0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Μήπως θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος με π.μ. τον πίνακα gerakian; Έχω κάνει αίτηση να γίνω μέλος για να το δω και ακόμα περιμένω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
καλές διακοπές!!!!μου έφτιαξες τη μέρα. Ναι, η βάση να μην ξεπεράσει το 20 ...γιατί έτσι θέλω και εγώ..λέω να σείλουμε και σχετική αποφαση στο υπουργείο..φαντάζεσαι;;
Πάντως δικες μου πληροφορίες λένε ότι οι οαεδιτες δε θα κάνουν τόσο μεγάλη ανατροπη στους πίνακες, αρα ίσως είναι υπερβολική η ανησυχία σε όσους ελπίζουν σε αναπλήρωση...
Παράθεση από: alexpap στις Ιουλίου 10, 2009, 09:43:53 amκαλές διακοπές!!!!μου έφτιαξες τη μέρα. Ναι, η βάση να μην ξεπεράσει το 20 ...γιατί έτσι θέλω και εγώ..λέω να σείλουμε και σχετική αποφαση στο υπουργείο..φαντάζεσαι;; Ευχαριστώ για τις ευχές.Εδώ, στους Παξούς, όλα μοιάζουν ιδανικά και δεδομένα, ακόμη και η αναπλήρωση.Αν, μάλιστα, δεν κληθώ φέτος, σκέπτομαι να επιστρέψω το Χειμώνα και ν' ασχοληθώ με το ψάρεμα!9 μήνες ψάρεμα στους Παξούς πόσα μόρια να δίνουν; Περισσότερα από την ωρομισθία;Όποιος γνωρίζει ας μ' ενημερώσει ....Λάρα, δεν πας που δεν πας αναπληρώτρια, δεν έρχεσαι κι εσύ για ψάρεμα;
προς όσους εχουν τον πινακα του gerakian:τα 23 μόρια που" οδηγούν ";ευχαριστώ.