0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
άκουσα στις ειδήσεις προλίγου ότι το υπουργείο προσανατολίζεται να καταργήσει τους ωρομίσθιους, αυτό δεν μπορεί να σημαίνει αύξηση των αναπληρωτών;;; ποια η γνώμη σας;;
Παράθεση από: aeee στις Ιουλίου 13, 2009, 09:31:23 pmάκουσα στις ειδήσεις προλίγου ότι το υπουργείο προσανατολίζεται να καταργήσει τους ωρομίσθιους, αυτό δεν μπορεί να σημαίνει αύξηση των αναπληρωτών;;; ποια η γνώμη σας;;Κι εγώ το άκουσα. Είπαν για κατάργηση των ωρομισθίων και μαζικές προσλήψεις μόνιμων. Ίσως σε κάποια άλλη ζωή... Οι μόνιμοι κοστίζουν πολύ περισσότερο και επιβαρύνουν και τον δημόσιο τομέα, τον οποίο υποτίθεται ότι θα πρέπει να συρρικνώσουν στο μέλλον. Οι ωρομίσθιοι είναι οι πιο φτηνοί, δεν τους απαρνούνται...
Κατάλαβα : πλησιάζουν εκλογές...
....ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ 16.04 ΜΟΡΙΑ?(Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ,ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ!)Α!...Απαντηστε σας παρακαλω βρε παιδια!Εχω χασει τον υπνο μου με τη βλακεια που με δερνει...(Ας οψεται βλεπετε η οικογενεια)
Sun και syrrahm ευχαριστω για τις απαντησεις.Ειδικα οι πληροφοριες για τις διευθυνσεις τις αττικης με καθησυχασαν!
Παράθεση από: TYXEROULA στις Ιουλίου 13, 2009, 10:45:49 pmSun και syrrahm ευχαριστω για τις απαντησεις.Ειδικα οι πληροφοριες για τις διευθυνσεις τις αττικης με καθησυχασαν!
Γεια σας! 'Ηθελα να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει. Πέρσι στην 1η φάση αναπληρωτών είχαν καλέσει 451 άτομα. Αυτά ήταν τα πρώτα 451 άτομα του πίνακα ή μέσα σ' αυτά υπήρχαν και τρίτεκνοι; Δηλ κάθε φορά στο σύνολο των αναπληρωτών που καλούν σε κάθε φάση πρέπει να υπολογίζουμε μειον 20% του αριθμού αυτού για τους τρίτεμνους;