0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 23, 2009, 08:43:08 pmΔικό μου το λάθος.Η Αττική είναι μία περιφέρεια από μόνη της.Τώρα το είδα.Παραλίγο να κάνεις την Τυχερούλα ν' αναθεωρήσει για την ... τύχη της!
Δικό μου το λάθος.Η Αττική είναι μία περιφέρεια από μόνη της.Τώρα το είδα.
Παράθεση από: GR στις Αυγούστου 23, 2009, 09:24:29 pmΟλοι εμεις οι αναξιοπαθουντες περσινοι αναπληρωτες και φετινοι υποψηφιοι ωρομισθιοι ας ηρεμησουμε με το σεναριο που σιγουρα εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας....Φετος ωρομισθιοι, του χρονου αναπληρωτες και στη συνεχεια διορισμος με το 24μηνο.Αν δε μεσολαβησει καμια νοσηρη πολιτικη ρυθμιση του χρονου τυπου Οαεδιτων η δεν ξερω τι αλλο ας ηρεμησουμε τα ταλαιπωρα πνευματα μας.Εχω συμβιβαστει με το σεναριο αυτο και ειμαι σχετικα ηρεμη,αυτο που δεν παλευω ομως ειναι η ανασφαλεια για τις ρυθμισεις που μπορει να μας αλλαζουν καθε φορα τα δεδομενα.Δε νομιζω οτι θα αντεξετε και ολοι οσοι ειστε στην ιδια θεση αλλη ανατροπη.Του χρονου πρεπει να παμε αναπληρωτες και του παραχρονου να διοριστουμε.ΤΕΛΟΣ.Οχι αλλοι εφιαλτες πια.Στην ίδια απολύτως θέση βρίσκομαι ...Συμφωνώ, επαυξάνω ..., αλλά κρατώ και μιαν ελπίδα, προς ηθική - κυρίως - διακαίωση.
Ολοι εμεις οι αναξιοπαθουντες περσινοι αναπληρωτες και φετινοι υποψηφιοι ωρομισθιοι ας ηρεμησουμε με το σεναριο που σιγουρα εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας....Φετος ωρομισθιοι, του χρονου αναπληρωτες και στη συνεχεια διορισμος με το 24μηνο.Αν δε μεσολαβησει καμια νοσηρη πολιτικη ρυθμιση του χρονου τυπου Οαεδιτων η δεν ξερω τι αλλο ας ηρεμησουμε τα ταλαιπωρα πνευματα μας.Εχω συμβιβαστει με το σεναριο αυτο και ειμαι σχετικα ηρεμη,αυτο που δεν παλευω ομως ειναι η ανασφαλεια για τις ρυθμισεις που μπορει να μας αλλαζουν καθε φορα τα δεδομενα.Δε νομιζω οτι θα αντεξετε και ολοι οσοι ειστε στην ιδια θεση αλλη ανατροπη.Του χρονου πρεπει να παμε αναπληρωτες και του παραχρονου να διοριστουμε.ΤΕΛΟΣ.Οχι αλλοι εφιαλτες πια.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:33:47 pmΠαράθεση από: GR στις Αυγούστου 23, 2009, 09:24:29 pmΟλοι εμεις οι αναξιοπαθουντες περσινοι αναπληρωτες και φετινοι υποψηφιοι ωρομισθιοι ας ηρεμησουμε με το σεναριο που σιγουρα εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας....Φετος ωρομισθιοι, του χρονου αναπληρωτες και στη συνεχεια διορισμος με το 24μηνο.Αν δε μεσολαβησει καμια νοσηρη πολιτικη ρυθμιση του χρονου τυπου Οαεδιτων η δεν ξερω τι αλλο ας ηρεμησουμε τα ταλαιπωρα πνευματα μας.Εχω συμβιβαστει με το σεναριο αυτο και ειμαι σχετικα ηρεμη,αυτο που δεν παλευω ομως ειναι η ανασφαλεια για τις ρυθμισεις που μπορει να μας αλλαζουν καθε φορα τα δεδομενα.Δε νομιζω οτι θα αντεξετε και ολοι οσοι ειστε στην ιδια θεση αλλη ανατροπη.Του χρονου πρεπει να παμε αναπληρωτες και του παραχρονου να διοριστουμε.ΤΕΛΟΣ.Οχι αλλοι εφιαλτες πια.Στην ίδια απολύτως θέση βρίσκομαι ...Συμφωνώ, επαυξάνω ..., αλλά κρατώ και μιαν ελπίδα, προς ηθική - κυρίως - διακαίωση. Ελπιδα για αναπληρωτης καλως κρατας σε σημειο που δε σε φθειρει βεβαια.Το θεμα ειναι να μην ανατραπει το σεναριο που ειπα πριν.Εκει ειναι το προβλημα μου εμενα.Τι λες;
Παράθεση από: GR στις Αυγούστου 23, 2009, 09:39:51 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:33:47 pmΠαράθεση από: GR στις Αυγούστου 23, 2009, 09:24:29 pmΟλοι εμεις οι αναξιοπαθουντες περσινοι αναπληρωτες και φετινοι υποψηφιοι ωρομισθιοι ας ηρεμησουμε με το σεναριο που σιγουρα εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας....Φετος ωρομισθιοι, του χρονου αναπληρωτες και στη συνεχεια διορισμος με το 24μηνο.Αν δε μεσολαβησει καμια νοσηρη πολιτικη ρυθμιση του χρονου τυπου Οαεδιτων η δεν ξερω τι αλλο ας ηρεμησουμε τα ταλαιπωρα πνευματα μας.Εχω συμβιβαστει με το σεναριο αυτο και ειμαι σχετικα ηρεμη,αυτο που δεν παλευω ομως ειναι η ανασφαλεια για τις ρυθμισεις που μπορει να μας αλλαζουν καθε φορα τα δεδομενα.Δε νομιζω οτι θα αντεξετε και ολοι οσοι ειστε στην ιδια θεση αλλη ανατροπη.Του χρονου πρεπει να παμε αναπληρωτες και του παραχρονου να διοριστουμε.ΤΕΛΟΣ.Οχι αλλοι εφιαλτες πια.[/quoteφανταζεσαι μεχρι τοτε να ειναι ο Καρατζαφερης πρωθυπουργος;Στην ίδια απολύτως θέση βρίσκομαι ...Συμφωνώ, επαυξάνω ..., αλλά κρατώ και μιαν ελπίδα, προς ηθική - κυρίως - διακαίωση. Ελπιδα για αναπληρωτης καλως κρατας σε σημειο που δε σε φθειρει βεβαια.Το θεμα ειναι να μην ανατραπει το σεναριο που ειπα πριν.Εκει ειναι το προβλημα μου εμενα.Τι λες;Στους χειρότερους υπολογισμούς μου ... και πάλι δεν ανατρέπεται.Πίστη και κουράγιο.Θα διοριστούμε χέρι χέρι, εγώ μ' εσένα και τον Καρατζαφέρη!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:33:47 pmΠαράθεση από: GR στις Αυγούστου 23, 2009, 09:24:29 pmΟλοι εμεις οι αναξιοπαθουντες περσινοι αναπληρωτες και φετινοι υποψηφιοι ωρομισθιοι ας ηρεμησουμε με το σεναριο που σιγουρα εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας....Φετος ωρομισθιοι, του χρονου αναπληρωτες και στη συνεχεια διορισμος με το 24μηνο.Αν δε μεσολαβησει καμια νοσηρη πολιτικη ρυθμιση του χρονου τυπου Οαεδιτων η δεν ξερω τι αλλο ας ηρεμησουμε τα ταλαιπωρα πνευματα μας.Εχω συμβιβαστει με το σεναριο αυτο και ειμαι σχετικα ηρεμη,αυτο που δεν παλευω ομως ειναι η ανασφαλεια για τις ρυθμισεις που μπορει να μας αλλαζουν καθε φορα τα δεδομενα.Δε νομιζω οτι θα αντεξετε και ολοι οσοι ειστε στην ιδια θεση αλλη ανατροπη.Του χρονου πρεπει να παμε αναπληρωτες και του παραχρονου να διοριστουμε.ΤΕΛΟΣ.Οχι αλλοι εφιαλτες πια.[/quoteφανταζεσαι μεχρι τοτε να ειναι ο Καρατζαφερης πρωθυπουργος;Στην ίδια απολύτως θέση βρίσκομαι ...Συμφωνώ, επαυξάνω ..., αλλά κρατώ και μιαν ελπίδα, προς ηθική - κυρίως - διακαίωση. Ελπιδα για αναπληρωτης καλως κρατας σε σημειο που δε σε φθειρει βεβαια.Το θεμα ειναι να μην ανατραπει το σεναριο που ειπα πριν.Εκει ειναι το προβλημα μου εμενα.Τι λες;Στους χειρότερους υπολογισμούς μου ... και πάλι δεν ανατρέπεται.Πίστη και κουράγιο.Θα διοριστούμε χέρι χέρι, εγώ μ' εσένα και τον Καρατζαφέρη!
Παράθεση από: GR στις Αυγούστου 23, 2009, 09:24:29 pmΟλοι εμεις οι αναξιοπαθουντες περσινοι αναπληρωτες και φετινοι υποψηφιοι ωρομισθιοι ας ηρεμησουμε με το σεναριο που σιγουρα εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας....Φετος ωρομισθιοι, του χρονου αναπληρωτες και στη συνεχεια διορισμος με το 24μηνο.Αν δε μεσολαβησει καμια νοσηρη πολιτικη ρυθμιση του χρονου τυπου Οαεδιτων η δεν ξερω τι αλλο ας ηρεμησουμε τα ταλαιπωρα πνευματα μας.Εχω συμβιβαστει με το σεναριο αυτο και ειμαι σχετικα ηρεμη,αυτο που δεν παλευω ομως ειναι η ανασφαλεια για τις ρυθμισεις που μπορει να μας αλλαζουν καθε φορα τα δεδομενα.Δε νομιζω οτι θα αντεξετε και ολοι οσοι ειστε στην ιδια θεση αλλη ανατροπη.Του χρονου πρεπει να παμε αναπληρωτες και του παραχρονου να διοριστουμε.ΤΕΛΟΣ.Οχι αλλοι εφιαλτες πια.[/quoteφανταζεσαι μεχρι τοτε να ειναι ο Καρατζαφερης πρωθυπουργος;Στην ίδια απολύτως θέση βρίσκομαι ...Συμφωνώ, επαυξάνω ..., αλλά κρατώ και μιαν ελπίδα, προς ηθική - κυρίως - διακαίωση. Ελπιδα για αναπληρωτης καλως κρατας σε σημειο που δε σε φθειρει βεβαια.Το θεμα ειναι να μην ανατραπει το σεναριο που ειπα πριν.Εκει ειναι το προβλημα μου εμενα.Τι λες;
Ολοι εμεις οι αναξιοπαθουντες περσινοι αναπληρωτες και φετινοι υποψηφιοι ωρομισθιοι ας ηρεμησουμε με το σεναριο που σιγουρα εχουμε φτιαξει στο μυαλο μας....Φετος ωρομισθιοι, του χρονου αναπληρωτες και στη συνεχεια διορισμος με το 24μηνο.Αν δε μεσολαβησει καμια νοσηρη πολιτικη ρυθμιση του χρονου τυπου Οαεδιτων η δεν ξερω τι αλλο ας ηρεμησουμε τα ταλαιπωρα πνευματα μας.Εχω συμβιβαστει με το σεναριο αυτο και ειμαι σχετικα ηρεμη,αυτο που δεν παλευω ομως ειναι η ανασφαλεια για τις ρυθμισεις που μπορει να μας αλλαζουν καθε φορα τα δεδομενα.Δε νομιζω οτι θα αντεξετε και ολοι οσοι ειστε στην ιδια θεση αλλη ανατροπη.Του χρονου πρεπει να παμε αναπληρωτες και του παραχρονου να διοριστουμε.ΤΕΛΟΣ.Οχι αλλοι εφιαλτες πια.[/quoteφανταζεσαι μεχρι τοτε να ειναι ο Καρατζαφερης πρωθυπουργος;Στην ίδια απολύτως θέση βρίσκομαι ...Συμφωνώ, επαυξάνω ..., αλλά κρατώ και μιαν ελπίδα, προς ηθική - κυρίως - διακαίωση.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 08:45:03 pmΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 23, 2009, 08:43:08 pmΔικό μου το λάθος.Η Αττική είναι μία περιφέρεια από μόνη της.Τώρα το είδα.Παραλίγο να κάνεις την Τυχερούλα ν' αναθεωρήσει για την ... τύχη της!Άσε τη λαχτάρησα την κοπέλα βραδιάτικα!
Λογικά η Αττική βγάζει πολλά κενά και με τη σειρά που έχεις οι πιθανότητες είναι μεγάλες. Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα δώσουν όλα τα κενά στην α΄φάση.Έχω ακούσει ότι ενώ ξέρουν τα πραγματικά κενά δίνουν λιγότερα οι δευτεροβάθμιες στην α φάση.
για Αττική :όσοι έχουν πολλά μόρια θεωρώ λανθασμένη κίνηση να βάζουν ναι σ όλη την ελλάδα.η αττική πάντα βγάζει κενά και το πολύ σε μια δυο φάσεις οι με πολλά μορια φεύγουν.κρίμα δεν είναι για λίγες μέρες παραπάνω προυπηρεσία να ξενιτεύεστε ? προσωπική άποψη βέβαια...