Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης μια ερώτηση αλλά όχι κρίσεως: Η ρύθμιση για τους ΟΕΑΔίτες έχει ψηφιστεί; Είναι δηλ. τελειωμένη υπόθεση ή αναμένεται να ψηφιστεί άμεσα;
Επειδή είμαι καινούριος και λίγο άσχετος μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με τους ΟΑΕΔίτες?
Παράθεση από: thanos84 στις Ιουνίου 04, 2009, 02:52:48 pmΕπειδή είμαι καινούριος και λίγο άσχετος μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με τους ΟΑΕΔίτες?Δες εδώ http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12126.0 και θα καταλάβεις!
Αισιοδοξώ που βλέπω ότι το 85% είναι υπερ της αξιοκρατίας και ταυτόχρονα δε μένω αδρανής .Το ίδιο κάνουν και άλλοι συνάδελφοι όπως βλέπω στα σχόλια παρακάτω . http://www.meafora.gr/?p=722&cpage=1#comment-1093Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 03, 2009, 12:28:04 pmΕσύ γιατί λές συναδελφε;Γιατί όλοι ελπίζουν ενδόμυχα ότι μπορεί να βρουν στο μελλον κανενα βυσματάκι.Τους έχει μάθει η μαμά και ο μπαμπάς από μικρούς:¨εσύ μη μιλας,γιατί πού ξέρεις,όλο και κάτι μπορεί να βρεθεί...¨(γιατί άραγε τα δύο μεγάλα κομματα παρά την αποδεδειγμένη ανικανότητά τους συγκεντρώνουν 60 και 70%;Μήπως λόγω πελατολογίου;) .Συγνώμη που είμαι αυστηρός ,αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
Εσύ γιατί λές συναδελφε;Γιατί όλοι ελπίζουν ενδόμυχα ότι μπορεί να βρουν στο μελλον κανενα βυσματάκι.Τους έχει μάθει η μαμά και ο μπαμπάς από μικρούς:¨εσύ μη μιλας,γιατί πού ξέρεις,όλο και κάτι μπορεί να βρεθεί...¨(γιατί άραγε τα δύο μεγάλα κομματα παρά την αποδεδειγμένη ανικανότητά τους συγκεντρώνουν 60 και 70%;Μήπως λόγω πελατολογίου;) .Συγνώμη που είμαι αυστηρός ,αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ!ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜ
3) Εγώ λέω τις απόψεις μου γιατί έχω τις ευαισθησίες μου ως προς την καθιέρωση της αξιοκρατίας . Πραγματικά όμως αναρωτιέμαι γιατί όλοι εσείς που δεν έχετε μέσον δεν συμφωνείτε με αυτές , την στιγμή που εκτός από δίκαιες απόψεις είναι και συμφέρουσες για εσάς .Εσύ γιατί λές συναδελφε;Γιατί όλοι ελπίζουν ενδόμυχα ότι μπορεί να βρουν στο μελλον κανενα βυσματάκι.Τους έχει μάθει η μαμά και ο μπαμπάς από μικρούς:¨εσύ μη μιλας,γιατί πού ξέρεις,όλο και κάτι μπορεί να βρεθεί...¨(γιατί άραγε τα δύο μεγάλα κομματα παρά την αποδεδειγμένη ανικανότητά τους συγκεντρώνουν 60 και 70%;Μήπως λόγω πελατολογίου;) .Συγνώμη που είμαι αυστηρός ,αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
Και με τον/την ΤΕΤΑ φτάσαμε αισίως τα 16 άτομα(μόνο από το φόρουμ) που αποφασίζουν να πάρουν τη ζωή τους στα δικά τους χέρια!Καλά πάμε συνάδελφοι....