0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ παιδιά δεν ανέφερα τίποτα για φιλοξενία μπήκα κατευθείαν στο θέμα , έγραψα το σχήμα τυπ. σκ. γεύματος κι έκανα σύγκριση γευμα αθανατων -γεύμα θνητών.. σίγουρα θα μετρήσει θετικά η ανάφορά στη φιλοξ.(σύντομη όμως) αφού δε ζητουσε τίποτα τέτοιο ..θα δούμε ..κι αυτός ο καιρός δεν περνάει με τίποτα....
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΥΖΗΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
Παράθεση από: deus στις Μαρτίου 09, 2009, 08:19:59 amΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΥΖΗΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;συμφωνω απολυτα!!!!!!αυτη πια η εμμονη χρηζει....νευροψυχιατρου. ειναι κατι παραπανω των νευρωσεων.χαλαρωστε επιτελους!
οχι, δεν τη "λεω" σε κανεναν. κι ο καθενας κανει ο,τι νομιζει αν αντεχουν μερικοι να ασχολουνται με αυτο ακομα....τι να πω?.....εγω ακουω που λενε "οχι, δεν θελω να ακουσω τιποτα για ασεπ" και αυτη ειναι η καραμελα τους.υπαρχουν παρα πολλες συζητησεις γυρω απο τον ασεπ, ετσι κι αλλιως.αυτα τα εχουμε πει και ξαναπει.εντυπωση μου εκανε το "μαζοχιστικο"πνευμα.αν δεν εχουν προβλημα εμενα μου περισσευει. μια συμβουλη ειπα να δωσω.εγω προσωπικα δεν θα χαλασω την οποια ποιοτητα ζωης μου μενοντας κολλημενος και γατζωμενος στα θεματα του ασεπ για μηνες....