0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sharon στις Μαΐου 18, 2009, 11:34:40 amπόσο ήταν η πιο υψηλη βάση αναπλήρωσης μέχρι τώρα και ποια χρονιά?Νομίζω, αν δεν απατώμαι, το 2007 (19,869 μόρια), όταν και κατέβηκε η βάση στο γραπτό διαγωνισμό του Ασέπ κατά 5 μονάδες (από 60 κατέβηκε στις 55 μονάδες).
πόσο ήταν η πιο υψηλη βάση αναπλήρωσης μέχρι τώρα και ποια χρονιά?
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 17, 2009, 08:19:51 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Μαΐου 17, 2009, 12:38:45 pmΓνώμη μου ότι η βάση αναπλήρωσης θα είναι περίπου στα ίδια με τις 2 προηγούμενες χρονιές , ίσως 1-2 μόρια πάνω, αλλά σε καμιά περίπτωση τόση υψηλή ...Μακάρι να βγεις αληθινός, συνάδελφε... εξαρταται bikini απο το ποσα μορια εχει ο καθενας π.χ. ενας ΠΕ02 που υπολογιζει να εχει 20-21 μορια θα ελεγε μακαρι να μην ανεβει η βαση ουτε 2 μορια γιατι μεσα στα 2 μορια υπαρχει πολυς πληθυσμος
Παράθεση από: syrrahm στις Μαΐου 17, 2009, 12:38:45 pmΓνώμη μου ότι η βάση αναπλήρωσης θα είναι περίπου στα ίδια με τις 2 προηγούμενες χρονιές , ίσως 1-2 μόρια πάνω, αλλά σε καμιά περίπτωση τόση υψηλή ...Μακάρι να βγεις αληθινός, συνάδελφε...
Γνώμη μου ότι η βάση αναπλήρωσης θα είναι περίπου στα ίδια με τις 2 προηγούμενες χρονιές , ίσως 1-2 μόρια πάνω, αλλά σε καμιά περίπτωση τόση υψηλή ...
Η Π.Δ.Σ, λένε, θα μπει στους πίνακες.Πάντως με τα μόρια που θα έχεις φέτος, αν δεν κληθείς αναπληρώτρια, θα κληθείς ωρομίσθια και του χρόνου αναπληρώτρια. Αυτό, λογικά, θα σημάνει και τη διασφάλιση του διορισμού σου.
Γιατί αυτό συνέβη το 2007 όταν η βάση εκείνου του ΑΣΕΠ πήγε στο 55 από 60 που ήταν το 2005. 5 σχεδόν μόρια δεν ανέβηκε και η βάση της αναπλήρωσης; Το 2007 όπως είπες παραπάνω η βάση έφτασε στα 19,8 μόρια. Πόσο ήταν την προηγούμενη χρονιά; θυμάσαι; εγώ όχι γιατί δεν ασχοληθηκα μια και δεν είχα ελπίδες, αλλά θυμάμαι ότι ήταν αρκετά πιο κάτω...Όπως έχω ξαναπεί επειδή με υπολογίζω να έχω φέτος γύρω στα 19-20 μόρια μακάρι να κάνω λάθος...
Παράθεση από: aristos2 στις Μαΐου 18, 2009, 04:25:41 pmΗ Π.Δ.Σ, λένε, θα μπει στους πίνακες.Πάντως με τα μόρια που θα έχεις φέτος, αν δεν κληθείς αναπληρώτρια, θα κληθείς ωρομίσθια και του χρόνου αναπληρώτρια. Αυτό, λογικά, θα σημάνει και τη διασφάλιση του διορισμού σου.και μεχρι να την καλεσουν αναπληρωτρια δωστης κανενα μπουρμπουαρ κι ασε τους ΟΑΕΔιτες να μας ξεγελουν
καταλαβα...................Με λενε ριζο κι οπως θελω το γυριζω