0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαντάζομαι ότι και η Διεύθυνση θα έπρεπε να σου δώσει ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον διευθυντή.Δεν είναι δα και κρατικό μυστικό το κινητό του.
Τα τηλεφωνά μας (σταθερό και κινητο) είναι μη κοινοποιησιμα εκτός εάν εμείς έχουμε ρητά δηλωσει ότι μπορεί να γνωστοποιείται (GDPR). Αλοιμονο αν το σχολείο ή η διεύθυνση το μοίραζε δεξιά κι αριστερά (ούτε καν στους συναδέλφους)
Εμένα πάντως μου έστειλαν mail από το σχολείο κατάσταση με τα ονόματα των εκπαιδευτικών , διεύθυνση κατοικίας,διεύθυνση θερινής κατοικίας, τηλέφωνα καθώς και πότε έχει θερινή υπηρεσία ο καθένας. Δεν θυμάμαι να έχω υπογράψει υπογράψει καμία δήλωση. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μυστικό πια.
topsy, καλώς κακώς αυτό που λέω έγινε τώρα 30/06. Δεν ξέρω κανένα στο σχολείο,ανέλαβα με υδ γιατί είμαι αποσπασμένη αλλού και μου το έστειλαν ενημερωτικά φαντάζομαι. Είναι μέσα και τα δικά μου στοιχεία και κανένας δεν με ρώτησε. Όχι πως με πειράζει, απλά το αναφέρω. Επειδή μου έχει συμβεί το ίδιο σε άλλο σχολείο,μάλλον κάποια σχολεία το συνηθίζουν.
Εφαρμόζεται ανέκαθεν το ωράριο 9 - 12 για θερινή υπηρεσία.
Εμείς έχουμε 8-2 δυστυχώς και 99,9% δεν κάνουμε τίποτα, είμαστε 2 έως 4 άτομα! Κανονικό καψόνι
Η θερινη υπηρεσια δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα καψονι.
Θεωρω καψονι το 8-2. Απο εκει και περα ομως πρεπει να ειναι ανοιχτο καποιες ωρες την εβδομαδα .