0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: spanishcaravan στις Απριλίου 06, 2009, 10:14:03 amΚαλημερα και καλη εβδομαδα!!!Μιλησα με ραδιοφωνικη εκπομπη που ασχολειται με θεματα Ασεπ οπως επισης και με μεγαλο φροντιστηριο.Και οι δυο μου εδωσαν την ιδια τραγικη απαντηση...Τον ΙΟΥΝΙΟ....Αληθεια υπαρχει κανενας ο οποιος συνεχιζει να διαβαζει???Η πλακα θα ειναι να γινουν εθνικες εκλογες τον Ιουνη....Να δω ποτε θα δωσουμεΥ.Γ. διαβαζει κανενας συναδελφος απο 18.02? Είμαι 18.02 αλλά προς το παρόν δε διαβάζω. Άρχισα λίγο με Οικονομική άλλά μεσολάβησαν οι εξετάσεις για το Υπουργείο Οικονομικών και έριξα το βάρος εκεί. Μάλλον τελευταία στιγμή θα διαβάσω. Εσύ εξακολουθείς να διαβάζεις?
Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!Μιλησα με ραδιοφωνικη εκπομπη που ασχολειται με θεματα Ασεπ οπως επισης και με μεγαλο φροντιστηριο.Και οι δυο μου εδωσαν την ιδια τραγικη απαντηση...Τον ΙΟΥΝΙΟ....Αληθεια υπαρχει κανενας ο οποιος συνεχιζει να διαβαζει???Η πλακα θα ειναι να γινουν εθνικες εκλογες τον Ιουνη....Να δω ποτε θα δωσουμεΥ.Γ. διαβαζει κανενας συναδελφος απο 18.02?
Παράθεση από: Efi_k στις Απριλίου 06, 2009, 08:22:30 pmΠαράθεση από: spanishcaravan στις Απριλίου 06, 2009, 10:14:03 amΚαλημερα και καλη εβδομαδα!!!Μιλησα με ραδιοφωνικη εκπομπη που ασχολειται με θεματα Ασεπ οπως επισης και με μεγαλο φροντιστηριο.Και οι δυο μου εδωσαν την ιδια τραγικη απαντηση...Τον ΙΟΥΝΙΟ....Αληθεια υπαρχει κανενας ο οποιος συνεχιζει να διαβαζει???Η πλακα θα ειναι να γινουν εθνικες εκλογες τον Ιουνη....Να δω ποτε θα δωσουμεΥ.Γ. διαβαζει κανενας συναδελφος απο 18.02? Είμαι 18.02 αλλά προς το παρόν δε διαβάζω. Άρχισα λίγο με Οικονομική άλλά μεσολάβησαν οι εξετάσεις για το Υπουργείο Οικονομικών και έριξα το βάρος εκεί. Μάλλον τελευταία στιγμή θα διαβάσω. Εσύ εξακολουθείς να διαβάζεις?ΓΕΙΑ..οικονομικη διαβάζεις για τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών?σε ποια ειδικότητα ακριβώς είσαι?