*

Αποστολέας Θέμα: γνώμες για τα θέματα αγγλικής ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 12538 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
γνώμες για τα θέματα αγγλικής ΠΕ06
« στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 08:24:47 am »
Πως σας φανηκαν τα θεματα συναδελφοι? το γνωστικο εκτος απο το 2ο κειμενο που ηταν παλουκι, τα αλλα 2 βατα μου φανηκαν.
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: γνώμες για τα θέματα αγγλικής ΠΕ06
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:12 »

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:26:48 am »
θα συμφωνήσω για το 2ο κείμενο αλλά κάπως έτσι και πιο δυσκολο ήταν στον προηγούμενο έτσι δεν είναι? όσο για την έκθεση σαν θεματολογία ναι ήταν εύκολο...βλεπεις περιβάλλον και λες το έχω αλλά πως το συνδέεις με την καθημερινή ζωή και φυσικά τι είδους έκθεση έγραφες ??? for and against, advantages disadvantages, suggesting solutions ??? anyway...
διδακτική για το lesson plan συμπαθητικά θα έλεγα αν και στο 2ο ερώτημα το

Αποσυνδεδεμένος anglo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:37:03 am »
I found that the texts were comprehensible and the essay is quite general...you can write on many different things on the environment...
my English teacher used to say it's not what you write...it's how you write it ie. if you structured your essay and supported your answer then you will get a good marks
the multiple choice was tricky!!!
I haven't seen the Part B yet.
teaching is an art

Αποσυνδεδεμένος stamatina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:42:24 am »
 Καλημέρα σε όλους. Για αρχή να σας πω ότι το δεύτερο κείμενο μου φάνηκε κι εμένα κάπως.Το κείμενο ήταν απλό αλλά οι ερωτήσεις ήταν διφορούμενες.πχ. εκεί που έλεγε πως οδηγούν- aggressively και κάτι, κλπ έμοιαζαν οι επιλογές.!! αλλά και στα παιδαγωγικά αναγκάστηκα να ''κάψω'' τρεις. τζάμπα το διάβασμα αφού ήταν όλες λίγο φλου. :-\ το  lesson plan μου το έλεγαν ότι θα είναι έτσι.Τις απαντήσεις του multiple τις κράτησα αλλά δεν θα τις τσεκάρω γιατί θέλω μέχρι τελευταία στιγμή να ελπίζω....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:12 »

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:51:23 am »
I found that the texts were comprehensible and the essay is quite general...you can write on many different things on the environment...
my English teacher used to say it's not what you write...it's how you write it ie. if you structured your essay and supported your answer then you will get a good marks
the multiple choice was tricky!!!
I haven't seen the Part B yet.

φυσικά και μπορείς να γράψεις 1000αδες πράγματα για το περιβάλλον το θέμα είναι οτι αυτά πρέπει να τα συνδιάσεις με το πως επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή. Μπορεί σε ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας να είναι σημαντικό το πως το γράφεις και όχι τόσο το τι γράφεις για να δουν πως χρησιμοποιείς την γλώσσα στον ΑΣΕΠ όμως έχω την αμφιβολία μου καθώς δεν νομίζω οτι θα βαθμολογηθείς για έκθεση εκτώς θέματος πόσο μάλλον όταν αυτή θα έπρεπε να είναι μοντέλο (όπως ζητούσε το θέμα) για τους μαθητές σου.

ξέρει κανείς πότε θα βγάλει το ΑΣΕΠ τις απαντήσεις? μέρα με την μέρα ή σε καμιά βδομάδα? γιατί άρχισαν εφημερίδες και φροντιστήρια να δίνουν απαντήσεις και το βλέπω να γίνεται ότι και την προηγούμενη φορά...2 και 3 διαφορετικές απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις...

Αποσυνδεδεμένος linda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 11:47:03 am »
οι απαντήσεις και για τα δικά μας παιδαγωγικά βγήκαν στην αλφαβιτα.νομίζω οτι οι απαντήσεις είναι έγκυρες..τις έχουν δημοσιεύσει και τα νέα αν δεν κάνω λάθος..το νγνωστικό είναι το θέμα βέβαια. εκεί εγώ προσωπικά θα εμπιστευτώ μόνο τις απαντήσεις του ασεπ γιατι τα φροντιστήρια την προηγούμενη φορά διαφωνούσαν ως προς τις σωστέσ απαντήσεις.σε περισσότερες από δέκα ερωτήσεις έδιναν διαφορετικές απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος stamatina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 12:56:31 pm »
καλό θα ήταν να μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν! Έλεος! μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει βγει καμία απάντηση που να αφορά τον κλάδο μας! μην παίζετε με τα νεύρα μας !

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 12:57:33 pm »
μολις ειδα τις απαντησεις στην αλφαβητα παιδαγ. και δεν συμφωνω με το 5 εγω θεωρω σωστό το γ, με το 7(το υποκ, ρημα κτλ ειναι μεταγνωστικη ικαν?), το 30 (θεωρω σωστό την ανθρωπογεωγραφία) και το 31 (οπτικός τυπος αφου σειμειωνει στο χαρτι , εγω εβαλα κιναισθητικος αλλα μηπω ειναι απτικος τελικα?) τι λετε?

στην κριτική κανατε νεο lesson plan ολο απο την αρχη? ερωτημα β

επισης στο writing σχεδίασα δραστηριοτητα σε ξεχωρστη διδακτική ωρα. (brainstrorming, structuring, drafting, editing, reviewing evaluation) εσεις?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 12:58:44 pm »
καλό θα ήταν να μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν! Έλεος! μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει βγει καμία απάντηση που να αφορά τον κλάδο μας! μην παίζετε με τα νεύρα μας !
και ομως κανε μια βολτα στην alfavita...

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 12:59:25 pm »
οσο αφορα το γνωστικο τα πολλαπλης ηταν οντως tricky οπως και την προηγουμενη φορα.Ηθελε πολλη προσοχη σε καποια και εξεταζαν κυριως την συγκεντρωση μας και την κριτικη ικανοτητα . ιδιως εκεινο που ηθελε να πολλαπλασιασουμε επι 4 για το μεσο ορο ανα  οικογενεια ενω δεν το ανεφερε ακριβως,πολυ παγιδα.Ειχε πολλα δεν και μη οπως και στα παιδαγωγικα που επισης μπορουσες να την πατησεις με λιγη βιασυνη. Εκει ομως που πιστευω δεν μπορει κανεις να εκτιμησει ειναι η εκθεση.Πολυ γενικο και επιφανειακα ευκολο,αλλα τι ακριβως ηθελαν δεν ειναι ξεκαθαρο.Ηθελαν τις αλλαγες-προβληματα που επιφερει η κλιματολογικη αλλαγη; Ηθελαν τις αλλαγες στον τροπο που τις αντιμετωπιζουμε ; Τι; η μηπως και τα δυο; Εγω προβληματιστηκα αρκετα πριν αρχισω και τελικα εκανα μια με απολα και τζατζικι και ντοματα.Το κειμενο πριν το επιανε μονο προς τη μια κατευθυνση.Σκεφτηκα πως θαταν υπερβολικα απλο να μας ζητανε το ιδιο λιγο πιο γενικα.Καποιος θα μπορουσε να γραψει με αλλα λογια οτι ελεγε το κειμενο τοτε. Δεν ξερω,θα δειξει...
Στα παιδαγωγικα οκ τιποτα το πολυ παραξενο με εξαιρεση 3-4 που αναφερατε πιο πανω η γενικη ηταν στρωτη νομιζω.Η ειδικη που ολοι φοβομασταν ηταν ζορικη με την ενοια οτι ζητουσαν πολλα και το γραψιμο ηταν απιστευτο.Για να ανταπεξελθω εβγαλα τη γενικη σε 20 λεπτα ... και κριτικη και προτεινομενες ασκησεις και και και...Πιαστηκε το χερι μου.

Αποσυνδεδεμένος Carmencita

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:01:24 pm »
Εγώ δεν είχα ασχοληθεί σχεδόν καθόλου, πήγα γιατί δεχόμουν πιέσεις  ;) ούτε την ύλη ήξερα, ούτε είχα δει προηγούμενα θέματα, αλλά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα, τουλάχιστον πιο εύκολα από ό,τι περίμενα, ειδικά τα ψυχοπαιδαγωγικά. Το γνωστικό μου θύμιζε proficiency που οι ερωτησεις είναι πονηρές και σε μπρδεύουν ακόμα κι αν κατανοεις καθε λέξη του κειμένου. Για την ειδική διδακτική μόνο δεν μπορώ να κρίνω, δεν είχα ξαναδεί lesson plan!

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:08:45 pm »
catwoman,κι εγω στο 5 εβαλα το γ.Στο 7 επισης οτι κι εσυ αλλα καναμε λαθος απο βιασυνη γιατι αλλο η μεταγνωστικη που νομιζαμε και αλλο η μεταγλωσσικη ικανοτητα που τωρα την προσεξα.Στο οπτικος τυπος ειμαι σιγουρη, το εχω διαβασει.Η δηλωτικη γνωση τι να σας πω; πρωτη φορα την ειδα και μαντεψα αλλα συμφωνα με αυτες τις απαντησεις επεσα εξω.Εοισης το ιδιο εβαλα στο 30,γ. Γιατι η πραγματολογια δεν ειναι επιστημη αναφορας σε σχεση με τη διδακτικη των γλωσσων;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:11:43 pm »
ΑΧ ναι βρε μεταγλωσσική σωστα... για την Πραγματολογία σίγουρα ειναι γλωσσικη επιστημη φανταζομαι οπως και στον προηγουμενο διαγωνισμο 1-2 απαντησεις μπορει να μην ισχυουν... την μεσα στην εβδομαδα θα μαθουμε.

Αποσυνδεδεμένος Carmencita

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 02:00:41 pm »
Πού είναι οι απαντήσεις στην αλφαβήτα και δεν τις βρίσκω;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη