0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω πόσο είχε γράψει ο 1ος, αλλά βρήκα το νο23 που είχε ΜΟ 86,5. Είχε γράψει ιστορία 49, βαθμό πτυχίου είχε 6.5, προσαύξηση από μεταπτυχιακά ή εμπειρία 0, αλλά ο θεός έγραψε 100 παιδαγωγικά και 93 ειδική διδακτική!Α, βρήκα και το νο8. Αυτος είχε 88,24 αλλά με 6,39 μόρια προσαυξήσεις.
Στάλθηκε από: stratos91Εισαγωγή παράθεσηςΜην ξεχνάς ότι σε κάποιους (ελπίζω να είναι μικρό το ποσοστό) οι βαθμοί πρέπει να "φτιάχνονται". Τώρα ποια 95άρια της ειδικής διδακτικής είναι αυτά, δεν ξέρω. Γιατί πιστεύω ότι κυρίως στην ειδική διδακτική θα γίνεται παρέμβαση αν είναι.= Τι εννοείς, Στράτο; Κι εγώ έγραψα 94 ειδική διδακτική. Πώς τον "έφτιαξα" το βαθμό μου;;; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Στάλθηκε από: green iceΕισαγωγή παράθεσηςΟι δύο γνωστοί μου που έχω αναφέρει κ άλλη φορά ,διορίστηκαν λόγω της Ειδικής διδακτικής ουσιαστικά.Μέτριο γνωστικό κ 90 στην Ειδική.Εφόσον δεν υπάρχουν οδηγίες κ δεν βγαίνουν κάποιες ενδεικτικά σωστές απαντήσεις ,αυτό εγείρει υποψίες σε σχέση με την διόρθωση της Ειδικής διδακτικής.= Θεωρώ ότι η ειδική διδακτική είναι αμφιλεγόμενη και διορθώνεται με βάση την υποκειμενικότητα του διορθωτή.Ξέρω περίπτωση: ο ένας βαθμολόγησε 45 και ο άλλος 80...Γιατί, λοιπόν, να "εγείρονται υποψίες σε σχέση με την διόρθωση της Ειδικής διδακτικής";;;
Ποιος είπε ότι και στο γνωστικό των αρχαίων δεν διορθώνουν με βάση την υποκειμενικότητα;;;
Θεωρώ απίθανο η βάση αναπλήρωσης να διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα από την 1η χρονιά του περασμένου ΑΣΕΠ (19,869).Λόγοι: λιγότεροι διορισμοί, περισσότερες συνταξιοδοτήσεις, πιο απίθανα θέματα στον πρόσφατο ΑΣΕΠ.Ο 480ος του προηγ. ΑΣΕΠ είχε 75,65 καθαρά μόρια. Η λογική λέει ότι ο αντίστοιχος φετινός θα έχει ίδια ή λιγότερα καθαρά μόρια.Τη βάση αναπλήρωσης, για τη νέα χρονιά, την υπολογίζω στα 20 μόρια
Παράθεση από: aristos2 στις Μαρτίου 11, 2009, 08:20:39 amΘεωρώ απίθανο η βάση αναπλήρωσης να διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα από την 1η χρονιά του περασμένου ΑΣΕΠ (19,869).Λόγοι: λιγότεροι διορισμοί, περισσότερες συνταξιοδοτήσεις, πιο απίθανα θέματα στον πρόσφατο ΑΣΕΠ.Ο 480ος του προηγ. ΑΣΕΠ είχε 75,65 καθαρά μόρια. Η λογική λέει ότι ο αντίστοιχος φετινός θα έχει ίδια ή λιγότερα καθαρά μόρια.Τη βάση αναπλήρωσης, για τη νέα χρονιά, την υπολογίζω στα 20 μόριαΝα πούμε όμως ότι το 2009 θα διοριστούν μόνο 240. Οι υπόλοιποι θα μπουν στον πίνακα αναπληρωτών. Ο 240ος του προηγούμενου ασέπ πόσα μόρια καθαρά είχε?