0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν δεν κάνω λάθος, ο Ματσαγγούρας στο βιβλίο του "Στρατηγικές διδασκαλίας" ενώ την καταδικάζει σχεδόν ως μέθοδο, γιατί δε συμβάλλει τα μέγιστα στην αναπτυξη της κριτικής ικανότητας των μαθητών, πάραυτα της "εκχωρεί" κάποιο δίκιο, γιατί επισημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί κατά το παρελθον κι έχει καταξιωθεί.. Τι να πω? οψόμεθα...
παιδια μηπως ξερετε κατι γι αυτο?:η διαθεματικη προσεγγιση ειχα διαβασει ρητα οτι προβλεπει να μην υπαρχουν ξεχωριστα μαθηματα στο σχολειο.διαβαζω την απαντηση στα νεα,κ λεει αυτο με τις εννοιες που ισως ειναι κ αυτο σωστο.ξερετε κατι?καλα αποτελεσματα σε ολους!!
Παράθεση από: dora2008 στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:14:45 pmαν δεν κάνω λάθος, ο Ματσαγγούρας στο βιβλίο του "Στρατηγικές διδασκαλίας" ενώ την καταδικάζει σχεδόν ως μέθοδο, γιατί δε συμβάλλει τα μέγιστα στην αναπτυξη της κριτικής ικανότητας των μαθητών, πάραυτα της "εκχωρεί" κάποιο δίκιο, γιατί επισημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί κατά το παρελθον κι έχει καταξιωθεί.. Τι να πω? οψόμεθα... Kαι εγώ αυτό νομίζω. Δε συμβάλλει στην ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας, απλώς χρησιμοποιείται για να διευκρινίσουμε σκοτεινά σημεία της ύλης και όταν μας πιέζει ο χρόνος. Ίσως, αυτό εννοούσαν με το καταξίωση
Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:23:01 pmΠαράθεση από: dora2008 στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:14:45 pmαν δεν κάνω λάθος, ο Ματσαγγούρας στο βιβλίο του "Στρατηγικές διδασκαλίας" ενώ την καταδικάζει σχεδόν ως μέθοδο, γιατί δε συμβάλλει τα μέγιστα στην αναπτυξη της κριτικής ικανότητας των μαθητών, πάραυτα της "εκχωρεί" κάποιο δίκιο, γιατί επισημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί κατά το παρελθον κι έχει καταξιωθεί.. Τι να πω? οψόμεθα... Kαι εγώ αυτό νομίζω. Δε συμβάλλει στην ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας, απλώς χρησιμοποιείται για να διευκρινίσουμε σκοτεινά σημεία της ύλης και όταν μας πιέζει ο χρόνος. Ίσως, αυτό εννοούσαν με το καταξίωση\Συμφωνώ ότι η σωστή απάντηση μάλλον είναι η α.Υποτίθεται ότι τον μονόλογο τον χρησιμοποιούμε όταν κάτι δεν είναι σαφές όπως ειπώθηκε ήδη.Μία ερώτηση: Στις ερωτήσεις που αφορούσαν την στοχοθεσία και Magers, αν θυμάμαι καλά το όνομα!, και Vygotski τι βάλατε;
Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 02:11:19 pmΕίχαν βγάλει το 2002 επίσημες απαντήσεις στα παιδαγωγικά; Ναι ειχαν βγαλει...εδω http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/downloads/oldSiteContest/Etos_2002.csp?tabId=0&lcmenuId=lc5
Είχαν βγάλει το 2002 επίσημες απαντήσεις στα παιδαγωγικά;
Μία ερώτηση: Στις ερωτήσεις που αφορούσαν την στοχοθεσία και Magers, αν θυμάμαι καλά το όνομα!, και Vygotski τι βάλατε;
Magers έβαλα το α τις συνθήκες στις οποίες πρέπει να επιτευχθούν οι στόχοιVygotski έβαλα το β, αυτό με την ανάπτυξη και ωρίμανση.