*

Αποστολέας Θέμα: γνώμες για τα θέματα αγγλικής ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 12541 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος linda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: γνώμες για τα θέματα αγγλικής ΠΕ06
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 03:43:02 pm »
χωρισ καμια διαθεση να ερθω σε προσωπικη αντιπαραθεση μαζι σου σταματινα προτου βγαλουμε συμπερασματα και πουμε ελεοσ ελεγχουμε αν οντωσ αυτο που λεει ο αλλοσ ισχυει.εγω ακριβωσ για να μειωσω την αγωνια των συνυποψηφιων ειπα που βρηκα τισ απαντησεισ.την επομενη φορα καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε.καρμενσιτα οι απαντησεις βρισκονται εκει που λεει κεσ ηρακλειτοσ τα νεα στην αριστερη στηλη τησ αλφαβιτα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:02:18 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0625

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 05:39:40 pm »
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το forum!!
Εμένα ήταν η πρώτη μου συμμετοχη στο διαγωνισμό και, σύμφωνα με τις απαντήσεις που είδα στα παιδαγωγικά, δυστυχώς όχι και η τελευταία!
Τελικά η αρνητική βαθμολογία είναι τραγική πρακτική για να μείνει το μεγαλύτερο ποσοστό....
But Knowledge to their eyes her ample page
Rich with the spoils of time did ne'er unroll

THOMAS GRAY

Αποσυνδεδεμένος stellinio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 06:28:47 pm »
Κι επειδή δε βλέπω να ανοίγουν οι θέσεις σύντομα...μάλλον το αντίθετο, ούτε ο Ασέπ είναι λύση. Δεύτερη φορά έδωσα εγώ και στην προηγούμενη ήμουν επιτυχούσα. Οπότε δεν έχει και πολλή σημασία το αποτέλεσμα αν είναι κάτω απο 80%. Γιατί τόσο περίπου υπολόγιζε ότι χρειάζεται να γράψεις για να είσαι διοριστέα. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναδώσω ανεξαρτήτου αποτελέσματος φέτος. Συμφωνώ για τα παιδαγωγικά. Αρκέτα ήταν τελείως διφορούμενα. Όσο για το γνωστικό.. ακόμα αναρωτιέμαι..Δυστυχώς μέχρι να βγούν οι απαντήσεις θα έχω ξεχάσει τις δικές μου. Όπως και να έχει σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0625

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 06:49:39 pm »
Καλά αποτελέσματα και σε εσένα stellinio!
Δυστυχώς το 80% δεν είναι αποτέλεσμα μόνο διαβάσματος αλλά όπως τα βλέπω τα πράγματα...και καθαρής τύχης!
Έχω ακούσει από πολλούς που έχουν ξαναπάρει μέρος ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνουν!!!
Και δεν τους/σας κατηγορώ! Δεν είναι μόνο ψυχοφθόρα, πολυδάπανη και χρονοτριβής διαδικασία αλλά στο τέλος νιώθεις πως ότι και να κάνεις "ποτέ" δεν θα τα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις!!!!
Ε όχι! Θα πρέπει τουλάχιστον να δίνονται σαφεις απαντήσεις στην ειδική ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη!!!
Υπομονή!!!!
But Knowledge to their eyes her ample page
Rich with the spoils of time did ne'er unroll

THOMAS GRAY

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:02:18 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 08:27:39 pm »
ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος να καταλαβω την βαθμολογια στα παιδαγωγικά. δεν απάντησα σε 2 ερωτησεις και εχω 4 λάθη (βασει φροντηστηριακων απαντησεων) με βαση το 40% που πιανει το παιδαγωγικό μερος ποσο θα παρω?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:00:31 pm »
32-6=26 (σωστές)
26x1,25= 32,5
Τώρα με αρνητική βαθμολογία: 0,3125 x 4= 1,25

32,5-1,25 = 31,25 (ο τελικός βαθμός στα 40)

ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:10:42 pm »
γεια σας συναδελφοι!!!!  ;D κι εμενα τα θεματα των παιδαγωγικων μου φανηκαν εντελως ακυρα... μου θυμησαν πραγματα που ειχα ακουσει στη σχολη και δεν τα θυμομουν.. τι να πω, πώς τα σκεφτηκαν;;;
και το θεμα της εκθεσης εχω να πω οτι αν το ακουγα οτι το γραψανε θα ελεγα "μωρε κοιτα ποσο ευκολα τους βαλανε", αλλα οταν πρεπει να κατσεις να το γραψεις, δεν ειναι καθολου ευκολο, γιατι δεν ηταν πολυ σαφες και συγκεκριμενο... μην συζητησω για τα θεματα της κυριακης που μου εφυγε το χερι να γραφω... αμαν πια!!!! και οι ερωτησεις του γνωστικου, ειδικα του δευτερου κειμενου, πολυ δυσκολες μου φανηκαν... τι να πω...
Ο Θεος να μας βοηθησει!!!! Καλα αποτελεσματα σε ολους μας κι ο καθενας με την τυχη του, δεν ξερετε!!!  ;D ;D ;D
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:34:40 pm »
32-6=26 (σωστές)
26x1,25= 32,5
Τώρα με αρνητική βαθμολογία: 0,3125 x 4= 1,25

32,5-1,25 = 31,25 (ο τελικός βαθμός στα 40)

ευχαριστω πολυ...!!
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος stamatina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 02, 2009, 11:23:18 pm »
sorry! η πίεση των ημερών φταίει! πώς υπολογίζουμε τις σωστές απαντήσεις? στα παιδαγωγικά ''έκαψα'' δύο.αν δεν απαντήσεις πώς υπολογίζονται ? :-X

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 01:54:51 am »
εχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν πήγα σε σωστή σχολή ή όχι! Εμείς γιατί κάναμε Pragmatics και καθόλου Ανθρωπογεωγραφία;;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος evi_poly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 02:26:43 am »
τι να πω...??οτι στο 5 κι εγώ το γ έβαλα? οτι κι εγώ στην έκθεση ένα τέταρτο διάβαζα και ξαναδιάβαζα το θέμα μήπως και καταλάβω κάτι παραπάνω για το ΤΙ πρεπει να γράψουμε??? εν τέλει έγραψα οτι η καθημερινή ζωή αλλάζει με την έννοια οτι πρέπει να ζούμε αλλιώς...να μη σπαταλάμε ενέργεια...να μην χρησιμοποιούμε πολυ αυτοκίνητο κτλ και νομίζω οτι βγήκα εκτός θέματος...όπως επίσης νομίζω οτι εκτός θέματος βγήκαν αυτοί που έγραψαν για τις αρκούδες που εξαφανίζονται στο βόρειο πόλο λόγω των πάγων που λιώνουν... επίσης έλεγε για young people αλλα δεν προσδιόριζε ηλικία των μαθητών...τι λεξιλόγιο έπρεπε δηλαδή να μπεί?? απλό η σύνθετο?? προβληματίστηκα αρκετα με αυτά και εν τέλει συνειδητοποίησα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να εξασφαλιστεί αντικειμενικότητα και θα βάλει ο κάθε βαθμολογητής οτι νομίζει...επίσης αποτελέσματα δεν πρέπει να βγούν πριν το μάιο???
I've learned that everyone wants to reach the top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you are climbing it..

Αποσυνδεδεμένος Carmencita

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 02:51:55 am »
Κι εγώ στο 5 έβαλα το γ και θεώρησα ότι η Ανθρωπογεωγραφία είναι το άσχετο. Δε με απασχολεί, όμως, γιατι δεν ασχολήθηκα καθόλου. Αλλά νομιζω ότι θα πρεπει να περιμενουμε τις απαντησεις του ασεπ γιατι μπορει να κανουν λαθος.
Κι εγω στην εκθεση βγηκα εκτός, δεν καταλαβα τι επρεπε να γραψω, ήθελε συγκεκριμενα για την καθημερινότητα. Έγραψα κι εγω ποσο μπορουν να επηρεασουν οι κλιματικες αλλαγες την καθημερινη μασ ζωη, χαζομαρες για να γεμιζουν οι σελίδες, όπως τις βλαβερες συνεπειες της αυξησης της θερμοκρασίας, που σε συνδυασμό με αλλα φαινομενα, πχ τρυπα του οζοντος, προκαλουν διαφορα προβλήματα, στην υγεία κλπ. Μεχρι και για ζωα που εξαφανιζονται έγραψα και το αιτιολογησα λέγοντας σε ποιους τομεις μας επηρεάζει.
Γενικά, επειδη πήγα απλά για να πάω, αυτοσχεδίασα και το πήρα στην πλάκα!
Πάντως όποιος κι αν ρωτησα, όλοι κατάλαβαν με διαφορετικό τρόπο το θέμα κι ο καθενας εγραφε τα δικα του.

Αποσυνδεδεμένος evi_poly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 03:16:43 am »
εχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν πήγα σε σωστή σχολή ή όχι! Εμείς γιατί κάναμε Pragmatics και καθόλου Ανθρωπογεωγραφία;;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o >:( >:(
++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!
I've learned that everyone wants to reach the top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you are climbing it..

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 09:17:15 am »
και απο τα φροντιστηρια καλιντζα τα ιδια ακριβως στα παιδαγωγικα.Δεν μπορει,βρε παιδι μου εμενα καποτε που μου εξηγησε καποιος τι σπουδαζει στην ανθρωπογεωγραφια το βρηκα ενδιαφερον και πιστευω οτι εχει σχεση αλλα τοτε γιατι καναμε pragmatics εμεις;Αυτο το ερωτημα εδω μου καθεται.Κι επισης στη διαπολιτισμικη εκπαιδευση γιατι τα επιτευγματα ενος λαου δεν εχουν καμμια σχεση; Μου το εξηγει καποιος ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)