*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02:  (Αναγνώστηκε 34720 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02:
« Απάντηση #154 στις: Μαρτίου 10, 2009, 10:46:12 pm »
 Δεν ξέρω πόσο είχε γράψει ο 1ος, αλλά βρήκα το νο23 που είχε ΜΟ 86,5. Είχε γράψει ιστορία 49, βαθμό πτυχίου είχε 6.5, προσαύξηση από μεταπτυχιακά ή εμπειρία 0, αλλά ο θεός έγραψε 100 παιδαγωγικά και 93 ειδική διδακτική!
Α, βρήκα και το νο8. Αυτος είχε 88,24 αλλά με 6,39 μόρια προσαυξήσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2009, 10:49:27 pm από olgalia »
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:40:10 »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Μαρτίου 11, 2009, 08:20:39 am »
Θεωρώ απίθανο η βάση αναπλήρωσης να διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα από την 1η χρονιά του περασμένου ΑΣΕΠ (19,869).
Λόγοι: λιγότεροι διορισμοί, περισσότερες συνταξιοδοτήσεις, πιο απίθανα θέματα στον πρόσφατο ΑΣΕΠ.

Ο 480ος του προηγ. ΑΣΕΠ είχε 75,65 καθαρά μόρια. Η λογική λέει ότι ο αντίστοιχος φετινός θα έχει ίδια ή λιγότερα καθαρά μόρια.

Τη βάση αναπλήρωσης, για τη νέα χρονιά, την υπολογίζω στα 20 μόρια
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Μαρτίου 11, 2009, 09:48:47 am »
Δεν ξέρω πόσο είχε γράψει ο 1ος, αλλά βρήκα το νο23 που είχε ΜΟ 86,5. Είχε γράψει ιστορία 49, βαθμό πτυχίου είχε 6.5, προσαύξηση από μεταπτυχιακά ή εμπειρία 0, αλλά ο θεός έγραψε 100 παιδαγωγικά και 93 ειδική διδακτική!
Α, βρήκα και το νο8. Αυτος είχε 88,24 αλλά με 6,39 μόρια προσαυξήσεις.

Μην ξεχνάς ότι σε κάποιους (ελπίζω να είναι μικρό το ποσοστό) οι βαθμοί πρέπει να "φτιάχνονται". Τώρα ποια 95άρια της ειδικής διδακτικής είναι αυτά, δεν ξέρω. Γιατί πιστεύω ότι κυρίως στην ειδική διδακτική θα γίνεται παρέμβαση αν είναι.

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Μαρτίου 11, 2009, 11:27:31 am »
Στράτο , τι εννοείς όταν λες  οι βαθμοί ''φτιάχνονται'' και ότι ΄γίνεται παρέμβαση??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:40:10 »

Αποσυνδεδεμένος green ice

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Μαρτίου 11, 2009, 11:50:16 am »
Οι δύο γνωστοί μου που έχω αναφέρει κ άλλη φορά ,διορίστηκαν λόγω της Ειδικής διδακτικής ουσιαστικά.Μέτριο γνωστικό κ 90 στην Ειδική.Εφόσον δεν υπάρχουν οδηγίες κ δεν βγαίνουν κάποιες  ενδεικτικά σωστές απαντήσεις ,αυτό εγείρει υποψίες σε σχέση με την διόρθωση της Ειδικής διδακτικής.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Μαρτίου 11, 2009, 03:27:33 pm »
Στάλθηκε από: stratos91
Εισαγωγή παράθεσης

Μην ξεχνάς ότι σε κάποιους (ελπίζω να είναι μικρό το ποσοστό) οι βαθμοί πρέπει να "φτιάχνονται". Τώρα ποια 95άρια της ειδικής διδακτικής είναι αυτά, δεν ξέρω. Γιατί πιστεύω ότι κυρίως στην ειδική διδακτική θα γίνεται παρέμβαση αν είναι.

= Τι εννοείς, Στράτο;  ???
Κι εγώ έγραψα 94 ειδική διδακτική. Πώς τον "έφτιαξα" το βαθμό μου;;;  ???

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στάλθηκε από: green ice

Εισαγωγή παράθεσης
Οι δύο γνωστοί μου που έχω αναφέρει κ άλλη φορά ,διορίστηκαν λόγω της Ειδικής διδακτικής ουσιαστικά.Μέτριο γνωστικό κ 90 στην Ειδική.Εφόσον δεν υπάρχουν οδηγίες κ δεν βγαίνουν κάποιες  ενδεικτικά σωστές απαντήσεις ,αυτό εγείρει υποψίες σε σχέση με την διόρθωση της Ειδικής διδακτικής.

= Θεωρώ ότι η ειδική διδακτική είναι αμφιλεγόμενη και διορθώνεται με βάση την υποκειμενικότητα του διορθωτή.
Ξέρω περίπτωση: ο ένας βαθμολόγησε 45 και ο άλλος 80...
Γιατί, λοιπόν, να "εγείρονται υποψίες σε σχέση με την διόρθωση της Ειδικής διδακτικής";;;  ???
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2009, 03:31:11 pm από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Μαρτίου 11, 2009, 03:35:59 pm »
Bikini,εγώ κ απότι κατάλαβα κ ο  Στράτος μιλήσαμε για κάποια περιστατικά,δε γενικεύσαμε..Η φύση του μαθήματος είναι τέτοια που χωράει παρέμβαση αφού διορθώνεται με βάση αδιαφανή κ άγνωστα κριτήρια. :(

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Μαρτίου 11, 2009, 03:37:58 pm »
Στάλθηκε από: stratos91
Εισαγωγή παράθεσης

= Τι εννοείς, Στράτο;  ???
Κι εγώ έγραψα 94 ειδική διδακτική. Πώς τον "έφτιαξα" το βαθμό μου;;;  ???

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στάλθηκε από: green ice

Εισαγωγή παράθεσης

= Θεωρώ ότι η ειδική διδακτική είναι αμφιλεγόμενη και διορθώνεται με βάση την υποκειμενικότητα του διορθωτή.
Ξέρω περίπτωση: ο ένας βαθμολόγησε 45 και ο άλλος 80...
Γιατί, λοιπόν, να "εγείρονται υποψίες σε σχέση με την διόρθωση της Ειδικής διδακτικής";;;  ???

Τότε στην περίπτωση αυτή, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το γνωστικό των Α.Ε. σε ό,τι αφορά στις ερωτήσεις ανάπτυξης.

Πάντως, για να επανέλθουμε στο θέμα μας συμφωνώ ότι η βάση για τον τελευταίο διορισθέντα χωρίς τις προσυαξήσεις θα κινηθεί γύρω στο 75+ ή κάτι λιγότερο βάσει και της δυσκολίας των θεμάτων σε σχέση με τα θέματα που είχαν τεθεί στο διαγωνισμό του '07.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Μαρτίου 11, 2009, 03:42:10 pm »
Ποιος είπε ότι και στο γνωστικό των αρχαίων δεν διορθώνουν με βάση την υποκειμενικότητα;;;  ???

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Μαρτίου 11, 2009, 03:47:11 pm »
Ποιος είπε ότι και στο γνωστικό των αρχαίων δεν διορθώνουν με βάση την υποκειμενικότητα;;;  ???

Μα δεν ανοίξαμε  συζήτηση για το γνωστικό ......ανοίξαμε για την ειδική διδακτική.Ό,τι αποτελεί ανοιχτού τύπου  ερώτηση  χωρίς  ενδεικτική απάντηση επιδέχεται αμφισβήτηση νομίζω...

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Μαρτίου 11, 2009, 04:38:54 pm »
Θεωρώ απίθανο η βάση αναπλήρωσης να διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα από την 1η χρονιά του περασμένου ΑΣΕΠ (19,869).
Λόγοι: λιγότεροι διορισμοί, περισσότερες συνταξιοδοτήσεις, πιο απίθανα θέματα στον πρόσφατο ΑΣΕΠ.

Ο 480ος του προηγ. ΑΣΕΠ είχε 75,65 καθαρά μόρια. Η λογική λέει ότι ο αντίστοιχος φετινός θα έχει ίδια ή λιγότερα καθαρά μόρια.

Να πούμε όμως ότι το 2009 θα διοριστούν μόνο 240. Οι υπόλοιποι θα μπουν στον πίνακα αναπληρωτών. Ο 240ος του προηγούμενου ασέπ πόσα μόρια καθαρά είχε?
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Μαρτίου 11, 2009, 04:48:34 pm »
Θα διοριστούν και αρκετοί 24μηνίτες που θα βγουν από τους πίνακες αναπληρωτών.
Παρόλ' αυτά, οι συνολικοί διορισμοί θα είναι λιγότεροι από πέρσι, άρα οι αναπληρωτές περισσότεροι.
Όλα αυτά τα δεδομένα, εμένα δε με οδηγούν σε θεαματική διαφοροποίηση στη βάση αναπλήρωσης.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Μαρτίου 11, 2009, 04:48:56 pm »
ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχωνtithea είναι ό,τι καλύτερο έχω δει!!!!!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Μαρτίου 11, 2009, 08:30:35 pm »

Να πούμε όμως ότι το 2009 θα διοριστούν μόνο 240. Οι υπόλοιποι θα μπουν στον πίνακα αναπληρωτών. Ο 240ος του προηγούμενου ασέπ πόσα μόρια καθαρά είχε?

Είχε: Μ. Ο. Α' Ενότητας = 66, 39
       Μ. Ο.

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30