0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ (για άλλη μία φορά) και από εμένα σε όλους, Ovidius, Sun, Petros005, Aristos2, Ioanna89, για την πολύτιμη συμβολή τους στην ενημέρωσή μας με την εκκαθάριση των πινάκων και με την παράθεση διαφωτιστικών στατιστικών στοιχείων και πληροφοριών.Τελικά, είχαμε δίκιο που λέγαμε να στείλετε το δικό σας πίνακα στο υπουργείο! Εσείς χρειαστήκατε λίγη ώρα αυθημερόν για την εκκαθάριση του πίνακα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία και το αγαπητό Υπουργείο Ταλαιπωρίας χρειάστηκε μία εβδομάδα και πάλι μισή δουλειά έκανε, αφού δεν αφαιρέθηκαν οι πολύτεκνοι που διορίζονται! Καλή τύχη σε όλους και εύχομαι να δούμε να υλοποιούνται τα πιο ελπιδοφόρα σενάρια και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις που έχουν διατυπωθεί στις 138 σελίδες του θέματος που φιλοξένησε την αγωνία, την ελπίδα, αλλά και τους φόβους και την απελπισία -κάποιες φορές- όλων μας!
Η Αττική είναι νομός,δεν είναι περιφέρεια.Για Αττική μόνο τα 15 ίσως και να μη φτάνουν.Φιλόλογος είσαι?
Εννοώ ότι τα 15 για ωρομισθία στην Αθήνα για τους φιλόλογους μου φαίνονται λίγα.Ίσως κάποιος άλλος να έχει περισσότερα να προσθέσει.
Δικό μου το λάθος.Η Αττική είναι μία περιφέρεια από μόνη της.Τώρα το είδα.
Ολοι εμεις οι αναξιοπαθουντες περσινοι αναπληρωτες και φετινοι υποψηφιοι ωρομισθιοι ας ηρεμησουμε με το σεναριο που σιγουρα εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας....Φετος ωρομισθιοι, του χρονου αναπληρωτες και στη συνεχεια διορισμος με το 24μηνο.Αν δε μεσολαβησει καμια νοσηρη πολιτικη ρυθμιση του χρονου τυπου Οαεδιτων η δεν ξερω τι αλλο ας ηρεμησουμε τα ταλαιπωρα πνευματα μας.Εχω συμβιβαστει με το σεναριο αυτο και ειμαι σχετικα ηρεμη,αυτο που δεν παλευω ομως ειναι η ανασφαλεια για τις ρυθμισεις που μπορει να μας αλλαζουν καθε φορα τα δεδομενα.Δε νομιζω οτι θα αντεξετε και ολοι οσοι ειστε στην ιδια θεση αλλη ανατροπη.Του χρονου πρεπει να παμε αναπληρωτες και του παραχρονου να διοριστουμε.ΤΕΛΟΣ.Οχι αλλοι εφιαλτες πια.