0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προς bikini με ποσα μορια αισιοδοξεις για Σεπτεμβριο?
Παράθεση από: bikini στις Ιουλίου 12, 2009, 10:18:31 amΚαλημέρα σε όλους, αγχωμένους με την αναπλήρωση και μη. Εγώ το μόνο που θέλω πια είναι να με ξαναπροσλάβουν αναπληρώτρια τέλη Αυγούστου και να παρουσιαστώ 1η Σεπτέμβρη. Είναι τέλειοι οι 10 μήνες προϋπηρεσία που έλαβα φέτος! Μας αγχώνεις χειρότερα,... και θα ευχηθώ να χάσεις το ...μαγιό σου!
Καλημέρα σε όλους, αγχωμένους με την αναπλήρωση και μη. Εγώ το μόνο που θέλω πια είναι να με ξαναπροσλάβουν αναπληρώτρια τέλη Αυγούστου και να παρουσιαστώ 1η Σεπτέμβρη. Είναι τέλειοι οι 10 μήνες προϋπηρεσία που έλαβα φέτος!
Αισιόδοξος παραμένω, από "σίδερο" δεν ήμουν ποτέ.Τα "μαγιό" χάνονται σε περιπτώσεις ...έπαρσης και αδιαφορίας για τη θέση στην οποία κάποτε βρισκόμασταν.
Ας είναι, αστειεύτηκα, λησμονώντας, ίσως, την υπερευαισθησία σου στα μαγιό.
Θέλω να είμαι ευθύς:και άγχος έχω και απογοήτευση, αφού, αν είχα πάρει τα 9 μόρια από τον τελευταίο ΑΣΕΠ (64,19 καθαρός βαθμός, αλλά αποτυχών), θα γευόμουν τη δική σου ασφαλή θέση, που σημειωτέον σου αξίζει, μιας και την κατέκτησες εργαζόμενη ως αναπληρώτρια. Εγώ δεν είχα ούτε χρόνο, ούτε διάθεση για νέο διάβασμα και τα ερωτήματα - τύπου σταυρόλεξο των Νέων και της Ιστορίας μου "αχρήστευσαν" τ' όμορφο 89 της Διδακτικής.Ο δρόμος για μένα παραμένει μονοπάτι, έχει όμως την ίδια κατάληξη: το διορισμό. Όταν έλθει, κι εσύ κι εγώ και όλοι προτείνω να μην ξεχάσουμε... Μεγάλος κίνδυνος, για καθένα, η αμνησία ή η διακριτική μνήμη.Και πάλι συγχαρητήρια που κατάφερες αυτό που δεν κατάφερα εγώ: ένα ήσυχο και δικαιωμένο καλοκαίρι.
Δεν εγκαταλείπω ποτέ (το χόμπυ μου είναι: μαραθωνοδρόμος - το λέω σοβαρά), απλώς πια χρειάζομαι κι εγώ κουράγιο.
Ο δρόμος για μένα παραμένει μονοπάτι, έχει όμως την ίδια κατάληξη: το διορισμό. Όταν έλθει, κι εσύ κι εγώ και όλοι προτείνω να μην ξεχάσουμε... Μεγάλος κίνδυνος, για καθένα, η αμνησία ή η διακριτική μνήμη.