Σύνολο ψηφοφόρων: 153
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω πώς θα βαθμολογηθούμε στην ιστορία, αλλά ένα 70 μόνο και μόνο που προλάβαμε και ολοκληρώσαμε τα θέματα (λέμε τώρα!) πρέπει να το πάρουμε. Το ωραίο ήταν που και τα δύο σχέδια ήταν για το λύκειο. Σα να μη μας αρκούσε αυτό, θέλανε και Project. Απλή εργασία για το σπίτι δεν τους έκανε. Εντάξει, με δύο σχέδια, είχες άπλετο χρόνο να αναπτύξεις εις διπλούν και τη μέθοδο Project. Τι λέμε τώρα!
καλησπέρα συναδελφοι. το γεγονος ότι δεν κατεβαινουν οι απαντησεις των φροντιστηρίων σημαινει ότι τις απεσυραν?
Τα φροντιστήρια Καρφή έβγαλαν απαντήσεις στην διδακτική. Τόσο αναλυτικά τα γράψατε ειδικά όσοι δίνατε αρχαία ή είναι υπερβολικά?
Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 10:42:53 pmΔεν ξέρω πώς θα βαθμολογηθούμε στην ιστορία, αλλά ένα 70 μόνο και μόνο που προλάβαμε και ολοκληρώσαμε τα θέματα (λέμε τώρα!) πρέπει να το πάρουμε. Το ωραίο ήταν που και τα δύο σχέδια ήταν για το λύκειο. Σα να μη μας αρκούσε αυτό, θέλανε και Project. Απλή εργασία για το σπίτι δεν τους έκανε. Εντάξει, με δύο σχέδια, είχες άπλετο χρόνο να αναπτύξεις εις διπλούν και τη μέθοδο Project. Τι λέμε τώρα! Συγγνώμη αλλά γιατί project; Θέματα, γενικό πλαίσιο και κριτήρια αξιολόγησης ομαδικών εργασιών ζητούσανε. Το project εντάσσεται στη στρατηγική της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εννοούσανε project(=σχέδιο εργασίας, μια ανοιχτή διαδικασία μάθησης, της οποίας οι διαδικασίες και τα όρια δεν είναι αυστηρά καθορισμένες).Oι εργασίες για το σπίτι μπορεί να είναι ομαδοσυνεργατικές ή ατομικές . Άλλωστε πιστεύω ότι αν ήθελαν project θα το ζητούσαν ξεκάθαρα(αλλά αυτό είναι η δική μου άποψη και δε σημαίνει ότι είναι και η σωστή )
Παράθεση από: nan στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 12:13:33 amΠαράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 10:42:53 pmΔεν ξέρω πώς θα βαθμολογηθούμε στην ιστορία, αλλά ένα 70 μόνο και μόνο που προλάβαμε και ολοκληρώσαμε τα θέματα (λέμε τώρα!) πρέπει να το πάρουμε. Το ωραίο ήταν που και τα δύο σχέδια ήταν για το λύκειο. Σα να μη μας αρκούσε αυτό, θέλανε και Project. Απλή εργασία για το σπίτι δεν τους έκανε. Εντάξει, με δύο σχέδια, είχες άπλετο χρόνο να αναπτύξεις εις διπλούν και τη μέθοδο Project. Τι λέμε τώρα! Συγγνώμη αλλά γιατί project; Θέματα, γενικό πλαίσιο και κριτήρια αξιολόγησης ομαδικών εργασιών ζητούσανε. Το project εντάσσεται στη στρατηγική της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εννοούσανε project(=σχέδιο εργασίας, μια ανοιχτή διαδικασία μάθησης, της οποίας οι διαδικασίες και τα όρια δεν είναι αυστηρά καθορισμένες).Oι εργασίες για το σπίτι μπορεί να είναι ομαδοσυνεργατικές ή ατομικές . Άλλωστε πιστεύω ότι αν ήθελαν project θα το ζητούσαν ξεκάθαρα(αλλά αυτό είναι η δική μου άποψη και δε σημαίνει ότι είναι και η σωστή )Ναι, και εγώ απέφυγα να τους γράψω τη λέξη Project, αλλά όταν λένε ομαδική εργασία, εννοούν να γράψουν οι μαθητές δύο παραγράφους; Δεν εννοούσαν να δώσει ο εκπαιδευτικός και άλλο υλικό, να γίνει έρευνα, διανομή καθηκόντων, να περιλαμβάνει η εργασία και χάρτες ενδεχομένω, εικόνες κτλ; Αυτό εννοώ. Δηλαδή, ομαδική εργασία σημαίνει κάτι πιο σύνθετο. Eσύ, ως υποψήφιος, δεν έπρεπε να τα γράψεις αυτά τα πράγματα, πέρα από τους τίτλους και τα κριτήρια;