*

Αποστολέας Θέμα: γνώμες για τα θέματα αγγλικής ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 12550 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0625

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: γνώμες για τα θέματα αγγλικής ΠΕ06
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 09:25:16 pm »
Χαίρομαι που διάβασα στις απαντήσεις σας ότι δεν ήμουν η μόνη που μάλλον βγήκα εκτος στην έκθεση...ΑΝ είναι δυνατόν ..φαινόταν τόσο εύκολη όμως δεν γνωρίζουμε επίπεδο και ηλικίες μαθητών για να προσδιορίσουμε λεξιλόγιο και επίπεδο δυσκολίας στη sample essay....Έγραψα για τον ουρανό με τ'αστρα!

την ανθρωπογεωγραφία απέκλεισα κι εγώ και να πω την αλήθεια...πάλι το ίδιο θα έκανα!!!
Επίσης όταν κάνουν φασαρία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να περιμένεις πότε θα σταματήσουν!!!Γιατί πολύ απλά δεν θα γίνει ΠΟΤΕ το μάθημα!!! Η έννοια της ποινής καταργείται τελείως?

Όσο για τις δραστηριότητες του πλάνου...σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν χωράνε σε μια διδακτική ώρα!!! Το τόνισα αυτό και επίσης πως για να χωρέσουν θα πρέπει να τις περιορίσουμε σε 5λεπτά!!

Στο 2α γράψατε μόνο τις οδηγίες???
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2009, 09:28:57 pm από ΠΕ0625 »
But Knowledge to their eyes her ample page
Rich with the spoils of time did ne'er unroll

THOMAS GRAY

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:26:07 »

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:13:18 pm »
Μεταγνωστικές Δεξιότητες
Αναφέρονται στη λειτουργία συνειδητοποιήσεως και ελέγχου του γνωστικού
συστήματος που επιτρέπει στο άτομο να προβλέπει, να προγραμματίζει, να
κατευθύνει και να αξιολογεί. Ακόμη, αφορά τη γνώση που διαθέτει το άτομο για
τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το γνωστικό σύστημα και τις στρατηγικές που
ακολουθεί κατά την επεξεργασία δεδομένων. Οι μεταγνωστικές δεξιότητες είναι η
αναγνώριση προβλημάτων, η επιλογή διεργασιών και στρατηγικών, η κατάλληλη
διευθέτηση του χρόνου και των ενεργειών, η ρύθμιση της πορείας της σκέψης, η
ευαισθησία στην ανατροφοδότηση, η διορθωτική παρέμβαση και η ολοκλήρωση
του σχεδίου δράσης.

Παράθεση από σημειώσεις για μεταγνώση...

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:35:39 pm »
Γιαυτήν την ερώτηση έχω σκάσει! ήμουν σχεδόν σίγουρη αλλά φοβήθηκα και την έκαψα. Για άλλες πάλι που ήμουν σίγουρη ... Στη 12 ταλαιπωρήθηκα πολύ να αποφασίσω γιατί με μπέρδευαν το "συνεχώς" και το σε "πρώτη φάση" .Σύμφωνα με την αρχή της απόσβεσης ,αρχικά παραβλέπουμε μια συμπεριφορά. Έβαλα ότι συνεχίζουμε το μάθημα.

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:48:41 pm »
κι εγω οτι συνεχίζουμε το μάθημα έβαλα αλλά ήταν λάθος.εμείς να είμαστε καλά και έχουμε και τους επόμενους ΑΣΕΠ...χαχαχαχα

αλήθεια με το γνωστικό έχουμε πουθενά απαντήσεις? μετά από την προηγούμενη φορά και τις διαφορές στις απόψεις μάλλον κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτό.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:26:07 »

Αποσυνδεδεμένος evoulapap

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 12:07:09 am »
τι να πω...??οτι στο 5 κι εγώ το γ έβαλα? οτι κι εγώ στην έκθεση ένα τέταρτο διάβαζα και ξαναδιάβαζα το θέμα μήπως και καταλάβω κάτι παραπάνω για το ΤΙ πρεπει να γράψουμε??? εν τέλει έγραψα οτι η καθημερινή ζωή αλλάζει με την έννοια οτι πρέπει να ζούμε αλλιώς...να μη σπαταλάμε ενέργεια...να μην χρησιμοποιούμε πολυ αυτοκίνητο κτλ και νομίζω οτι βγήκα εκτός θέματος...όπως επίσης νομίζω οτι εκτός θέματος βγήκαν αυτοί που έγραψαν για τις αρκούδες που εξαφανίζονται στο βόρειο πόλο λόγω των πάγων που λιώνουν... επίσης έλεγε για young people αλλα δεν προσδιόριζε ηλικία των μαθητών...τι λεξιλόγιο έπρεπε δηλαδή να μπεί?? απλό η σύνθετο?? προβληματίστηκα αρκετα με αυτά και εν τέλει συνειδητοποίησα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να εξασφαλιστεί αντικειμενικότητα και θα βάλει ο κάθε βαθμολογητής οτι νομίζει...επίσης αποτελέσματα δεν πρέπει να βγούν πριν το μάιο???

liga logia gia tis arkoudes "evi poly"  ;) giati pote den ksereis!!kai an eksafanistoun oi arkoudes ston voreio polo halei i trofiki alysida ara meta apo ligo epireazei kai ton anthropo! oso gia tin eidiki.... se othoun na pas front gia na sou poun pos prepei na apantas!!! mou thymizei panelladikes mono pou auti ti fora "polemas" gia iatriki SAS pou i vasi einai 19.8!

Αποσυνδεδεμένος evi_poly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 12:43:54 am »
e xairo poly re eva ayto de leme tosi ora??oti pote den ksereis ti zitane...ystera to thema elege "is affecting" opote milas gia ayti tin periodo k oxi gia to ti tha ginei sto mellon...an spasei i trofiki alysida! mou fainetai tha mas kopsoun olous k tha isixasoun...kai poios mou leei oti sto front stin eidiki tha mou ta poun opos ta zitane apo kato??vgazeis akri me aytous????
I've learned that everyone wants to reach the top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you are climbing it..

Αποσυνδεδεμένος christinabibika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 01:28:28 am »
Εγω παλι ετυχε να δω πολλα ντοκιμαντερ που αναφεροταν στην αυξηση της θερμοκρασιας,λιωσιμο παγων,εξαφανιση μεγαλων περιοχων,μαζικες μετακινησεις πληθυσμων κ κατα συνεπεια υψηλη εγκληματικοτητα,ανεργια κ γενικα χειροτερευση συνθηκων ζωης.οσο για εξαφανιση ειδων ειπα οτι αν η κατασταση χειροτερευσει δεν θα μπορεσει να επιβιωσει ο ανθρωπος.ξερω οτι ειναι λιγο μακρινα αλλα τι να λεγαμε?ενω ημουν ηρεμη οτι το επιασα το θεμα τωρα εχω αμφιβολιες  :-\

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 01:38:17 am »
Ειδικα το is affecting δεν το προσεξα.νομιζα ελεγε will.καταλαβα!!!!!!!! ;D αντε παλι σε 2 χρονια!!!χιχιχιχι

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 08:22:26 am »
Χαίρομαι που διάβασα στις απαντήσεις σας ότι δεν ήμουν η μόνη που μάλλον βγήκα εκτος στην έκθεση...ΑΝ είναι δυνατόν ..φαινόταν τόσο εύκολη όμως δεν γνωρίζουμε επίπεδο και ηλικίες μαθητών για να προσδιορίσουμε λεξιλόγιο και επίπεδο δυσκολίας στη sample essay...

Στο 2α γράψατε μόνο τις οδηγίες???
περιπου ναι, οδηγίες και σταδια της διδακτικής ωρας ετσι και αλλιως δεν πριοσδιοριζε αν θα δωθει σαν homework ή θα γινει σε ξεχωριστο μαθημα εγω το εβαλα σαν ξεχωριστο μαθημα και ειπα πως θα μαθουν να γραφουν αρθρο...
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 08:24:05 am »
Εγω παλι ετυχε να δω πολλα ντοκιμαντερ που αναφεροταν στην αυξηση της θερμοκρασιας,λιωσιμο παγων,εξαφανιση μεγαλων περιοχων,μαζικες μετακινησεις πληθυσμων κ κατα συνεπεια υψηλη εγκληματικοτητα,ανεργια κ γενικα χειροτερευση συνθηκων ζωης.οσο για εξαφανιση ειδων ειπα οτι αν η κατασταση χειροτερευσει δεν θα μπορεσει να επιβιωσει ο ανθρωπος.ξερω οτι ειναι λιγο μακρινα αλλα τι να λεγαμε?ενω ημουν ηρεμη οτι το επιασα το θεμα τωρα εχω αμφιβολιες  :-\
εγω παλι νομιζω ότι εισαι πολύ μεσα στο θεμα...
ρε παιδια τι μας δινουν και καλα απαντησεις απο ΚΑΡΦΗ τιποτα σχεδον δεν εχει εκτος απο τα θεματα...

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 08:40:24 am »
εκθεση: αοριστια 1) γραφεις ενα δειγμα για μικρους η μεγαλους μαθητες.Η διαφορα στη γλωσσα που θα χρησιμοποιησεις ειναι τεραστια.2)Γραφεις για το πως μας επηρρεαζει η πως εμεις αλλαζουμε τις συνηθειες μας για να μειωσουμε τις δυσμενεις συνεπειες στο μελλον;Αλλο δηλ το λιωσιμο των παγων τωρα και τα υπολοιπα και αλλο το αν εμεις κλεινουμε τη βρυση για οικονομια στο νερο.Τελειως διαφορετικη σκοπια.3)Το κειμενο που μας εδωσαν ειχε στον τιτλο global warming αλλα στο υπολοιπο καμμια αναφορα συγκεκριμενη σε ποιο προβλημα αναφερεται.Η συμπεριφορα των ανθρωπων που περιεγραφε αφορουσε τη γενικοτερη σταση τους σε <περιβαλλοντικα προβληματα>.Πουθενα δε μιλουσε για κλιματικες αλλαγες συγκεκριμενα.Η εκθεση παλι αφορουσε μονο αυτο.Και συζητωντας το με ενα φυσικο μου ειπε οτι επιστημονικες ερευνες εχουν αμφισβητησει τη σχεση του φαινομενου θερμοκηπιου με τη περιβαλλοντικη μολυνση η καποια αλλα και γενικως ενα κουβαρι η θεματολογια αποπου κι αν την πιασεις.Αρα ,στο γνωστικο ασχετως με το τι θα δουμε στις επισημες απαντησεις οι βαθμοι γενικοτερα πιστευω θα κρυβουν εκπληξεις...Και αφηνουν πολλα περιθωρια για υποκειμενικοτητα. Ποιος διορθωνει τα γραπτα μας ;ειναι ολοι αυτοι που κατακλυζουν τον ασεπ και θα διορθωσουν καθηγητες πανεπιστημιου; σαφως αδυνατον.Ποιος παιρνει τετοια ευθυνη λοιπον για ενα τοσο ανοιχτο θεμα; Γιατι ακομα και διορθωτες φροντιστηριων με μαστερ απο φροντιστηρια ειχαν λαθη στο γνωστικο την προηγουμενη.Αυτα με τους προβληματισμους μου...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 10:19:01 am »
εχεις δικαιο για το γνωστικο. στην αρχη που ειδα το θεμα λεω θα το εβαλαν για να μας χαλαρωσουν λιγο αφου ακολουθησε τοσο δυσκολο κειμενο. Τωρα λεω παγιδα ειναι σιγουρα!!
τελικα με το writing τι κανατε οι υπολοιποι? πως το αναπτυξατε?

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 11:39:42 am »
Εχεις δικιο για την αοριστια ως προς το 1 και το 2.αλλα μπορει με αφορμη το κειμενο να μας εβαλαν μια εκθεση με το ιδιο γενικο θεμα αλλα οχι απαραιτητα την μολυνση

Αποσυνδεδεμένος Gelly

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 02:24:41 pm »
Catwoman sumfono apoluta mazi sou gia tis erotiseis pou anafereis sta paidagogika. Ki ego edosa tis idies me sena apantiseis se auta kai meta aporisa gia tis apantiseis pou edinan! ???Eimai epifylaktiki gia auto me tin anthropogevgrafia. Edina proti fora kai perimena pio duskola keimena alla oi erotiseis itan klasika diforoumenes. I ekthesi mou pire polu ora giati fovomoun mi vgo ektos thematos grafontas genikoures gia to perivallon afou zitage kathara gia to climate change kai to eveyday. Oso gia tin eidiki, den ekana olokliro lesson plan kai aporo akoma pos prolaba na ta apantiso ola. Itan polla!  :-\ Kali epituxia se olous! :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182574
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)