Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εναν ...μα εναν να γνωρισω που να εχει διοριστει απο το 60% και να μην εχει κανει φροντιστηριο, δεν μπορω να βρω!
αν τα καλύτερα μυαλά ασχοληθούν με αυτή την εκπαίδευση όπως ισχύει σήμερα, με αυτές τις συνθήκες εργασίας με την υπάρχουσα απαξίωση τότε ζήτω που καήκανε και ζήτω που καήκαμε.μετά από 1,5 χρόνο ως εκπαιδευτικός πέρα από ένα σταθερό μισθό διαπιστώνεις ότι μάλλον ψιλοθάβεσαι σαν μυαλό σαν προσωπικότητα σαν πολλά.ξέρω ότι υπάρχουν πολλές αντιρρήσεις απλά έναν δικό μου προσωπικό προβληματισμό έθεσα.
Εγώ δεν έχω καταλάβει 1 πράγμα και θα ήθελα αυτοί που είναι υπέρ του ΑΣΕΠ να μου το εξηγήσουν :Κάποιος που γράφει καλύτερα στον ΑΣΕΠ είναι καλύτερος εκπαιδευτικός ;;
Παράθεση από: jonko στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 05:09:00 pmΕγώ δεν έχω καταλάβει 1 πράγμα και θα ήθελα αυτοί που είναι υπέρ του ΑΣΕΠ να μου το εξηγήσουν :Κάποιος που γράφει καλύτερα στον ΑΣΕΠ είναι καλύτερος εκπαιδευτικός ;; θα απαντήσω με ερώτηση :όσοι μπήκαν στον χορό των μορίων με Π.Δ.Σ. που τους έδωσε ο μπάρμπας από την Κορώνη και κούτσα κούτσα διορίστηκαν είναι καλύτεροι εκπαιδευτικοί ? αυτοί της σιβιτανιδειου και των λοιπών παραθύρων είναι καλύτεροι εκπαιδευτικοί ? Ο Α.Σ.Ε.Π. είναι ένα φίλτρο για να επιλέξεις εκπαιδευτικούς που κατέχουν το αντικείμενό τους καλά . Από τη στιγμή που δεν γίνεται να διοριστούν όλοι , είναι πιο δίκαιο να διοριστεί αυτός που γράφει καλύτερα και όχι αυτός που έχει μπάρμπα στην Κορώνη .
Ναι αλλά δεν απαντάς. Αφού ο ΑΣΕΠ βγάζει τους πιο επαρκείς πώς γίνεται κάποιος στον ένα ΑΣΕΠ να γράψει 85% και στον άλλο 30% ?? σημαίνει ότι ξέρεις να διδάσκεις ενώ την άλλη όχι ; Ο ΑΣΕΠ δεν έχει να κάνει με επάρκεια. Απλά ένα μέσο για να πάρε κάποιους. Και απο τη στιγμή που είναι αδιαφανής διαδικασία (δεν μπορείς να κάνεις αναβαθμολόγηση, δεν υπάρχουν οι σωστές απαντήσεις στην ειδική διδακτική κτλ) πως είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτός είναι ο τρόπος για πρόσληψη των βυσμάτων;;;