0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
aroniotis μάθε μπαλίτσα πρώτα και μετά έλα μίλα μου. Αν δεν ξέρεις ανάγνωση δεν σου φταίω εγώ.
akoustike oti mallon aurio tha vgoun oi apantiseis apo ton asep.. xerei kaneis kati diaforetiko?
Κάτι μου λέει οτι δε θα τα βγάλουν σήμερα ....... Ηδη για την 2Π ξεκινησαν οι αντιδράσεις... και απο καθηγητές Πανεπιστημίου σχετικά με τις απαντήσεις. Σκέψου τι έχει να γίνει σε μας που έχουμε ήδη φτάσει τις 19 σελίδες στο γνωστικό ( Οι περισσότερες στο pde για τον ασεπ 2009) Δε τολμα ο ΑΣΕΠ να ανακοινώσει αποτελέσματα για μας , το κόβω να βλέπει ο καθένας το τελικο βαθμό χωρίς να ξέρει απαντήσεις Lol
Παράθεση από: kostas_xania στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 09:35:50 amΚάτι μου λέει οτι δε θα τα βγάλουν σήμερα ....... Ηδη για την 2Π ξεκινησαν οι αντιδράσεις... και απο καθηγητές Πανεπιστημίου σχετικά με τις απαντήσεις. Σκέψου τι έχει να γίνει σε μας που έχουμε ήδη φτάσει τις 19 σελίδες στο γνωστικό ( Οι περισσότερες στο pde για τον ασεπ 2009) Δε τολμα ο ΑΣΕΠ να ανακοινώσει αποτελέσματα για μας , το κόβω να βλέπει ο καθένας το τελικο βαθμό χωρίς να ξέρει απαντήσεις Lol Moderator σβήσε όλο το θέμα να μην το βλέπουν από τον ΑΣΕΠ και τρομάζουν !!!Πίσω στο θέμα μας τώρα. Επειδή δε βλέπω να δίνει κάποιος εναλλακτικό αλγόριθμο υπολογισμού του αθροίσματος να δώσω εγώ έναν με βάση τον τύπο που δίνουν όσοι υποστηρίζουν ότι η σωστή απάντηση είναι η δ μπας και καταλάβουν το λάθος στο συλλογισμό τους. Ο τύπος που δίνουν είναι ο n(n-1)/2. Πολύ ωραία συμφωνώ και γω ότι αυτός ο τύπος δίνει το ζητούμενο αποτέλεσμα. Έχει όμως αυτός ο τύπος Ο(n^2) πολυπλοκότητα? Για πάμε να δούμε :sum=n;sum=sum*(n-1);sum=sum/2;
Επειδή δε βλέπω να δίνει κάποιος εναλλακτικό αλγόριθμο υπολογισμού του αθροίσματος να δώσω εγώ έναν με βάση τον τύπο που δίνουν όσοι υποστηρίζουν ότι η σωστή απάντηση είναι η δ μπας και καταλάβουν το λάθος στο συλλογισμό τους.
Παράθεση από: thymiaras στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 12:15:19 pmΕπειδή δε βλέπω να δίνει κάποιος εναλλακτικό αλγόριθμο υπολογισμού του αθροίσματος να δώσω εγώ έναν με βάση τον τύπο που δίνουν όσοι υποστηρίζουν ότι η σωστή απάντηση είναι η δ μπας και καταλάβουν το λάθος στο συλλογισμό τους. Είσαι πάλι εκτός θέματος, αφού λέμε δε λέει πουθενά για αλγόριθμο, δεν θες να το καταλάβεις οκΑφού θες εναλλακτικό τρόπο υπολογισμού του αθροίσματος, πάρε να'χεις k=2;for (int i=1; i<=n; i+=2) { for (int j=i; j<k; j++) sum+=j; k+=2;}Αν δεν ξέρεις να το κάνεις compile πες μας να βοηθήσουμε αλλά δεν μου απάντησες τι προσόντα έχεις και είσαι τόσο σίγουρος? ποια σχολή έχεις τελειώσει και με τι βαθμό? το πτυχίο σου το αναγνωρίζει το ΔΟΑΤΑΠ??