Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα ειμαι καινούριος έχω μερικές απορίες και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.1)Τα μόρια ωρομίσθιου και αναπληρωτή είναι τα ίδια(ή πάει ανάλογα με πόσες ώρες κάνεις μάθημα?)?Αν οχι πως υπολογίζονται?2)Πόσα χρόνια πρέπει να είσαι ωρομίσθιος για να γίνεις μετά αναπληρωτής και πόσα χρόνια αναπληρωτής για να γίνεις μόνιμος?Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει.Ευχαριστώ.
Ν.Π. και Τονικ επειδή και εγώ αναμένω παιδάκι ( η γυναίκα μου είναι έγκυος ) έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στις μαμάδες όπως καταλαβαίνετε . Θα ήθελα να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα όμως .1) Μακάρι οι διορισμοί της δευτεροβάθμιας να ήταν ανάλογοι με των δασκάλων και να μην είχατε ανάγκη τον ΑΣΕΠ . Μέχρι να γίνει αυτό όμως ( αν γίνει ποτέ ) θα πρέπει να υπάρχει δίκαιο και αξιοκρατικό σύστημα διορισμών.2) Δεν είναι κρίμα να διαβάζετε τόσο ( με τις έξτρα δυσκολίες που έχει μια μαμά ) και οι διάφοροι παραθυράκηδες να μειώνουν τις πιθανότητές σας αφού καταλαμβάνουν κάποιες από τις υπάρχουσες θέσεις διορισμών ? 3) Εγώ λέω τις απόψεις μου γιατί έχω τις ευαισθησίες μου ως προς την καθιέρωση της αξιοκρατίας . Πραγματικά όμως αναρωτιέμαι γιατί όλοι εσείς που δεν έχετε μέσον δεν συμφωνείτε με αυτές , την στιγμή που εκτός από δίκαιες απόψεις είναι και συμφέρουσες για εσάς .4) Και εγώ πρώτη προτεραιότητα την οικογένεια έχω . ( και ας είχα μείνει για πάντα στο φροντιστήριο που δούλευα πριν διοριστώ )Να είστε καλά . Σας εύχομαι ότι καλύτερο .
Αισιοδοξώ γιατί όπως δείχνει το μέχρι τώρα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας , το 85% είναι υπέρ της αξιοκρατίας ...
Εμένα πελάτη με έχουν μόνο ο Θεός και η τύχη...
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 03, 2009, 12:58:46 pmΕμένα πελάτη με έχουν μόνο ο Θεός και η τύχη... γι'αυτο προοδευσες παιδι μου. ενω εγω που περιμενω στη σειρα για βυσμα, ακομα στο περιμενε ειμαι....και οταν ακουω αλλους να λενε οτι τα κομματα τοποθετουν και διοριζουν τρελαινομαι!συκοφαντιες.εγω πως δεν εχω διοριστει ακομα? ε;ΑΣΕΠ 100% σου λεω !!! η μονη λυση.
Εσύ γιατί λές συναδελφε;Γιατί όλοι ελπίζουν ενδόμυχα ότι μπορεί να βρουν στο μελλον κανενα βυσματάκι.Τους έχει μάθει η μαμά και ο μπαμπάς από μικρούς:¨εσύ μη μιλας,γιατί πού ξέρεις,όλο και κάτι μπορεί να βρεθεί...¨(γιατί άραγε τα δύο μεγάλα κομματα παρά την αποδεδειγμένη ανικανότητά τους συγκεντρώνουν 60 και 70%;Μήπως λόγω πελατολογίου;) .Συγνώμη που είμαι αυστηρός ,αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
Αισιοδοξώ που βλέπω ότι το 85% είναι υπερ της αξιοκρατίας και ταυτόχρονα δε μένω αδρανής .Το ίδιο κάνουν και άλλοι συνάδελφοι όπως βλέπω στα σχόλια παρακάτω . http://www.meafora.gr/?p=722&cpage=1#comment-1093Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 03, 2009, 12:28:04 pmΕσύ γιατί λές συναδελφε;Γιατί όλοι ελπίζουν ενδόμυχα ότι μπορεί να βρουν στο μελλον κανενα βυσματάκι.Τους έχει μάθει η μαμά και ο μπαμπάς από μικρούς:¨εσύ μη μιλας,γιατί πού ξέρεις,όλο και κάτι μπορεί να βρεθεί...¨(γιατί άραγε τα δύο μεγάλα κομματα παρά την αποδεδειγμένη ανικανότητά τους συγκεντρώνουν 60 και 70%;Μήπως λόγω πελατολογίου;) .Συγνώμη που είμαι αυστηρός ,αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
Δεν θα πάω καθόλου να ψηφίσω. Θα ταρακουνηθούν και από την τεράστια αποχή.
xaxa...ουτε κι εγω
Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις να είναι επί του θέματος.Το θέμα των εκλογών μπορείτε να το συζητήσετε εδώ: http://www.galop.gr/index.php?topic=280.0 Ευχαριστώ για την κατανόηση