0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά κάποιος που έχει κατεβάσει τον πίνακα του Γερακιάν μπορεί να μου εξηγήσει πως το διαβάζουμε? Αριστερά σε κίτρινο χρώμα έχει βάλει γενικά τα μόρια και τη θέση που προβλέπεται να έχει ο συνάδελφος χ με αυτά τα μόρια. Μετά όμως αν κοιτάξω ένα όνομα συναδέλφου βλέπω ότι εκείνος κατέχει καλύτερη θέση από τα προβλεπόμενα μόρια, αν και έχει τα ίδια μόρια. Τελικώς τι κοιτάω?
Δυστυχώς το κίτρινο χρώμα κοιτάμε. Επιπλέον καλύτερα να κοιτάμε τη πρόβλεψη για το επώνυμό μας και όχι τα μόριά μας, γιατί ότι λάθος έχει κάνει σε μας κατα μέσο όρο θα έχει κάνει και στους υπολοίπους. Έτσι εγώ με 20 περίπου μόρια δεν νομίζω να έχω σειρά 1000 αλλά 1050 όπως προβλέπει ο gerakian
Παράθεση από: hamilton στις Ιουλίου 03, 2009, 08:56:14 pmΔυστυχώς το κίτρινο χρώμα κοιτάμε. Επιπλέον καλύτερα να κοιτάμε τη πρόβλεψη για το επώνυμό μας και όχι τα μόριά μας, γιατί ότι λάθος έχει κάνει σε μας κατα μέσο όρο θα έχει κάνει και στους υπολοίπους. Έτσι εγώ με 20 περίπου μόρια δεν νομίζω να έχω σειρά 1000 αλλά 1050 όπως προβλέπει ο gerakian σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.....το όνομα μου δεν το βρίσκω, λες να με ξέχασε??έχω ζαλιστεί με τόσα ονόματα!!
Παράθεση από: Dimeos στις Ιουλίου 03, 2009, 09:00:52 pmΠαράθεση από: hamilton στις Ιουλίου 03, 2009, 08:56:14 pmΔυστυχώς το κίτρινο χρώμα κοιτάμε. Επιπλέον καλύτερα να κοιτάμε τη πρόβλεψη για το επώνυμό μας και όχι τα μόριά μας, γιατί ότι λάθος έχει κάνει σε μας κατα μέσο όρο θα έχει κάνει και στους υπολοίπους. Έτσι εγώ με 20 περίπου μόρια δεν νομίζω να έχω σειρά 1000 αλλά 1050 όπως προβλέπει ο gerakian σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.....το όνομα μου δεν το βρίσκω, λες να με ξέχασε??έχω ζαλιστεί με τόσα ονόματα!!Ψαξε καλά (επεξεργασία-εύρεση) χωρίς να έχεις επιλέξει κάποια γραμμή στήλη ή κελί. Αν δεν είσαι μεσα τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Αυτό σημαίνει ότι πάρχουν και άλλοι που δεν τους έχει βάλει στον πίνακα οπότε πάμε ακόμα πιο κάτω
Παράθεση από: Dimeos στις Ιουλίου 03, 2009, 09:08:07 pmΠαράθεση από: hamilton στις Ιουλίου 03, 2009, 09:06:19 pmΠαράθεση από: Dimeos στις Ιουλίου 03, 2009, 09:00:52 pmΠαράθεση από: hamilton στις Ιουλίου 03, 2009, 08:56:14 pmΔυστυχώς το κίτρινο χρώμα κοιτάμε. Επιπλέον καλύτερα να κοιτάμε τη πρόβλεψη για το επώνυμό μας και όχι τα μόριά μας, γιατί ότι λάθος έχει κάνει σε μας κατα μέσο όρο θα έχει κάνει και στους υπολοίπους. Έτσι εγώ με 20 περίπου μόρια δεν νομίζω να έχω σειρά 1000 αλλά 1050 όπως προβλέπει ο gerakian σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.....το όνομα μου δεν το βρίσκω, λες να με ξέχασε??έχω ζαλιστεί με τόσα ονόματα!!Ψαξε καλά (επεξεργασία-εύρεση) χωρίς να έχεις επιλέξει κάποια γραμμή στήλη ή κελί. Αν δεν είσαι μεσα τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Αυτό σημαίνει ότι πάρχουν και άλλοι που δεν τους έχει βάλει στον πίνακα οπότε πάμε ακόμα πιο κάτωγια να το ψάξω αυτό που λες.....αν και δεν το κατέχω το άθλημα. 70 ειναι οι δηλωμένοι ΟΑΕΔιτες.....ελπίζω να μην υπάρχουν και μη δηλωμένοι!!!που βρίσκεται η εύρεση???πάτα το πλήκτρο control πατημένο και με το άλλο χερι πάτα το πλήκτρο F και θα εμφανιστεί
Παράθεση από: hamilton στις Ιουλίου 03, 2009, 09:06:19 pmΠαράθεση από: Dimeos στις Ιουλίου 03, 2009, 09:00:52 pmΠαράθεση από: hamilton στις Ιουλίου 03, 2009, 08:56:14 pmΔυστυχώς το κίτρινο χρώμα κοιτάμε. Επιπλέον καλύτερα να κοιτάμε τη πρόβλεψη για το επώνυμό μας και όχι τα μόριά μας, γιατί ότι λάθος έχει κάνει σε μας κατα μέσο όρο θα έχει κάνει και στους υπολοίπους. Έτσι εγώ με 20 περίπου μόρια δεν νομίζω να έχω σειρά 1000 αλλά 1050 όπως προβλέπει ο gerakian σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.....το όνομα μου δεν το βρίσκω, λες να με ξέχασε??έχω ζαλιστεί με τόσα ονόματα!!Ψαξε καλά (επεξεργασία-εύρεση) χωρίς να έχεις επιλέξει κάποια γραμμή στήλη ή κελί. Αν δεν είσαι μεσα τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Αυτό σημαίνει ότι πάρχουν και άλλοι που δεν τους έχει βάλει στον πίνακα οπότε πάμε ακόμα πιο κάτωγια να το ψάξω αυτό που λες.....αν και δεν το κατέχω το άθλημα. 70 ειναι οι δηλωμένοι ΟΑΕΔιτες.....ελπίζω να μην υπάρχουν και μη δηλωμένοι!!!που βρίσκεται η εύρεση???
Παράθεση από: asvos στις Ιουλίου 03, 2009, 04:49:07 pmμε περιπου 16,5 μορια υπαρχει πιθανοτητα ωρομισθιας στην αττικη; γνωριζει κανεις υπαυθυνα;Φέτος μια φίλη μου με 15,3 πήγε 1 Μάρτη
με περιπου 16,5 μορια υπαρχει πιθανοτητα ωρομισθιας στην αττικη; γνωριζει κανεις υπαυθυνα;
Πέρσι πήραν περίπου 1000 φιλολόγους αναπληρωτές και 900 περίπου μόνιμους. Φέτος παίρνουν 600 περίπου μόνιμους, επομένως λογικά θα πάρουν 1300 περίπου αναπληρωτές. Από αυτούς οι 1300*0.8=1040 είναι οι μη τρίτεκνοι. Από αυτούς οι 1040-70=970 είναι ή μη οαεδίτες. Άρα η βάση αναπληρωτών θα πάει κάπου στο 20.2