0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να λέμε πχ ότι έχω σειρα 650 γιατί στους 650 πρώτους προστίθενται και κάποιοι τρίτεκνοι που μπορεί να μη φαίνονται.
κι εγώ 23 έχω και όλοι μου λένε ότι θα κληθούμε.Απο ότι έχω δει από τον πίνακα του Γεράκιαν πάνω από εμένα είναι περίπου 30 τρίτεκνοι, που σημαίνει ότι θα τους αφαιρέσεις, γιατί θα φύγουν με την πρώτη φουρνιά, αν βέβαια έχουν δηλώσει πολλές περιοχές.Οσο για τον επίσημο πίνακα, υπάρχει στηλη που αναγράφει τριτεκνος ναι ή οχι αντίστοιχα.Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
Παράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 14, 2009, 12:26:11 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Ιουλίου 13, 2009, 10:45:49 pmSun και syrrahm ευχαριστω για τις απαντησεις.Ειδικα οι πληροφοριες για τις διευθυνσεις τις αττικης με καθησυχασαν!
Παράθεση από: TYXEROULA στις Ιουλίου 13, 2009, 10:45:49 pmSun και syrrahm ευχαριστω για τις απαντησεις.Ειδικα οι πληροφοριες για τις διευθυνσεις τις αττικης με καθησυχασαν!
Sun και syrrahm ευχαριστω για τις απαντησεις.Ειδικα οι πληροφοριες για τις διευθυνσεις τις αττικης με καθησυχασαν!
ρε παιδια, επειδη ελειπα σε διακοπες και εχωχασει επεισοδια, μπορειτε να μου πειτε πως κανουμε ενσταση-αιτηση για να επαληθευσω τη βαθμολογια μου? περιμενα περισσοτερο στην ιστορια και στα νεα. θα το στειλω με φακελο Ασεπ? ποια ειναι ακριβως η διαδικασια? ευχαριστω για την κατανοηση!!!!!!
Κι εγώ το άκουσα. Είπαν για κατάργηση των ωρομισθίων και μαζικές προσλήψεις μόνιμων. Ίσως σε κάποια άλλη ζωή... Οι μόνιμοι κοστίζουν πολύ περισσότερο και επιβαρύνουν και τον δημόσιο τομέα, τον οποίο υποτίθεται ότι θα πρέπει να συρρικνώσουν στο μέλλον. Οι ωρομίσθιοι είναι οι πιο φτηνοί, δεν τους απαρνούνται...
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιουλίου 13, 2009, 09:36:30 pmΚι εγώ το άκουσα. Είπαν για κατάργηση των ωρομισθίων και μαζικές προσλήψεις μόνιμων. Ίσως σε κάποια άλλη ζωή... Οι μόνιμοι κοστίζουν πολύ περισσότερο και επιβαρύνουν και τον δημόσιο τομέα, τον οποίο υποτίθεται ότι θα πρέπει να συρρικνώσουν στο μέλλον. Οι ωρομίσθιοι είναι οι πιο φτηνοί, δεν τους απαρνούνται...Μπορεί και να ισχύσει, με ταυτόχρονη ισχύ την περικοπή των επιδομάτων κλπ κλπ...Αν οι μόνιμοι παίρνουν μισθό 700, όπως λέγεται ότι θα το κάνουν, 2 μόνιμοι = 1 αναπληρωτής σε ευρώ...
Παράθεση από: bikini στις Ιουλίου 14, 2009, 09:27:41 pmΠαράθεση από: AntreaEirini στις Ιουλίου 13, 2009, 09:36:30 pmΚι εγώ το άκουσα. Είπαν για κατάργηση των ωρομισθίων και μαζικές προσλήψεις μόνιμων. Ίσως σε κάποια άλλη ζωή... Οι μόνιμοι κοστίζουν πολύ περισσότερο και επιβαρύνουν και τον δημόσιο τομέα, τον οποίο υποτίθεται ότι θα πρέπει να συρρικνώσουν στο μέλλον. Οι ωρομίσθιοι είναι οι πιο φτηνοί, δεν τους απαρνούνται...Μπορεί και να ισχύσει, με ταυτόχρονη ισχύ την περικοπή των επιδομάτων κλπ κλπ...Αν οι μόνιμοι παίρνουν μισθό 700, όπως λέγεται ότι θα το κάνουν, 2 μόνιμοι = 1 αναπληρωτής σε ευρώ... Αυτά είναι τα καλύτερα!