0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή είμαι λίγο συγχυσμένη, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει...; Ήταν η τρίτη φορά που έδωσα ΑΣΕΠ και έχω 2.5 μόρια από αυτόν. Δεν έχω καθόλου προυπηρεσία σε σχολεία από πρόσθετη.Είμαι 295η στον πίνακα ωρομισθίων της Δυτικής Περιφέρειας. Είμαι και στον πίνακα αναπληρωτών παρόλο που δεν έχω προυπηρεσία; Γιατί δε βλέπω το όνομά μου;Από το φετινό ΑΣΕΠ είμαι αρκετά ικανοποιημένη , υπολογίζω γύρω στα 17 μόρια.Οπότε θα έχω γύρω στα 19.
Η αναπλήρωση πέρσι και φέτος κυμάνθηκε 19-20 μόρια. Έτσι δεν είναι; Τελικά για τη νέα σχολική χρονιά 2009 - 2010 συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι πρέπει να περιμένουμε πως θα κυμανθεί γύρω στα 23 μόρια;(μικρότερος αριθμός διοριστέων ΑΣΕΠ + 2 χρονιές με βάση το 55 στον ΑΣΕΠ)
Υποθέτω όλους, όπως και πέρσι. Διαφορετικά, λιγότεροι μόνιμοι σημαίνει περισσότεροι αναπληρωτές - ωρομίσθιοι (για τους τελευταίους, πολλά σχολεία - δευτεροβάθμιες διαμαρτύρονται πως δε διευκολύνουν στη λειτουργία). Σε κάθε περίπτωση, υπολογίζω σε περίπου 1200 και αναπληρωτές την ερχόμενη χρονιά.
καλησπέρα σε όλους!φέτος είναι η πρώτη χρονιά που δουλεύω ως αναπληρωτής από την αρχή και έτσι μπορώ να υπολογίσω τα μόρια που θα έχω μέχρι τον Ιούνιο.Λίγο κάτω από τα 25 καθαρής υπηρεσίας και με προσαύξηση 4 επιπλέον μορίων από τον τελευταίο ΑΣΕΠ.Με τα 25 καθαρά θα μπορώ να υποβάλλω αίτηση για διορισμό και στον πίνακα του 40% και στον πίνακα του 24μηνου και ΑΣΕΠ?