0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 03, 2009, 06:38:20 pmΠαράθεση από: asvos στις Ιουλίου 03, 2009, 04:49:07 pmμε περιπου 16,5 μορια υπαρχει πιθανοτητα ωρομισθιας στην αττικη; γνωριζει κανεις υπαυθυνα;Φέτος μια φίλη μου με 15,3 πήγε 1 ΜάρτηΩρομίσθια ή αναπληρώτρια με 15,3 μόρια?
Παράθεση από: asvos στις Ιουλίου 03, 2009, 04:49:07 pmμε περιπου 16,5 μορια υπαρχει πιθανοτητα ωρομισθιας στην αττικη; γνωριζει κανεις υπαυθυνα;Φέτος μια φίλη μου με 15,3 πήγε 1 Μάρτη
με περιπου 16,5 μορια υπαρχει πιθανοτητα ωρομισθιας στην αττικη; γνωριζει κανεις υπαυθυνα;
Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο, τα λέμε από Δευτέρα. Μην ξεχνάτε, εδώ προβλέπουμε - δεν προφητεύουμε. Ό,τι μαθαίνει ο καθείς ας μας το μεταφέρει."Όχι άλλα δάκρυα". Ο διορισμός, αργά ή γρήγορα, θα έρθει!
Για κρήτη ξέρει κανείς?Με 14,5 μόρια υπάρχουν πιθανότητες?
παιδιά κάποιος που έχει κατεβάσει τον πίνακα του Γερακιάν μπορεί να μου εξηγήσει πως το διαβάζουμε? Αριστερά σε κίτρινο χρώμα έχει βάλει γενικά τα μόρια και τη θέση που προβλέπεται να έχει ο συνάδελφος χ με αυτά τα μόρια. Μετά όμως αν κοιτάξω ένα όνομα συναδέλφου βλέπω ότι εκείνος κατέχει καλύτερη θέση από τα προβλεπόμενα μόρια, αν και έχει τα ίδια μόρια. Τελικώς τι κοιτάω?
υπάρχουν προβλέψεις για τους αναπληρωτές; Αυτός του Γερακιάν είναι για τους διορισμούς έτσι;