Σύνολο ψηφοφόρων: 153
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω τα παιρνω τα 90αρια στην ειδικη διδακτικη. Ηρεμηστε!αλλωστε μονο εκει θριαμβευω ,παντα 89-90 γραφω!!!στο γνωστικο τρωω ΗΤΤΑ.
Στο γνωστικό περίμενα καλύτερα στα νεα αλλά και ω τι προτυπο απάντησα σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις ιστορίας αφήνοντας αναπάντητες κατι βλακείς; με αποτελεσμα να περιμένω γύρω στο 72
Μια ερώτηση, αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Το Ασεπ έδωσε απαντήσεις για τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Για την ειδική διδακτική δε βγάζει κάποια ανακοίνωση; Όχι τις "σωστες απαντήσεις", αλλά τουλάχιστον έναν μπούσουλα, τι θα πρέπει να έχει ειπωθεί οπωσδήποτε για να θεωρείται οκ το γραπτό.
Παράθεση από: συννεφούλα στις Μαρτίου 07, 2009, 09:05:21 pmΜια ερώτηση, αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Το Ασεπ έδωσε απαντήσεις για τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Για την ειδική διδακτική δε βγάζει κάποια ανακοίνωση; Όχι τις "σωστες απαντήσεις", αλλά τουλάχιστον έναν μπούσουλα, τι θα πρέπει να έχει ειπωθεί οπωσδήποτε για να θεωρείται οκ το γραπτό. απ ό τι γνωρίζω δε βγαίνει τίποτα απο ασεπ , για την ειδική διδακτική...
Παράθεση από: Georgia s στις Μαρτίου 07, 2009, 09:52:15 pmΠαράθεση από: συννεφούλα στις Μαρτίου 07, 2009, 09:05:21 pmΜια ερώτηση, αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Το Ασεπ έδωσε απαντήσεις για τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Για την ειδική διδακτική δε βγάζει κάποια ανακοίνωση; Όχι τις "σωστες απαντήσεις", αλλά τουλάχιστον έναν μπούσουλα, τι θα πρέπει να έχει ειπωθεί οπωσδήποτε για να θεωρείται οκ το γραπτό. απ ό τι γνωρίζω δε βγαίνει τίποτα απο ασεπ , για την ειδική διδακτική...Το ίδιο συμβαίνει εξάλλου και με το γνωστικό των Α.Ε. αναφορικά με τις ερωτήσεις ανάπτυξης. Επίσημες απαντήσεις από το ΑΣΕΠ μέχρι τώρα δίδονται μόνο για τα ερωτήματα πολλαπλής.
Παράθεση από: marion στις Μαρτίου 08, 2009, 04:40:40 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Μαρτίου 07, 2009, 09:52:15 pmΠαράθεση από: συννεφούλα στις Μαρτίου 07, 2009, 09:05:21 pmΜια ερώτηση, αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Το Ασεπ έδωσε απαντήσεις για τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Για την ειδική διδακτική δε βγάζει κάποια ανακοίνωση; Όχι τις "σωστες απαντήσεις", αλλά τουλάχιστον έναν μπούσουλα, τι θα πρέπει να έχει ειπωθεί οπωσδήποτε για να θεωρείται οκ το γραπτό. απ ό τι γνωρίζω δε βγαίνει τίποτα απο ασεπ , για την ειδική διδακτική...Το ίδιο συμβαίνει εξάλλου και με το γνωστικό των Α.Ε. αναφορικά με τις ερωτήσεις ανάπτυξης. Επίσημες απαντήσεις από το ΑΣΕΠ μέχρι τώρα δίδονται μόνο για τα ερωτήματα πολλαπλής.Δηλαδή το ασεπ δεν οφείλει να δόσει και γι' αυτά, όπως για τις πολλαπλών επιλογών, ένα είδος "απαντήσεων"; Πώς μπορώ να ξέρω εγώ αν αυτά που έγραψα είναι εντός θέματος; Ή να υπολογίσω πού περίπου βρίσκομαι, αν έγραψα καλά ή όχι; Στηριζόμενη στις απαντήσεις των φροντιστηρίων; Καλό κι αυτό!