*

Αποστολέας Θέμα: Πότε θα γίνει ο ΑΣΕΠ για 4Π και 5Π;  (Αναγνώστηκε 51733 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος moca

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πότε θα γίνει ο ΑΣΕΠ για 4Π και 5Π;
« Απάντηση #112 στις: Απριλίου 06, 2009, 08:48:51 pm »
ΨΑΧΝΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ- Ελεύθερος Τύπος

Το Μάιο ή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ο τελευταίος γραπτός διαγωνισμός της χρονιάς.

.......στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και η πρόταση του ΑΣΕΠ να γίνουν οι εξετάσεις το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου, αλλά η ημερομηνία αποσύρθηκε χωρίς πολλές κουβέντες γιατί κρίθηκε ότι είναι ταλαιπωρία για τους υποψήφιους να εξετάζονται την Κυριακή....του Θωμά. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πλήρως τις επόμενες ημέρες. Η κοινά αποδεκτή λύση αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι ο διαγωνισμός να διενεργηθεί Μάιο ή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου..........

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:45:01 »

Αποσυνδεδεμένος may

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Απριλίου 06, 2009, 10:26:14 pm »
Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!
Μιλησα με ραδιοφωνικη εκπομπη που ασχολειται με θεματα Ασεπ οπως επισης και με μεγαλο φροντιστηριο.Και οι δυο μου εδωσαν την ιδια τραγικη απαντηση...Τον ΙΟΥΝΙΟ....

Αληθεια υπαρχει κανενας ο οποιος συνεχιζει να διαβαζει???
Η πλακα θα ειναι να γινουν εθνικες εκλογες τον Ιουνη....Να δω ποτε θα δωσουμε

Υ.Γ. διαβαζει κανενας συναδελφος απο 18.02?

Είμαι 18.02 αλλά προς το παρόν δε διαβάζω. Άρχισα λίγο με Οικονομική άλλά μεσολάβησαν οι εξετάσεις για το Υπουργείο Οικονομικών και έριξα το βάρος εκεί. Μάλλον τελευταία στιγμή θα διαβάσω. Εσύ εξακολουθείς να διαβάζεις?

ΓΕΙΑ..οικονομικη διαβάζεις για τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών?σε ποια ειδικότητα ακριβώς είσαι?

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Απριλίου 06, 2009, 10:58:51 pm »
καλησπέρα.
παιδιά η φίλη μου πήρε τηλ αλλά δεν το σήκωσε κανείς!
δέστε όμως αυτό που γράφτηκε στο ALFAVITA!όταν έδινα εγώ ,με το που το είπε το σάιτ σε δυο τρεις μέρες το ανακοίνωσε και το ΑΣΕΠ!μάλλον αυτή πρέπει να είναι η ημερομηνία σας!αν μάθω κάτι θα σας πω!

Αποσυνδεδεμένος Efi_k

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Απριλίου 07, 2009, 10:27:53 am »
Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!
Μιλησα με ραδιοφωνικη εκπομπη που ασχολειται με θεματα Ασεπ οπως επισης και με μεγαλο φροντιστηριο.Και οι δυο μου εδωσαν την ιδια τραγικη απαντηση...Τον ΙΟΥΝΙΟ....

Αληθεια υπαρχει κανενας ο οποιος συνεχιζει να διαβαζει???
Η πλακα θα ειναι να γινουν εθνικες εκλογες τον Ιουνη....Να δω ποτε θα δωσουμε

Υ.Γ. διαβαζει κανενας συναδελφος απο 18.02?

Είμαι 18.02 αλλά προς το παρόν δε διαβάζω. Άρχισα λίγο με Οικονομική άλλά μεσολάβησαν οι εξετάσεις για το Υπουργείο Οικονομικών και έριξα το βάρος εκεί. Μάλλον τελευταία στιγμή θα διαβάσω. Εσύ εξακολουθείς να διαβάζεις?

ΓΕΙΑ..οικονομικη διαβάζεις για τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών?σε ποια ειδικότητα ακριβώς είσαι?
Τουριστική Οικονομία ήθελα να πω. Είμαι ζαλισμένη γιατί πέρασα ένα ΣΚ δίνοντας εξετάσεις για το Υπουργείο Οικονομικών.
Η ειδικότητα μου είναι Διοίκηση Τουρ/κών Επιχ/σεων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:45:01 »

Αποσυνδεδεμένος katerinapatra

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Απριλίου 07, 2009, 12:17:48 pm »
Καλημέρα. Και εγώ τουριστικών επιχειρήσεων είμαι. Στην αρχή διάβαζα αλλά τώρα για να είμαι ειλικρινής έχω να ανοίξω βιβλίο πάνω από μήνα. Ελπίζω να γράψουμε σύντομα γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω

Αποσυνδεδεμένος spanishcaravan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Απριλίου 07, 2009, 01:33:41 pm »
καλησπερα και απο μενα,
και εγω Τουριστικων επιχειρησεων ειμαι.Ξεκινησα δυνατα αλλα πλεον εχω χαλαρωσει πολυ.
Εχετε καμια ιδεα για ειδικη διδακτικη στην Οργανωση και διοικηση?

Αποσυνδεδεμένος BlackAdder

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Απριλίου 07, 2009, 11:32:05 pm »
06.04.2009 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΥΠΟΣ
βρίσκω δουλειά σελ. 6

Ψάχνουν ημερομηνία για τους τεχνικούς κλάδους

Το Μάιο ή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ο τελευταίος γραπτός διαγωνισμός της χρονιάς

Σε συνεχείς συσκέψεις για την εξεύρεση ημερομηνίας του διαγωνισμού εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων βρίσκονται το ΑΣΕΠ και το υπουργείο Παιδείας. Οι δύο πλευρές προσπαθούν εναγωνίως να βρουν λύση προκειμένου να ολοκληρωθεί με αυτόν το διαγωνισμό το παζλ των γραπτών εξετάσεων στο Δημόσιο. Εχουν ήδη προηγηθεί το τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων, οι κλασικές ειδικότητες των εκπαιδευτικών και οι εξετάσεις του υπουργείου Οικονομικών.

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει σίγουρα μετά το Πάσχα, ωστόσο οι πανελλήνιες εξετάσεις δυσκολεύουν το υπουργείο Παιδείας, παρότι ο διαγωνισμός τεχνικών ειδικοτήτων απαιτεί 60-70 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Οπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο ΑΣΕΠ, το υπουργείο επιθυμεί να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις του για τις εξετάσεις των μαθητών χωρίς να είναι αναγκασμένο να «τρέξει» παράλληλα και δεύτερο διαγωνισμό. Στο τραπέζι των συζητήσεων, μάλιστα, έπεσε και η πρόταση του ΑΣΕΠ να γίνουν οι εξετάσεις το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου, αλλά η ημερομηνία αποσύρθηκε χωρίς πολλές κουβέντες γιατί κρίθηκε ότι είναι ταλαιπωρία για τους υποψηφίους να εξετάζονται την Κυριακή… του Θωμά. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πλήρως τις επόμενες ημέρες. Η κοινά αποδεκτή λύση αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι ο διαγωνισμός να διενεργηθεί Μάιο ή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι των προκηρύξεων 4Π και 5Π κατέθεσαν 7.736 αιτήσεις και θα διεκδικήσουν 351 θέσεις.

Αποσυνδεδεμένος maia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Απριλίου 08, 2009, 02:10:46 pm »
Διαγωνισμός εκπαιδευτικών: Ιούνιο και... βλέπουμε 8/4/09

Αθήνα 8.4.2009, 13:25
Οι προσπάθειες του ΑΣΕΠ για διεξαγωγή του δεύτερου διαγωνισμού των εκπαιδευτικών (τεχνικών ειδικοτήτων) μέσα στον Απρίλιο απέβησαν άκαρπες και τώρα η εξασφάλιση σχολικών αιθουσών για την διεξαγωγή των εξετάσεων καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, καθώς το υπουργείο Παιδείας θα βρίσκεται σε πανελλήνιες εξετάσεις από 5 Μαΐου μέχρι 13 Ιουλίου.

Πλέον κάθε πρόβλεψη για τον πιθανό χρόνο διεξαγωγής των εξετάσεων είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένη. Το πλέον αισιόδοξο σενάριο του ΑΣΕΠ τοποθετεί τις εξετάσεις μέσα στον Ιούνιο. Το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι εξετάσεις μέσα στον Μάιο θα πρέπει να αποκλεισθεί.

Αποκλειστικά υπεύθυνο για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι υποψήφιοι είναι το υπουργείο Παιδείας, το οποίο, ως γνωστόν, καθυστέρησε την έκδοση των προκηρύξεων παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις του ΑΣΕΠ.

TI GINETAI RE PAIDIA?

Αποσυνδεδεμένος BlackAdder

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:07:08 pm »
πηγή;;;

Αποσυνδεδεμένος Alexhs_27

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Απριλίου 08, 2009, 04:02:05 pm »

Αποσυνδεδεμένος Ioannis @

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Απριλίου 11, 2009, 08:08:52 am »
Κανένα νέο δυστυχώς . Παρακολουθούμε τις εξελίξεις + περιμένουμε ... ενώ οι αρμόδιοι κάνουν προετοιμασία για τις γιορτές !

Εμείς πάλι ... ΥΠΟΜΟΝΗ . Προσωπικά είμαι βέβαιος πως πάμε για Ιούνη - Ιούλη . Δεν ήθελα να το πιστέψω αλλα ο Μάης δεν παίζει πλέον.

Αποσυνδεδεμένος chob

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Απριλίου 11, 2009, 10:25:15 am »
Αν δεν κάνω λάθος σήμερα είμαστε ακριβώς 20 μέρες πριν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαϊου... Υπάρχει περίπτωση να βγάλουν ανακοίνωση Μ.Δευτέρα ή Μ.Τρίτη? Χλωμό ε? Τζιφος ρε... Τι να πω.. Να γινόντουσαν τουλάχιστον κάθε χρόνο οι εξετάσεις πάει κ έρχεται...Ποιός περιμένει άλλα 4 χρόνια, να ξαναδιαβάσει, αν βρει το χρόνο και τα κουράγια μιας και οι υποχρεώσεις αυξάνονται όσο μεγαλώνουμε??
Ρητορικά ερωτήματα από κάποιον που διάβασε από Οκτώβριο μέχρι Φεβρουάριο εντατικά...και τελικά δεν θα δώσει επειδή με κάποιον τρόπο το καλοκαίρι θα πρέπει να βγάλει το ψωμί του εκτός έδρας...

Αποσυνδεδεμένος vasg

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ17-07
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Απριλίου 11, 2009, 02:20:42 pm »
Learning by doing...

Αποσυνδεδεμένος Ioannis @

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Απριλίου 11, 2009, 10:37:09 pm »
Πραγματικά , το 2005 ήταν το κάτι άλλο , δεν έδωσα αλλα παρακολουθούσα τις εξελίξεις ...

Ευχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλές γιορτές , ας χαλαρώσουμε λιγάκι .
Δεν θα τρελαθούμε κιόλας ! Αλλωστε απο τη στιγμή που θα ανοκοινωθεί η ημερομηνία θα έχουμε τουλάχιστο 20 ημέρες για επανάληψη ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)