Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να δεσμεύεται ο διορισμένος καθηγητής οτι θα παραμείνει στην οργανική του θέση για τουλάχιστον μια δεκαετία.Κάθε νομός να διενεργεί τον διαγωνισμό για τις ανάγκες του. Να μην μπορεί ένας εκπαιδευτικός να δίνει εξετάσεις στην Αθήνα και να διορίζεται στον Εύρο και αντίστροφα.
Παράθεση από: jak13 στις Μαΐου 23, 2010, 10:57:16 pm Μόνο που η ΟΛΜΕ δε νομοθετεί και δε μπορεί να ανοίξει παράθυρα.Σωστό ! Παράθυρα ανοίγουν οι πολιτικοί και όχι η ΟΛΜΕ ! Ως γνωστόν οι πολιτικοί κοιτάνε να κάνουν αυτό που θα τους εξασφαλίζει ψήφους .Αν λοιπόν καταλάβουν ότι υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν τα παράθυρα τότε θα το ξανασκεφτούν πριν τα ανοίξουν .Σε αυτό το σημείο είναι που φταίει και η ΟΛΜΕ και εμείς όλοι ! Αλλά και η ΟΛΜΕ ψήφους μαζεύει . Οπότε τελικά φταίμε εμείς !
Μόνο που η ΟΛΜΕ δε νομοθετεί και δε μπορεί να ανοίξει παράθυρα.
να τσιμεντώσει και την τελευταία χαραμάδα.
Παράθεση από: knkn στις Μαΐου 24, 2010, 12:46:42 pmΠαράθεση από: jak13 στις Μαΐου 23, 2010, 10:57:16 pm Μόνο που η ΟΛΜΕ δε νομοθετεί και δε μπορεί να ανοίξει παράθυρα.Σωστό ! Παράθυρα ανοίγουν οι πολιτικοί και όχι η ΟΛΜΕ ! Ως γνωστόν οι πολιτικοί κοιτάνε να κάνουν αυτό που θα τους εξασφαλίζει ψήφους .Αν λοιπόν καταλάβουν ότι υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν τα παράθυρα τότε θα το ξανασκεφτούν πριν τα ανοίξουν .Σε αυτό το σημείο είναι που φταίει και η ΟΛΜΕ και εμείς όλοι ! Αλλά και η ΟΛΜΕ ψήφους μαζεύει . Οπότε τελικά φταίμε εμείς ! Όποιον και να ρωτήσουμε θα μας πει ότι είναι εναντίον των παραθύρων. Το ίδιο ισχύει και για τα φακελάκια στα νοσοκομεία. για τις συναλλαγές και τις μίζες στις πολεοδομίες, τις εφορίες, στο ΙΚΑ και πολλά άλλα. Όταν όμως ξέρει ότι μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για προσωπικό όφελος, θα το κάνει. Και για να είμαι δίκαιος, οι περισσότεροι θα το κάνουν. Όταν όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα, πώς θα το κάνει;Επομένως, η πολιτεία έχει την ευθύνη, όχι μόνο να νομοθετεί δίκαια, αλλά να εξασφαλίζει και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ώστε να διασφαλίζεται αυτή η δικαιοσύνη.Με άλλα λόγια. αντί να γκρεμίζει τοίχους για να ανοίξει παράθυρα, να τσιμεντώσει και την τελευταία χαραμάδα.
Παράθεση από: jak13 στις Μαΐου 26, 2010, 11:09:02 am να τσιμεντώσει και την τελευταία χαραμάδα.αυτό θέλω και εγώ όπως καταλαβαίνεις ...
Εσυ δεν θελεις να τσιμεντωσει την τελευταια χαραμαδα...εσυ θελεις να να γκρεμίζει ολους τοίχους για να μην υπαρχουν παραθυρα
Παράθεση από: physicaest στις Μαΐου 26, 2010, 12:46:39 pmΕσυ δεν θελεις να τσιμεντωσει την τελευταια χαραμαδα...εσυ θελεις να να γκρεμίζει ολους τοίχους για να μην υπαρχουν παραθυρα Εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα τι θέλω και τι δεν θέλω ?
Ο.Κ. τότε ... ότι πεις εσύ ....
Από alfavita.grΕίναι αδιανόητο και τουλάχιστον προκλητικό!το νέο πολυνομοσχέδιο να "χαρίζει" τη βάση σε ΑΡΚΕΤΟΥΣ που δεν έχουν καν πατήσει σεεξεταστικό κέντρο για να δώσουν εξετάσεις α.σ.ε.π. εκπαιδευτικών και απλά έτυχε να μαζέψουν με όποιον τρόπο τους επέτρεπε η εκάστοτε κυβέρνηση 24 μόρια και άνω προϋπηρεσία, και εμένα καθώς και χιλιάδες άλλους συναδέλφους να μη μας αναγνωρίζουν έστω ένα μόριο από τους τρεις τελευταίους άσεπ στους οποίους και είμαι προσωπικά εγώ επιτυχών (και με βαθμούς έκαστη φορά 74-69-74)απαιτούμε ως μεμονωμένες (προς το παρόν) οντότητες και σίγουρα ως σύλλογος επιτυχόντων πολλακις στον ασεπ να αποσαφηνιστεί το κεφάλαιο του πολυνομοσχεδίου που εμπλέκεται η μοριοδοτηση παλαιοτέρων διαγωνισμών ασεπ (επιτυχίας >50 Ή 55) ευχαριστώ Λαζαρίδης Σάββαςεπιτυχών σε τρεις (3) ΑΣΕΠ πε11 (2003-2006-2009)πρωην ωρομίσθιος και νυν αναπληρωτής καθηγητής
Η πολιτεία οταν λες, τι εννοέις? Οι νομοθέτες? Αυτοί δηλάδή που ΔΕΝ ελεγχονται ? Που έχουν το ακαταλόγιστο?Πώς να δημιουργήσει ενας θεσμός ελεγκτικούς μηχανισμούς όταν ο ίδιος δεν ελέγχεται? Όσο παραμένει κενός ο νόμος περι ευθύνης υπουργών δεν γίνεται οι ακαταλόγιστοι να δημιουργούν μηχανισμούς καταλογισμών ευθυνών
Στην υποτιθέμενη δημοκρατία που ζούμε, αυτοί έπρεπε να ελέγχονται από τους ψηφοφόρους οι οποίοι έπρεπε να ψηφίζουν με αξιοκρατικά κριτήρια, μακρυά από κομματικές τοποθετήσεις.