς(με την κακή έννοια) σε κανέναντον διορισμό σου....
Είναι αλήθεια πως το σύστημα πάσχει και τα προβλήματα είναι πολλά και ειδικά στον κλάδο της πληροφορικής(μεγάλος αριθμός πτυχιούχων, ΑΕΙ ΤΕΙ Πληροφορικής σε κάθε χωριό, Διορισμένοι "Πληροφορικοί" άλλων ειδικοτήτων κλπ κλπ κλπ...) που ακόμα δεν έχει ωριμάσει στην Ελλάδα...ΑΛΛΑ είναι κουραστικοί όσοι....Όταν δεν μπορούν να γράψουν καλά στο γνωστικό με ερωτήσεις πολλάπλής επιλογής (που εξασφαλίζουν την αξιοκρατία), λένε ότι θα έπρεπε να δίναμε με ερωτήσεις ανοικτού τύπου...Αν δεν γράφανε καλά στις ανοικτού τύπου θα ζητάγανε κλειστού τύπου διότι είχανε κακούς διορθωτές, οπότε θα θέλανε πρώτα να προασπιστεί την αξιοκρατία.και κυρίως αυτοί που ...Όταν δεν μπορούν να γράψουν καλά στο γνωστικό, λένε ότι αυτοί που σκίσανε στο γνωστικό δεν θα είναι καλοί στην διδακτική!!!! Αντιστρόφως, αυτό που λένε είναι πως , όποιος δεν είναι καλός στο γνωστικό αντικείμενο της Πληροφορικής είναι καλός στο να διδάσκει μια επιστήμη που δεν είναι καλός!!!!Είναι πράγματι γεγονός πως κάποιοι με άριστο θεωρητικό υπόβαθρο σε μια επιστήμη, δεν είναι καλοί στο να τη διδάσκουν, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ.Ας θυμηθεί ο καθένας μας τους καλύτερους καθηγητές που είχε...Είναι αυτοί που συνδύαζαν άριστο γνωστικό και διδακτική! Συνήθως όποιος έχει μεράκι με μια επιστήμη και την κατανοεί σε υψηλό επίπεδο έχει και τα γνωστικά εργαλεία να την διδάξει. Αλλά και αν κάποιος διαφωνεί με αυτό ας συμφωνήσουμε στο εξής...Όσες πιθανότητες έχει ενας που ξέρει το γνωστικό να είναι καλός στην διδακτική έχει και ένας που δεν το ξέρει.Μεταξύ των 2 λοιπόν ας διοριστεί καλύτερα αυτός που είναι πιο καταρτισμένος, και θα διδάξει κάτι που το έχει κατανοήσει καλύτερα.
Και μιά αιτιολόγηση για την 19 συμπληρώνοντας την θαυμάσια δουλειά του aroniotis.Με πρώτη ματιά δεν υπάρχει overflow. Αν εκτελεσθεί η πρόσθεση βγαίνει 9 bit με το MSB 1. Αρα πρέπει να είναι έξυπνος ο αθροιστής και να απορρίψει το MSB. Αρα το δ.