0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακαλώ να μη μετατραπεί το θέμα σε chat.Διαγράφηκαν μερικά μηνύματα αυτού του τύπου.
εχω 29,23 μορια απο προυπηρεσια και δυο ασεπ . μπορει καποιος να μου πει τι σειρα μπορει να εχω στον πινακα του γερακιαν¨?δεν μπορω να τον βρω με τιποτα.
Παρακαλώ να μη μετατραπεί το θέμα σε chat.Διαγράφηκαν μερικά μηνύματα αυτού του τύπου.Δεν μπορεί να μπαίνει εδώ κόσμος για να ενημερωθεί και να διαβάζει για το "θρύλο" και τα "διαρκείας".Άλλωστε, υπάρχουν και τα pm.
Eπειδή και στο παρελθόν με απασχόλησε και δε ρώτησα ποτέ.Με όλο το σεβασμό, κυρίως για το ειδικό βάρος που έχουν οι παρεκβάσεις σου Ιωάννα (ιδιαίτερα παλαιότερα, σε διάβαζα συχνά), στο φόρουμ απαιτείται, με κάποιο μαγικό τρόπο, ν' αποστηρώσουμε τις σκέψεις και το χαρακτήρα μας από όποιο στοιχείο, πέραν της λογικής σκέψης, και γιατί; Δεν αρνούμαι ότι τα θέματα δεν πρέπει να καταντούν αερολογίες, αλλά η χιουμοριστική διάνθισή τους τι πρόβλημα δημιουργεί; Το αντίθετο, πολλούς τους βοηθά, ίσως και να τους "δένει" με τους συμπάσχοντες, αγωνιούντες για το αν θα κληθούν αναπληρωτές για π.χ.Θα μ' ενδιέφερε ιδιαιτέρως η θέση σου, καθώς και κάθε άλλου για το θέμα αυτό.
Πιστεύω πως αδικείς την πρόθεσή μας, εμένα και του Κόζι.Μιλήσαμε για το θέμα, έμμεσα ή άμεσα εκφράσαμε την αντίθεσή μας έναντι όσων χρησιμοποιούν το θέμα για να καταστροφολογήσουν, να εκτονώσιυν το άγχος τους, να κάνουν πλάκα σε βάρος της αγωνίας κάποιων, και όλ' αυτά τα διανθίσαμε με μια διάθεση χιουμοριστική και παράλληλα - όχι πάντως αποκλειστικά σχόλια - για τον Ολυμπιακό και ό,τι άλλο.Η απορία - ένστασή μου έχει να κάνει με το γιατί σ' ένα ελεύθερο βήμα -φόρουμ "απαιτείται" τα μηνύματα να είναι σχετικά με το θέμα και να μην περιέχουν σχόλια επί προσωπικού, όταν αυτά συνυπάρχουν με τις αναφορές τις σχετικές με το θέμα;
Κοιτάξτε εγώ κοίταξα με τα 20.61 μόρια που έχω τη σειρά θα είχα την πρώτη χρονιά μετά ασεπ (τον πίνακα 2007)..με αυτά τα μόρια θα είχα σειρά 944 (στην προϋπηρεσία μου σε σχέση με τότε 12.6 μόρια φέτος είμαι 1230 στον ενειαίο πίνακα διορισμών τότε θα ημουν 960...δηλαδή 270 θέσεις πιο πίσω....οπότε....με 20.61 μόρια υπολογίζω να έχω θέση 1200 περίπου