0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ηλιοσπορε παοκτσακι, εμεις θα παμε στο αεροδρομιο μια και καλη για να υποδεχτουμε το κυπελλο ΟΥΕΦΑ......κι επειδη το τελευταιο ματς ειναι εντος, δε θα χρειαστει να ξαναπαμε για την υποδοχη των πρωταθλητων.......και κατι ασχετο: 23.5 ειναι πολλα ?? ?
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 13, 2009, 10:21:13 amηλιοσπορε παοκτσακι, εμεις θα παμε στο αεροδρομιο μια και καλη για να υποδεχτουμε το κυπελλο ΟΥΕΦΑ......κι επειδη το τελευταιο ματς ειναι εντος, δε θα χρειαστει να ξαναπαμε για την υποδοχη των πρωταθλητων.......και κατι ασχετο: 23.5 ειναι πολλα ?? ?Σωστό σε βρίσκω Ασπρόμαυρε φίλε μου ! Αλήθεια ο τελικός του κυπέλου ΟΥΕΦΑ πού γίνεται ,για να κλείσω εισιτήριο και ξενοδοχείο ;Όσον αφορά το 23,5 ,αν μιλάς για μόρια στον πίνακα αναπληρωτών των Φιλολόγων , νομίζω ότι είναι αρκετά για να σε καλέσουν ως Αναπληρωτή ήδη από την Α' φάση ,γιατί γενικά θα κληθούν περισσότεροι φέτος και η βάση θα πέσει αρκετά.
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 13, 2009, 10:25:05 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 13, 2009, 10:21:13 amηλιοσπορε παοκτσακι, εμεις θα παμε στο αεροδρομιο μια και καλη για να υποδεχτουμε το κυπελλο ΟΥΕΦΑ......κι επειδη το τελευταιο ματς ειναι εντος, δε θα χρειαστει να ξαναπαμε για την υποδοχη των πρωταθλητων.......και κατι ασχετο: 23.5 ειναι πολλα ?? ?Σωστό σε βρίσκω Ασπρόμαυρε φίλε μου ! Αλήθεια ο τελικός του κυπέλου ΟΥΕΦΑ πού γίνεται ,για να κλείσω εισιτήριο και ξενοδοχείο ;Όσον αφορά το 23,5 ,αν μιλάς για μόρια στον πίνακα αναπληρωτών των Φιλολόγων , νομίζω ότι είναι αρκετά για να σε καλέσουν ως Αναπληρωτή ήδη από την Α' φάση ,γιατί γενικά θα κληθούν περισσότεροι φέτος και η βάση θα πέσει αρκετά.ωχχχμε βρισκεις απροετοιμαστο.......λες να μην προλαβουμε αργοτερα? να γινει "των διαρκειας" ?και φυσικα για τετοια μορια λεω , για τι νομισες ( θε μου σχωρα με...) ?
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 13, 2009, 10:29:25 amΠαράθεση από: Sun στις Ιουλίου 13, 2009, 10:25:05 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 13, 2009, 10:21:13 amηλιοσπορε παοκτσακι, εμεις θα παμε στο αεροδρομιο μια και καλη για να υποδεχτουμε το κυπελλο ΟΥΕΦΑ......κι επειδη το τελευταιο ματς ειναι εντος, δε θα χρειαστει να ξαναπαμε για την υποδοχη των πρωταθλητων.......και κατι ασχετο: 23.5 ειναι πολλα ?? ?Σωστό σε βρίσκω Ασπρόμαυρε φίλε μου ! Αλήθεια ο τελικός του κυπέλου ΟΥΕΦΑ πού γίνεται ,για να κλείσω εισιτήριο και ξενοδοχείο ;Όσον αφορά το 23,5 ,αν μιλάς για μόρια στον πίνακα αναπληρωτών των Φιλολόγων , νομίζω ότι είναι αρκετά για να σε καλέσουν ως Αναπληρωτή ήδη από την Α' φάση ,γιατί γενικά θα κληθούν περισσότεροι φέτος και η βάση θα πέσει αρκετά.ωχχχμε βρισκεις απροετοιμαστο.......λες να μην προλαβουμε αργοτερα? να γινει "των διαρκειας" ?και φυσικα για τετοια μορια λεω , για τι νομισες ( θε μου σχωρα με...) ?Είσαι σίγουρος λοιπόν. Αν και με τέτοια...μόρια σε άλλους τομείς, τύφλα νά'χει ο ΑΣΕΠ και το δημόσιο...
Γενικά ,συνάδελφοι, πιστεύω ότι όποιος έχει 18,5-19 μόρια φέτος θα πρέπει κάποια στιγμή να περιμένει κλήση για αναπλήρωση. Δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 13, 2009, 10:38:31 amΓενικά ,συνάδελφοι, πιστεύω ότι όποιος έχει 18,5-19 μόρια φέτος θα πρέπει κάποια στιγμή να περιμένει κλήση για αναπλήρωση. Δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας.Sun με αυτά που γράφεις μου φτιάχνεις τη μέρα. Αν σκεφτείς να φτιάξεις fun club να με υπολογίζεις ως πρώτο μέλος. Θα είμαι ο πρόεδρος του fun club σου.
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 13, 2009, 10:38:31 amΓενικά ,συνάδελφοι, πιστεύω ότι όποιος έχει 18,5-19 μόρια φέτος θα πρέπει κάποια στιγμή να περιμένει κλήση για αναπλήρωση. Δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας.Είχα μέρες να μπω και με καρα-εφτιαξες! Έχω 19,5. Για πότε περίπου λες;;;
Παράθεση από: morgan στις Ιουλίου 13, 2009, 03:25:18 pmΠαράθεση από: Sun στις Ιουλίου 13, 2009, 10:38:31 amΓενικά ,συνάδελφοι, πιστεύω ότι όποιος έχει 18,5-19 μόρια φέτος θα πρέπει κάποια στιγμή να περιμένει κλήση για αναπλήρωση. Δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας.Είχα μέρες να μπω και με καρα-εφτιαξες! Έχω 19,5. Για πότε περίπου λες;;;Με 19 μόρια ...κατά το Δεκέμβριο το αργότερο. Ως τότε βέβαια ,θα είσαι Ωρομίσθιος .