Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι ψήφισα το 2...Καλό δε θα ήταν, για να μην πω αναγκαίο, να διατηρούνται τα μόρια επιτυχίας όλων των ΑΣΕΠ;Είναι οι κόποι μας... Με αυτά τα μόρια αποκτούμε νόμιμη προϋπηρεσία μέσω αναπλήρωσης από τον πίνακα.Εννοείται βέβαια ότι ταυτόχρονα με την επιλογή της ψήφου μου αποκλείω τα παραθυράκια: ΠΔΣ, Σιβιτανίδειος, ΟΑΕΔ, 3τεκνία...Υ. Γ.: Πάλι θα γράψεις, knkn, ότι "καταλήγουμε ότι μας εκφράζει το 100% μέσω ΑΣΕΠ";;;
Κατα την αποψη σου το 2 ειναι το καλυτερο...Κατα την αποψη μου το 2 απλα ειναι καλυτερο απο το 1 και οχι το καλυτερο δυνατο...Η άποψη 100% μέσω ΑΣΕΠ απλά είναι η καλύτερη... και όλοι κατα βάθος αυτό θέλετε...
συμφωνω... τα διαφορετικά συμφέροντα βλέπω να κρατάνε το υπάρχον συστημα διορισμων για πολλα χρονια οπως ειναι τωρα... γιατι και οι πολιτικοι εχουν συμφερον να τους κρατανε ολους κατα το δυνατον ευχαριστημενους... αλλο ομως το τι συμφερει τον καθένα και αλλο το τι ειναι το πιο σωστο... αν εχεις διοριστει ( οπως εγω ) τότε απλα εκφράζεις την αποψή σου χωρις να υπαρχει καποιο συμφερον πλέον στη μέση....
Ακριβώς !!!Ψάξτε καλά μέσα σας και θα δείτε ότι θέλετε ....100% μεσω ΑΣΕΠ ....
΄κι άντε και το θέλουμε.. εσείς τί θα κάνετε για να το προωθήσετε;; γιατί η ΟΛΜΕ δεν είδα εγώ να ασχοληθεί με τους αδιορίστους ή με το τι συμβαίνει με το θεμα ασεπ..
Εγώ διαφωνώ με το 100% ΑΣΕΠ μιας και είναι ποιο άδικο από το να προσμετρώνται όλα τα μόρια, όπως επίσης και μη εφαρμόσιμο για διάφορους λόγους. Διαβάστε εδώ τις θέσεις μου http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10338.msg139490#msg139490
Η ΟΛΜΕ νομίζω κάνει κάτι πολύ χειρότερο και απο αυτό που λές ... Αλλά όταν δεν ''φωνάζουν'' οι αδιόριστοι για κλεισιμο των παραθυρων , εσυ ρωτάς γιατί δεν ''φωνάζουν'' οι διορισμένοι ? Ειναι σαν να βλεπεις οτι σου παιρνουν τη θεση και αντι να φωναξεις εσυ , να ρωτας εμενα που εχω τη θεση μου γιατι δεν φωναζω...Επειδή παρολα αυτά υπάρχουν φωνακλάδες διορισμένοι , προς το παρόν προωθώ το διάλογο επι του θέματος ... και δεν ειμαι μονο εγω οπως θα δεις στο