Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμα χειρότερο είναι το ναι σε όλα. Δε σ`αφήνει ούτε να διεκδικήσεις ούτε να βελτιωθείς.
Έχω πει πάρα πολλά όχι από την εποχή που υπουργός Παιδείας ήταν ο Ευθυμίου και μετά .
Μου επιτρέπεις να μην έχω τις ίδιες διεκδικήσεις με σένα ?
Αλήθεια , συμφωνείς με την παρακάτω διεκδίκηση ?Να τακτοποιηθούν όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί (όλων των ειδικοτήτων) που εργάστηκαν στις σχολές ΟΑΕΔ έστω και για μια σχολική χρονιά, χωρίς διακρίσεις.
Είχα καταλάβει που το πας και γι αυτό είπα πως τα όχι μου ξεκίνησαν την εποχή του Ευθυμίου .Τώρα αν δεν πιστεύεις αυτό που λέω δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό .
η Διαμαντοπούλου μίλησε σήμερα στη ΝΕΤ για 8 - 10 μαθήματα που θα διαρκούν από 6 - 12 μήνες. 1η παρατήρηση = δεν ξέρουν ακόμη το χρονικό διάστημα2η παρατήρηση = δεν έχουν καθοριστεί ακόμη αυτά τα μαθήματα. Η ΕΕΦ δημιούργησε ένα σεμινάριο για τους φυσικούς χωρίς όμως να στηρίζεται καθόλου στο νομοσχέδιο (αφού ακόμη δεν έχει βγει). Τα πράγματα ακόμη είναι ρευστά. Επαληθεύται αυτό που αναφέραμε αρκετοί στο φόρουμ. Επαναλαμβάνεται η ιστορία της ειδικής αγωγής. Συμπέρασμα τα σεμινάρια της ειδικής αγωγής όχι μόνο δεν καταργούνται αλλά μεταλάσσονται με το νέο όνομα Σεμινάρια παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας.
Μα εγώ φταίω που το πάω εκεί;
Παράθεση από: jak13 στις Απριλίου 19, 2010, 03:22:35 pmΜα εγώ φταίω που το πάω εκεί; όχι .. η φαντασία σου τα φταίει ..
Αυτά που βλέπω με τα μάτια μου δεν είναι σε καμιά περίπτωση φαντασία!
συνάδελφε, και γω όταν μπήκα στη διαδικασία, με ένα όπλο μπήκα. Το ίδιο με σένα. Τον Ασεπ. Για 2 ερωτήσεις δυστυχώς δε βρέθηκα στη θέση σου. όμως αργότερα ξαναπήρα το "όπλο" και πήγα πάλι στον πόλεμο. και πάλι ΑΣΕΠ. δυστυχώς αν και κέρδισα πάλι τη μάχη έχασα τον πόλεμο (επιτυχούσα, όχι διοριστέα). και πάλι στον πόλεμο (και πάλι επιτυχούσα, όχι διοριστέα). ποτέ δεν έκανα πρόσθετη. πάντα ήμουν στα σχολεία με τον ασεπ. δυστυχώς οι συνθήκες της ζωής μου από τον πρώτο ασεπ στους δυο επόμενους άλλαξαν και δεν μπόρεσα να αποδώσω το ίδιο. το σύστημα δε με εξαπάτησε αφού για 4 χρόνια με ανάγκαζε να υπηρετήσω ώς και 200 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου και να πηγαινοέρχομαι για να δουλέυω και 2η δουλειά (αφού τα λεφτά τα ξέρουμε όλοι, βελτιώθηκαν με την αναπλήρωση για να είμαι δίκαιη). τώρα λοιπόν που υπηρέτησα την παιδεία χωρίς βίσμα και με τα μέσα που μου έδινε ο νόμος, τώρα που απέκτησα το χρυσό κλειδί του 24 πάλι εξαπατάμαι. και όλα αυτά, συνάδελφε, για δυο ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στον πρώτο ασεπ..........δεν είμαστε αριθμοί, είμαστε άνθρωποι. και ο καθένας από μας ζει με διαφορετικές συνθήκες....... σκέψου το. συγγνώμη αν ακούστηκα δραματική αλλά νιώθω να πνίγομαι από την κοροϊδία.
εσύ όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι όπως εσύ είστε από αυτούς που αδικούνται μιας και αν δεν υπήρχαν εξαρχής τα παράθυρα τότε θα είχες ήδη διοριστεί.όταν ακολούθησες το δρόμο της προϋπηρεσίας φτάνεις στην πηγή και ελπίζω να πιεις νερό.βέβαια κάποιος άλλος σαν και σένα θα φτάσει τώρα κοντά σε διορισμό μέσω ασεπ αλλά κάποιοι με προϋπηρεσία θα προηγηθούν.ελπίζω η μεταβατική περίοδος να καλύψει τις μεγάλες προϋπηρεσίες και να σταματήσουν επιτέλους τα πολλαπλά παράθυρα διορισμών σε σχολεία.βαρέθηκα στο σχολείο που είμαι να βλέπω ωρομίσθιους της ΠΔΣ ,άκρως βυσματούχους, να παίρνουν τα διπλά μοριάκια της προϋπηρεσίας χωρίς κανένα κριτήριο επιλογής τους.είναι αυτοί που αύριο θα ζητούν νέα μεταβατική περίοδο γιατί είχαν προγραμματίσει τις ζωή τους αλλιώς.