Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλοι μου ,Κανένας κόπος μας νομίζω δεν πάει χαμένος . Είναι Μεγάλη Επιτυχία μας το ότι ήδη το θέμα των Αξιοκρατικών Κριτηρίων αποτελεί κεντρική θέση της νέας Κυβέρνησης.Υποθέτω ότι Άμεσα , για τη ΠΔΣ , θα ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια Προσλήψεων μέσα από τους ισχύοντες Πίνακες Αναπληρωτών , για να ακυρωθούν από αύριο επι τέλους , όλες οι προεκλογικές προσλήψεις. Άς δώσουμε λίγες μέρες ακόμα περιθώριο στη νέα ηγεσία του ΥΠΕΠΘ .
Παράθεση από: spapioan στις Οκτωβρίου 07, 2009, 12:57:12 pmooops!!! αναστηθηκες knkn; βγηκε το πασοκ και βγηκες απο το ψυγειο; αρχισες παλι τους γνωστους φανφαρονισμους για ασεπ και δηθεν αξιοκρατια; φιλε, εχω φετος 20 μηνες προϋπηρεσια. δεν τους χαριζω σε κανεναν γιατι τους κερδισα δικαια. δεν θα αφησω κανεναν να μου τους παρει. δεν διαπραγματευομαι το διορισμο μου. δεν θα μου αλλαξει τον προγραμματισμο της ζωης μου κανεις πολιτικαντης στο ονομα της δηθεν αξιοκρατιας. αντιληπτο;;;; και για να μη νομισεις οτι ειμαι εμπαθης, προφανως τωρα θα εισαι πατερας! ευχομαι τα καλυτερα spapioan δεν είπα ποτέ να χαρίσεις την προϋπηρεσία που κέρδισες δίκαια. Είπα να κλείσουν τα παράθυρα των ''μη δίκαιων'' προϋπηρεσιών. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους . Ακόμα και ο τρόπος 100% ΑΣΕΠ που προτείνω , πάντα λέω πως θα πρέπει να ψηφιστεί σήμερα και να εφαρμοστεί μετά από λίγα χρόνια ( ώστε να μην αδικηθούν οι έχοντες καθαρή προϋπηρεσία ) .Ευχαριστώ για την ευχή σου , να είσαι καλά και εσύ .
ooops!!! αναστηθηκες knkn; βγηκε το πασοκ και βγηκες απο το ψυγειο; αρχισες παλι τους γνωστους φανφαρονισμους για ασεπ και δηθεν αξιοκρατια; φιλε, εχω φετος 20 μηνες προϋπηρεσια. δεν τους χαριζω σε κανεναν γιατι τους κερδισα δικαια. δεν θα αφησω κανεναν να μου τους παρει. δεν διαπραγματευομαι το διορισμο μου. δεν θα μου αλλαξει τον προγραμματισμο της ζωης μου κανεις πολιτικαντης στο ονομα της δηθεν αξιοκρατιας. αντιληπτο;;;; και για να μη νομισεις οτι ειμαι εμπαθης, προφανως τωρα θα εισαι πατερας! ευχομαι τα καλυτερα
τα παραθυρακια;;; εννοειται να κλεισουν ΤΩΡΑ!
Παράθεση από: spapioan στις Οκτωβρίου 08, 2009, 04:52:43 pm τα παραθυρακια;;; εννοειται να κλεισουν ΤΩΡΑ!στην ουσία συμφωνούμε λοιπόν... απίστευτο και όμως αληθινό ...
μη μου αλλαζεις τα γραφομενα! ποσοστωση και οχι 100% ασεπ λεω εγω. στα πδς, σιβιτανιδειους, εκκλησιαστικα κτλ συμφωνουμε!
Κύριε πρωθυπουργέ , κυρία υπουργέ παιδείας , κυρία και κύριε υφυπουργέ παιδείας , εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας .Επειδή από την πρώτη στιγμή ( προς τιμήν σας ) ζητήσατε από όλους τους Έλληνες συμμετοχή ( και όχι ανοχή ) και επειδή όλο το προηγούμενο διάστημα κάνατε σαφές ότι στις πρώτες επιλογές της νέας κυβέρνησης είναι η παιδεία και η αξιοκρατία , πήρα το θάρρος να συντάξω αυτή την επιστολή προς εσάς με την ελπίδα να βρείτε το χρόνο να την επεξεργαστείτε . Ένα πρώτο θέμα που θέτω είναι οι διορισμοί των εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία . Φθάσαμε στο τέλος του 2009 και ενώ θα έπρεπε το σύνολο των διορισμών να γίνεται αξιοκρατικά ( μέσω Α.Σ.Ε.Π. ) , δημιουργήθηκαν ένα σωρό παράθυρα αναξιοκρατικών προσλήψεων . Ενδεικτικά αναφέρω την Π.Δ.Σ. ( πρόσθετη διδακτική στήριξη ) ,
... μάθημα έκανα κι εγώ επί 15 χρόνια στα φροντιστήρια, χωρίς να προλαβαίνω ούτε να νοιώσω τη φαγούρα, και πήγαινα ακόμη και με πυρετό ..., αναγνώριση ουδεμία!Ας κλείσουν, επιτέλους, τα "παράθυρα" ..., κάνει τόσο "κρυο"!!![/b]
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 11, 2009, 08:27:13 am... μάθημα έκανα κι εγώ επί 15 χρόνια στα φροντιστήρια, χωρίς να προλαβαίνω ούτε να νοιώσω τη φαγούρα, και πήγαινα ακόμη και με πυρετό ..., αναγνώριση ουδεμία!Ας κλείσουν, επιτέλους, τα "παράθυρα" ..., κάνει τόσο "κρυο"!!![/b]Παράθεση από: knkn στις Οκτωβρίου 07, 2009, 12:05:50 pmΚύριε πρωθυπουργέ , κυρία υπουργέ παιδείας , κυρία και κύριε υφυπουργέ παιδείας , εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας .Επειδή από την πρώτη στιγμή ( προς τιμήν σας ) ζητήσατε από όλους τους Έλληνες συμμετοχή ( και όχι ανοχή ) και επειδή όλο το προηγούμενο διάστημα κάνατε σαφές ότι στις πρώτες επιλογές της νέας κυβέρνησης είναι η παιδεία και η αξιοκρατία , πήρα το θάρρος να συντάξω αυτή την επιστολή προς εσάς με την ελπίδα να βρείτε το χρόνο να την επεξεργαστείτε . Ένα πρώτο θέμα που θέτω είναι οι διορισμοί των εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία . Φθάσαμε στο τέλος του 2009 και ενώ θα έπρεπε το σύνολο των διορισμών να γίνεται αξιοκρατικά ( μέσω Α.Σ.Ε.Π. ) , δημιουργήθηκαν ένα σωρό παράθυρα αναξιοκρατικών προσλήψεων . Ενδεικτικά αναφέρω την Π.Δ.Σ. ( πρόσθετη διδακτική στήριξη ) ,
Φίλε Knkn, ελπίζω να θεωρείς αξιοκρατικό και δίκαιο κάποιος που, μέσω ΑΣΕΠ και μόνο, εξασφάλισε ωρομισθία και αναπλήρωση να διοριστεί. Διαφορετικά η παραπομπή σου στα λόγια μου δεν έχει νόημα ...