Σύνολο ψηφοφόρων: 153
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: συννεφούλα στις Μαρτίου 08, 2009, 05:00:30 pmΠαράθεση από: marion στις Μαρτίου 08, 2009, 04:40:40 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Μαρτίου 07, 2009, 09:52:15 pmΠαράθεση από: συννεφούλα στις Μαρτίου 07, 2009, 09:05:21 pmΜια ερώτηση, αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Το Ασεπ έδωσε απαντήσεις για τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Για την ειδική διδακτική δε βγάζει κάποια ανακοίνωση; Όχι τις "σωστες απαντήσεις", αλλά τουλάχιστον έναν μπούσουλα, τι θα πρέπει να έχει ειπωθεί οπωσδήποτε για να θεωρείται οκ το γραπτό. απ ό τι γνωρίζω δε βγαίνει τίποτα απο ασεπ , για την ειδική διδακτική...Το ίδιο συμβαίνει εξάλλου και με το γνωστικό των Α.Ε. αναφορικά με τις ερωτήσεις ανάπτυξης. Επίσημες απαντήσεις από το ΑΣΕΠ μέχρι τώρα δίδονται μόνο για τα ερωτήματα πολλαπλής.Δηλαδή το ασεπ δεν οφείλει να δόσει και γι' αυτά, όπως για τις πολλαπλών επιλογών, ένα είδος "απαντήσεων"; Πώς μπορώ να ξέρω εγώ αν αυτά που έγραψα είναι εντός θέματος; Ή να υπολογίσω πού περίπου βρίσκομαι, αν έγραψα καλά ή όχι; Στηριζόμενη στις απαντήσεις των φροντιστηρίων; Καλό κι αυτό!Σίγουρα οφείλει αλλά δεν το κάνει.
Παράθεση από: marion στις Μαρτίου 08, 2009, 04:40:40 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Μαρτίου 07, 2009, 09:52:15 pmΠαράθεση από: συννεφούλα στις Μαρτίου 07, 2009, 09:05:21 pmΜια ερώτηση, αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Το Ασεπ έδωσε απαντήσεις για τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Για την ειδική διδακτική δε βγάζει κάποια ανακοίνωση; Όχι τις "σωστες απαντήσεις", αλλά τουλάχιστον έναν μπούσουλα, τι θα πρέπει να έχει ειπωθεί οπωσδήποτε για να θεωρείται οκ το γραπτό. απ ό τι γνωρίζω δε βγαίνει τίποτα απο ασεπ , για την ειδική διδακτική...Το ίδιο συμβαίνει εξάλλου και με το γνωστικό των Α.Ε. αναφορικά με τις ερωτήσεις ανάπτυξης. Επίσημες απαντήσεις από το ΑΣΕΠ μέχρι τώρα δίδονται μόνο για τα ερωτήματα πολλαπλής.Δηλαδή το ασεπ δεν οφείλει να δόσει και γι' αυτά, όπως για τις πολλαπλών επιλογών, ένα είδος "απαντήσεων"; Πώς μπορώ να ξέρω εγώ αν αυτά που έγραψα είναι εντός θέματος; Ή να υπολογίσω πού περίπου βρίσκομαι, αν έγραψα καλά ή όχι; Στηριζόμενη στις απαντήσεις των φροντιστηρίων; Καλό κι αυτό!
Παράθεση από: Georgia s στις Μαρτίου 07, 2009, 09:52:15 pmΠαράθεση από: συννεφούλα στις Μαρτίου 07, 2009, 09:05:21 pmΜια ερώτηση, αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Το Ασεπ έδωσε απαντήσεις για τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Για την ειδική διδακτική δε βγάζει κάποια ανακοίνωση; Όχι τις "σωστες απαντήσεις", αλλά τουλάχιστον έναν μπούσουλα, τι θα πρέπει να έχει ειπωθεί οπωσδήποτε για να θεωρείται οκ το γραπτό. απ ό τι γνωρίζω δε βγαίνει τίποτα απο ασεπ , για την ειδική διδακτική...Το ίδιο συμβαίνει εξάλλου και με το γνωστικό των Α.Ε. αναφορικά με τις ερωτήσεις ανάπτυξης. Επίσημες απαντήσεις από το ΑΣΕΠ μέχρι τώρα δίδονται μόνο για τα ερωτήματα πολλαπλής.
Παράθεση από: συννεφούλα στις Μαρτίου 07, 2009, 09:05:21 pmΜια ερώτηση, αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Το Ασεπ έδωσε απαντήσεις για τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Για την ειδική διδακτική δε βγάζει κάποια ανακοίνωση; Όχι τις "σωστες απαντήσεις", αλλά τουλάχιστον έναν μπούσουλα, τι θα πρέπει να έχει ειπωθεί οπωσδήποτε για να θεωρείται οκ το γραπτό. απ ό τι γνωρίζω δε βγαίνει τίποτα απο ασεπ , για την ειδική διδακτική...
Μια ερώτηση, αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Το Ασεπ έδωσε απαντήσεις για τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Για την ειδική διδακτική δε βγάζει κάποια ανακοίνωση; Όχι τις "σωστες απαντήσεις", αλλά τουλάχιστον έναν μπούσουλα, τι θα πρέπει να έχει ειπωθεί οπωσδήποτε για να θεωρείται οκ το γραπτό.