0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι να πω...??οτι στο 5 κι εγώ το γ έβαλα? οτι κι εγώ στην έκθεση ένα τέταρτο διάβαζα και ξαναδιάβαζα το θέμα μήπως και καταλάβω κάτι παραπάνω για το ΤΙ πρεπει να γράψουμε??? εν τέλει έγραψα οτι η καθημερινή ζωή αλλάζει με την έννοια οτι πρέπει να ζούμε αλλιώς...να μη σπαταλάμε ενέργεια...να μην χρησιμοποιούμε πολυ αυτοκίνητο κτλ και νομίζω οτι βγήκα εκτός θέματος...όπως επίσης νομίζω οτι εκτός θέματος βγήκαν αυτοί που έγραψαν για τις αρκούδες που εξαφανίζονται στο βόρειο πόλο λόγω των πάγων που λιώνουν... επίσης έλεγε για young people αλλα δεν προσδιόριζε ηλικία των μαθητών...τι λεξιλόγιο έπρεπε δηλαδή να μπεί?? απλό η σύνθετο?? προβληματίστηκα αρκετα με αυτά και εν τέλει συνειδητοποίησα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να εξασφαλιστεί αντικειμενικότητα και θα βάλει ο κάθε βαθμολογητής οτι νομίζει...επίσης αποτελέσματα δεν πρέπει να βγούν πριν το μάιο???
Χαίρομαι που διάβασα στις απαντήσεις σας ότι δεν ήμουν η μόνη που μάλλον βγήκα εκτος στην έκθεση...ΑΝ είναι δυνατόν ..φαινόταν τόσο εύκολη όμως δεν γνωρίζουμε επίπεδο και ηλικίες μαθητών για να προσδιορίσουμε λεξιλόγιο και επίπεδο δυσκολίας στη sample essay...Στο 2α γράψατε μόνο τις οδηγίες???
Εγω παλι ετυχε να δω πολλα ντοκιμαντερ που αναφεροταν στην αυξηση της θερμοκρασιας,λιωσιμο παγων,εξαφανιση μεγαλων περιοχων,μαζικες μετακινησεις πληθυσμων κ κατα συνεπεια υψηλη εγκληματικοτητα,ανεργια κ γενικα χειροτερευση συνθηκων ζωης.οσο για εξαφανιση ειδων ειπα οτι αν η κατασταση χειροτερευσει δεν θα μπορεσει να επιβιωσει ο ανθρωπος.ξερω οτι ειναι λιγο μακρινα αλλα τι να λεγαμε?ενω ημουν ηρεμη οτι το επιασα το θεμα τωρα εχω αμφιβολιες