0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας κοριτσια και απο μένα...λοιπον ημουν αντιθετη με το φροντιστηριο θεωρουσα οτι ειναι μονο για να μας φαει λεφτα τωρα πια που εδωσα και τελειωσε αυτο εδινα 3η φορα τις 2 προηγουμενες δεν ειχα παει φροντιστηριο και πηγα τωρα μπορω να πω οτι το φροντιστηριο βοηθα ατομα σαν εμενα που δεν ειχα βαλει τον κ...ο μου κατω και να δω τι πρεπει να διαβασω και να αξιοποιησω οσα ''εργαλεια'' μου χαν δωθει απο το πανεπιστημιομε λιγα λογια 2 φορες που χα δωσει δεν ειχα προετοιμαστει σοβαρατωρα αν εδινα 1η φορα με το μυαλο που χω θα προετοιμαζα μονη μου τον εαυτο μου σοβαρα με οδηγο , δεππς, δραστηριοτητες , βιβλια σχολης κτλδεν μετανιωνω που πηγα γιατι το φροντιστηριο μου δωσε την ωθηση να αναζητησω πραγματα να ενημερωθω και να διαβασω με επιστημονικο τροπο αξιοποιωντας την κριτικη σκεψη κατι που δεν εκανα πριν το φροντιστηριο μια που το διαβασμα μου ηταν στο στυλ του πανεπιστημιουμε λιγα λογια λατρευα οσα ειχα σπουδασει αλλα δεν ημουν ετοιμη να μπω στο νηπιαγωγειο μετα απο το προσωπικο διαβασμα που εκανα αφου ολοκληρωσα το φροντιστηριο( εκανα απο μαρτη περισυ μεχρι ιουλη καθε σκ μαθημα και τελειωσα το φροντιστηριο διακοπες το καλοκαιρι μεχρι και σεπτεμβρη δεν ειχα ανοιξει βιβλιο απο οκτωβρη λοιπον σοβαρα μεχρι να δωσουμε αφιερωθηκα ολοκληρωτικα μονη μου) μπορω να πω οτι τωρα νιωθω ετοιμη να βρεθω διπλα στα παιδια γεματη ορεξη οσα διαβασα να εφαρμοσω πλαι τους γιατι μεχρι πριν ενα χρονο ειχα την ορεξη να το κανω αλλα οχι τις γνωσεις παρολο που ειχα ενα πτυχιο στα χερια μου οσο τραγικο και να ακουγεται μονο θεωριες διαβασα στο πανεπιστημιομεσα σε αυτο το διαστημα που σας περιεγραψα καταφερα τις θεωριες να τις καταλαβω και να τις εμπεδωσω να αγαπησω το καθετι και να το κανω κτημα μου προσεγγιζοντας το στα πλαισια του νηπιαγωγειου και αυτο ειναι που διασκεδασα οτι διαβαζα και ενιωθα γεματη κατι που δεν ειχε γινει τις 2 αλλες φορες μια που διαβαζα για τα πανηγυρια ετσι για να πω οτι διαβασα δεν ηταν συνειδητα και λυπαμαι που το λεωαυτο εχει να κανει και με την ωριμοτητα του καθενοςκαι επειδη ειμαι λιγο αυστηρη με τον εαυτο μου και δεν ντρεπομαι να το πω μεχρι πριν ενα χρονο δεν το εβλεπα ωριμα και συνειδητα μεσα σε ενα χρονο ομως καταφερα μεσα απο την επαφη και το διαβασμα για οτι αγαπουσα να νιωσω δυνατη και ετοιμη να πω θα τα καταφερωτο φροντιστηριο μονο του δεν λεει τπτ αν ενα ατομο παει στο φροντιστηριο αλλα δεν αγγιξει τα βιβλια του τις σημειωσεις τα αθρα των περιοδικων που αφορουν το νηπιαγωγειο να αναζητησει να ενδιαφερθει μονο του να φτιαξει δραστηριοτητες μονο να ''ταξιδεψει '' μεσα σε ολα αυτα τοτε δεν εχει νοημα να παει φροντιστηριο μην περιμενετε λοιπον να πατε φροντιστηριο εσεις εχετε τη δυναμη μεσα σας το φροντιστηριο απλα δινει καποια ''εφοδια ''τιποτα παραπανω
οσοι εχουμε παει φροντιστηριο καταληγουμε ολοι στο ιδιο συμπερασμα οτι δεν βοηθαει οταν περιμενεις απ αυτο να κανει θαυματα ομως κακα τα ψεματα αν ασχοληθεις λιγο σου οργανωνει την σκεψη κ σε βαζει σε μια σειρα αρκει να αξίζουν κ οι διδασκοντες να ξερουν το αντικειμενο τους ωστε να σε βοηθησουν. την τελευταια φορα που πηγα σε γνωστοτατο φροντιστηριο υπηρχε μια σχ συμβουλος που τα ειχε τοσο πολυ συνχυσμενα στο μυαλο της που μονο να σε καταστρέψει μπορουσε .αα κ το αλλο δινουν τοσες σημειωσεις που θελεις 3 ζωες να τα διαβασεις .
Δηλαδή αντί να σε ξεμπερδέψουν σε μπερδεύουν;;;