*

Αποστολέας Θέμα: Αξίζει τελικά το φροντιστήριο??  (Αναγνώστηκε 9539 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αξίζει τελικά το φροντιστήριο??
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:25:51 pm »
Γιατί τελικά εκεί καταντάμε. Να ψάχνουμε τη νοοτροπία των θεμάτων του ΑΣΕΠ και όχι να κοιτάμε πώς θα μάθουμε πέντε πράγματα περισσότερα για να γίνουμε καλύτερες.  Αλλά έτσι είναι όταν ζητάς, ενώ 10 χρειάζεσαι 100 και υπάρχουν 1000διαθέσιμοι  ό,τι θες κάνεις. Με κάποιο τρόπο πρέπει να στηριχθεί η διαδικασία ώστε να γίνει διαυγής και αδιαβλητη και νομίζω ότι πρέπει να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη γιαυτό. (τύπου επιστολή κ.λ.π.)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:34:11 »

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:33:26 pm »
δεν φτανει να ειναι μονο αδιαβλητη αλλα να παιρνουν και ενα λογικο αριθμο εκπαιδευτικων.....οχι στους 33 τον 1.

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 01:14:29 pm »
         Δεν είδα κανένα φροντιστήριο να υπερασπίζεται τις απαντήσεις που έδωσε για τον Ασεπ. Αντιθέτως εμείς έχουμε ανοίξει ολόκληρο θεμα στο forum για να αιτιολογήσουμε τις απόψεις μας.........  Είμαστε ή δεν είμαστε πιο εμπεριστατωμένοι απο αυτούς;;;;; Και το κυριότερο ολες συμφωνούμε οτι είναι λάθος απαντήσεις που κάποια απο τα φροντιστήρια δεν της είχαν πάρει και χαμπάρι......

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 01:19:17 pm »
τα 2 φροντιστηρια που εβγαλαν επισημα απαντησεις αν θες τη γνωμη μου το εκαναν για διαφημιση
προσωπικα ουτε πηγα σε αυτα τα 2 και ουτε και θα πηγαινα οι απαντησεις που εδωσαν ηταν τραγικες...
καθαρα για διαφημιση το εκαναν...και κουταμαρα τους αλλα δεν τους νοιαζει εχουν αναγκη απο οποιαδηποτε διαφημιση μια που τους τρωει το πιο γνωστο ολοι ξερουμε ποιο το οποιο δεν εβγαλε γιατι περιμενε τις απαντησεις του ασεπ ........
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:34:11 »

Αποσυνδεδεμένος Sandy

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 21, 2009, 10:28:59 am »
Γεια σας κοριτσια και απο μένα...
λοιπον ημουν αντιθετη με το φροντιστηριο θεωρουσα  οτι ειναι μονο για να μας φαει λεφτα ;D

τωρα πια που εδωσα και τελειωσε αυτο
εδινα 3η φορα
τις 2 προηγουμενες δεν ειχα παει φροντιστηριο και πηγα τωρα 

μπορω να πω οτι το φροντιστηριο βοηθα ατομα σαν εμενα που δεν ειχα βαλει τον κ...ο μου κατω και να δω τι πρεπει να διαβασω και να αξιοποιησω οσα ''εργαλεια'' μου χαν δωθει απο το πανεπιστημιο

με λιγα λογια 2 φορες που χα δωσει δεν ειχα προετοιμαστει σοβαρα

τωρα αν εδινα 1η φορα με το μυαλο που χω
θα προετοιμαζα μονη μου τον εαυτο μου σοβαρα με οδηγο , δεππς, δραστηριοτητες , βιβλια σχολης  κτλ

δεν μετανιωνω που πηγα γιατι το φροντιστηριο μου δωσε την ωθηση να αναζητησω πραγματα να ενημερωθω και να διαβασω με επιστημονικο τροπο αξιοποιωντας την κριτικη σκεψη κατι που δεν εκανα πριν το φροντιστηριο μια που το διαβασμα μου ηταν στο στυλ του πανεπιστημιου

με λιγα λογια λατρευα οσα ειχα σπουδασει αλλα δεν ημουν ετοιμη να μπω στο νηπιαγωγειο

μετα απο το προσωπικο διαβασμα που εκανα αφου ολοκληρωσα το φροντιστηριο

(  εκανα απο μαρτη περισυ μεχρι ιουλη καθε σκ μαθημα και τελειωσα το φροντιστηριο

διακοπες το καλοκαιρι μεχρι και σεπτεμβρη δεν ειχα ανοιξει βιβλιο  απο οκτωβρη λοιπον σοβαρα μεχρι να δωσουμε αφιερωθηκα ολοκληρωτικα  μονη μου

μπορω να πω οτι τωρα νιωθω ετοιμη να βρεθω διπλα στα παιδια  γεματη ορεξη οσα διαβασα να εφαρμοσω πλαι τους  γιατι μεχρι πριν ενα χρονο ειχα την ορεξη να το κανω αλλα οχι τις γνωσεις παρολο που ειχα ενα πτυχιο στα χερια μου οσο τραγικο και να ακουγεται μονο θεωριες διαβασα στο πανεπιστημιο

μεσα σε αυτο το διαστημα που σας περιεγραψα καταφερα τις θεωριες να τις καταλαβω και να τις εμπεδωσω να αγαπησω το καθετι και να το κανω κτημα μου προσεγγιζοντας το στα πλαισια του νηπιαγωγειου και αυτο ειναι που διασκεδασα οτι διαβαζα και ενιωθα γεματη κατι που δεν ειχε γινει τις 2 αλλες φορες μια που διαβαζα για τα πανηγυρια ετσι για να πω οτι διαβασα δεν ηταν συνειδητα και λυπαμαι που το λεω

αυτο εχει να κανει και με την ωριμοτητα του καθενος

και επειδη ειμαι λιγο αυστηρη με τον εαυτο μου και δεν ντρεπομαι να το πω μεχρι πριν ενα χρονο δεν το εβλεπα ωριμα και συνειδητα
μεσα σε ενα χρονο ομως καταφερα μεσα απο την επαφη και το διαβασμα για οτι αγαπουσα να νιωσω δυνατη και ετοιμη να πω θα τα καταφερω

το φροντιστηριο μονο του δεν λεει τπτ

αν ενα ατομο παει στο φροντιστηριο αλλα δεν αγγιξει τα βιβλια του τις σημειωσεις
τα αθρα των περιοδικων που αφορουν το νηπιαγωγειο να αναζητησει να ενδιαφερθει μονο του να φτιαξει δραστηριοτητες μονο

να ''ταξιδεψει '' μεσα σε ολα αυτα τοτε

δεν εχει νοημα να παει φροντιστηριο

μην περιμενετε λοιπον να πατε φροντιστηριο
εσεις εχετε τη δυναμη μεσα σας
το φροντιστηριο απλα δινει καποια ''εφοδια ''τιποτα παραπανω ;)

συμφωνώ απόλυτα, και εγώ τα ίδια πιστεύω. Στον προηγούμενο ΑΣΕΠ είχα πάει σε φροντιστήριο, "ακούμπησα" το χιλιάρικο, το οποίο θεωρούσα χαμένα λεφτά αρχικά, στην πορεία όμως οργανώθηκε η σκέψη μου. Για να μην θεωρηθεί ότι μιλάω εκ του ασφαλούς, δεν είμαι ούτε καν αναπληρώτρια, δεν έγραψα πολύ καλά τελικά. Όμως, φέτος, με τις ίδιες σημειώσεις και πολύ πιο ώριμη και τακτοποιημένη σκέψη έδωσα και πιστεύω πως πήγα καλά.

Σίγουρα κι εγώ αρχικά "επιτέθηκα" στο φροντιστήριο, αλλά ίσως εγώ δεν ήμουν "έτοιμη" να αφομοιώσω όσα μου έδωσε και απλά θεωρούσα ότι αφού πήγα στο φροντιστήριο, ήταν σχεδόν δεδομένος ο διορισμός μου( ή η επιλογή μου σαν αναπληρώτρια).
Μετά κατάλαβα τί πραγματικά συμβαίνει, και πλέον δεν τα θεωρώ "χαμένο κόπο και έξοδα".

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 21, 2009, 11:07:53 am »
οσοι εχουμε παει φροντιστηριο καταληγουμε ολοι στο ιδιο συμπερασμα οτι δεν βοηθαει οταν περιμενεις απ αυτο να κανει θαυματα  ομως κακα τα ψεματα αν ασχοληθεις λιγο σου οργανωνει την σκεψη κ σε βαζει σε μια σειρα αρκει να αξίζουν κ οι διδασκοντες να ξερουν το αντικειμενο τους ωστε να σε βοηθησουν. την τελευταια φορα που πηγα σε γνωστοτατο φροντιστηριο υπηρχε μια σχ συμβουλος που τα ειχε τοσο πολυ συνχυσμενα στο μυαλο της που μονο να σε καταστρέψει μπορουσε .αα κ το αλλο δινουν τοσες σημειωσεις που θελεις 3 ζωες να τα διαβασεις .
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 21, 2009, 12:00:21 pm »
οσοι εχουμε παει φροντιστηριο καταληγουμε ολοι στο ιδιο συμπερασμα οτι δεν βοηθαει οταν περιμενεις απ αυτο να κανει θαυματα  ομως κακα τα ψεματα αν ασχοληθεις λιγο σου οργανωνει την σκεψη κ σε βαζει σε μια σειρα αρκει να αξίζουν κ οι διδασκοντες να ξερουν το αντικειμενο τους ωστε να σε βοηθησουν. την τελευταια φορα που πηγα σε γνωστοτατο φροντιστηριο υπηρχε μια σχ συμβουλος που τα ειχε τοσο πολυ συνχυσμενα στο μυαλο της που μονο να σε καταστρέψει μπορουσε .αα κ το αλλο δινουν τοσες σημειωσεις που θελεις 3 ζωες να τα διαβασεις .

;D  ;D  ;D  ;D
Δηλαδή αντί να σε ξεμπερδέψουν σε μπερδεύουν;;;
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 21, 2009, 04:35:20 pm »
Δηλαδή αντί να σε ξεμπερδέψουν σε μπερδεύουν;;;
Πολλές φορές ναι! Πατάνε στο άγχος σου και το παίζουν "ειδικοί". Αυτοί μόνο  ξέρουν πότε και τι πρέπει να διαβάσεις...Το οτι ο καθένας μας σπούδαζε τόσα χρόνια και έχει το υποβαθρο να κρίνει δεν τους ενδιαφέρει καθόλου..

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 22, 2009, 07:40:46 pm »
αν εχεις μελετησει το δεππσ κ πας απλα για να οργανωσεις καπως το γραπτο σου θα καταλαβεις αμεσως αν σου κανει το φροντιστηριο κ οι διδασκοντες και θα κρατησεις απ το καταιγισμο πληροφοριων τα σημαντικοτερα.αυτο εκανα οταν πηγα την πρωτη φορα οπου καθησα για 4 σαβ/κα καθως πλησιαζε ο ασεπ κ γινοταν χαμος στο τμημα.ημουν επιτυχουσα με πολυ καλη σειρα κ με καλεσαν αναπληρ περισυ το σεπτ .επιχειρησα να παω κ για αθτον τον ασεπ ομως η σχ συμβ ηταν εκτος τοπου κ χρονου , ν α φανταστειτε διαβαζε τις σημειωσεις που θα μας εδινε την ωρα της παραδοσης της κ δεν ηξερε να τις αναλυσει.οποτε χαμενα χρηματα , εφυγα στην 2 συναντηση.
μαρακι

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182689
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144